Kyllä vai ei?

pohti-mista

matkalleko ylipäänsä vaiko ei?
Siinäpä se perimmäinen kysymys. Miksi \"pitää\" reissata, eikö voi pysyä kotinurkissa ja joskus piipahtaa Tallinnassa. Tallinna on lähes korkkaamaton meikäläiselle, läpi Viron on ajattu kerran matkalla Eurooppaan.

Sivut

Kommentit (16)

Tirlittan

Mikä jottei, kyllähän sitä voisi noinkin elää.
Voisihan sitä syödä joka päivä keitettyä perunaa ja ruskeata kastikettakin.
Mutta joskus varmaan olisi mukavaa syödä nakit muussilla ja silloin tällöin repäistä ranskalaisilla ja pihvilläkin.
Se on makuasia, sanoi kissa kun.....

commnetoija

Tuskin aloittaja köyhyyttään itki, kirjoitti vain pohdintaa reissatako vai ei.
Eli vääriä johtopäätöksiä ilmeisesti tuli väännettyä?

Tirlittan

Vai niin.
Voisihan kommentistani tuollaisenkin väärän johtopäätöksen vetää ja vääntää jos on sellainen ajatusmaailma.

Itseasiassa en viittaa siinä ollenkaan rahaan tai rahattomuuteen, en velkaan enkä varattomuuteen.

Sensijaan kuvakielellä ja vertauskuvilla yritän pohtia matkustaako vaiko eikö, ja jos, niin miksi.

Pitkästä aikaa

Miten ihmeessä nimimerkki \"commnetoija\" tuli tuohon johtopäätökseen Tirlittanin kommentista? Ei sinne päinkään mitään ajatusta. Vai onko tuosta välistä hävinnyt joku viesti?

Taru

Ilmeisesti täältä välillä poistetaan asiattomuuksia (hyvä näin), ja noinhan tuossa edelläkin on täytynyt tapahtua. Commnetoijan kirjoitus ei mitenkään voi liittyä Tirlittanin kirjoitukseen. Ei, vaikka olisi miten vilkas mielikuvitus. Välistä siis puuttunee jotain. Ehkä olisi selkeämpää, jos myös noihin asiattomiin viesteihin suoraan viittaavat jatkoviestit poistettaisiin, niin ei tulisi turhia väärinkäsityksiä.

Tirlittan

Valitettavasti tuosta välistä ei ole poistettu mitään,mutta syy on varmasti silti minussa.

Minä aina välillä unohdan että täällä on niin eritasoisia lukijoita.
Yksi oivaltaa, toinen ei ymmärrä ollenkaan ja se kolmas ymmärtää tahallaan väärin.

Rauhaa

Tämä ketju on vinksahtanut kokonaan sivuraiteelle. Piti keskustella siitä matkustaakko-vai ei. Palatkaa nyt hyväihme asiaan vaikka riitely kiinnostaa ja sisu kiehuu.
Jotkut ovat sitä mieltä että poissa hyvä, kotona paras. Tuo lause ei varmaan päde matkailua harrastaviin ihmisiin.

Vierailija

Matkaväsymsytä alkaa tulla kun pitkin vuotta on ollut jossain joko pitempään tai lyheymmän aikaa.
tammi-ja helmikuussa en ollut missään, kaikkina muina kuukausina. Olen töissä, en siis eläkkeellä. Kun syksyn aikana teen vielä pari matkaa, sitten asetun matkalepoon muutamaksi kuukaudeksi.

2456

milla

Ei voi pysyä kotinurkissa, koska veri vetää koko ajan muualle. Jos ei vetäisi niin sitten varmaan pysyisin kotona. Toiset saa voimansa ja energiansa kodistaan, minä matkoista.

Jare

Kannattaa. Tai ehkä ei, tai...

Meillä kaikilla on eri luonteenpiirre, ja osalle mökkeily ja kotinurkissa pyöriminen on enemmän kuin tarpeeksi matkailua.

Toisesta ääripäästä löytyvät koulujen häirikkölapset, joista kasvaessaan aikuisiksi kehittyy yritysjohtajia, urheilijoita ja muita julkisuuden henkilöitä, joille maapallo on hiekkalaatikko. Tarkoittaen leikkikenttää, jossa tehdään kaikkea hauskaa rajoja rikkoen (eetiikka kunnioittaen).

Yksi insipoiva innostava viedeo löytyy täältä.
http://www.youtube.com/watch?v=gWKDYMShIew&feature=relmfu
Se ei ole suoranaista matkailua, mutta hauskaa menoa muuten vaan.

Toisaalta mikä on meidän syy matkailla? Vaihtelun haku harmaaseen arkeen. Pakokeino luoda aavistus väriä monotoniseen seikkailuun, vai rajujen työviikkojen jälkeen virkistävä viikonloppu Napolin teknoklubeilla.

Ja jos haetaan salaisuutta onnellisuuteen, löytyy se lopulta toisten auttamisesta ja äärimmäisen harvoin oman edun tavoittelusta. \'Tavoitellaan onnea itsellemme\' metodi ei ikinä toimi, sillä lähtökohta on omahyväinen. Verrattuna \'autetaan toisia ja unohdetaan itsemme\' metodilla tulemme yllättäen onnelliseksi vaikka teimme nolla tekoa itseämme kohtaan. Älytöntä.

Eli lopputulos on että matkailu kannataa. Syystä, että se tarjoaa uuden perspektiivin todellisuuteen ja se on hauskaa. Täältä on usein tarkastettu kohteiden aikaerot: time-time.net

Ulpukka

Aloituksessa pohditaan,mennäkö vai eikö mennä.

Tämä on keskustelupalsta,jossa jaetaan kokemuksia,tietoa ja kysymyksiä matkailusta niin Suomesta ,kuin ulkomailtakin.
Kotona olemisesta on ihmisillä aika vähän yleisöä kiinnostavaa kirjoitettavaa,joten kirjoitellaan vaan matkustamisesta.
Jos joku tykkää elää elämänsä kotinurkissa,se suotakoon,sehän on hänen valita.

Jos matkustamisesta pitävät matkustaa ja kirjoittaa tänne,se on taas niiden ihmisten oma valinta.Pelkkä kulkemisen ja kokemusten nautinto voi olla jopa ainoa syy,miksi me kulkurit tykkäämme matkustaa.Jokainen taaplatkoon tyylillään.

ymmärrys hoi

Edelliseen jatkoksi - antakaa ihmisten mennä minne tykkäävät, millä hinnalla tahansa, kenen kanssa haluavat jne. Turha noista asioista on riidellä ja osoitella sormella ketään.
Riitelyyn vaan näyttää muutamalla olevan hirvittävän kiihkeä halu. Jokin syndrooma siis, mutta se ei onneksi tartu, ei ole virus lääketieteellisessä mielessä.

Ulpukka

Jatkoa edelliseen vastaukseen.Virus sitten tai ei,mutta \"kulkutauti\"tämä kuitenkin on.Kroonistunut,jatkuvasti paheneva,mutta niin hiivatin kiva tauti ,sillä tähän on olemassa tehokas lääke,nimittäin kulkeminen.
Alkaa taas vaivaamaan,pitääkin ottaa taas \"lääkettä\".
Helppoahan teidän \"kotitonttujen\"on.Huolehtikaa vain siitä,ettei \"tauti\"pahene.Kroonistuessaan se vaatii jatkuvaa lääkitsemistä.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat