Kanarian saaret, suosituksia

lämpöön

Kanarian saaret vielä tuntematon talvilomapaikka. Suositelkaa kohdetta, perusteluin.
Juhlijoita ei olla, lämpö, kävelyretket, aurinko riittää. Matka-aika marras-joulukuun vaihde.

Kommentit (11)

Kokemusta

Varasin juuri miehelleni ja itselleni matkan Teneriffalle, Playa de las Americasiin (hei, nyt tulikin mieleen, että Teneriffaa ei kai lueta Kanarian saariin, mutta Espanjaan kylläkin). Puerto de la Cruz on viehättävämpi ja omaperäisempi kuin tuo etelärannikolla sijaitseva Playa de las Americas, mutta valitettavasti on niin, että kahden maaliskuun matkan perusteella voin sanoa, että kelit ovat tuolla Cruzissa hyvin epävarmat (kaupunkia ympäröivät vuoret kuulemma keräävät sadepilviä). Eli Amricasin ranta on aurinkoisempi, kivoja kävelymaastojakin löytyy. - Gran Canarialla olen viettänyt pari joulua, vuoroin on satanut, vuoroin paistanut, tuurissaan on. Näkemistä Gran Canarialla on mukavasti. Siis kelien puolesta suosittelen Teneriffan etelärannikkoa.

&Beyond

Tuota, Teneriffa on ainakin tähän asti ollut suurin Kanarian seitsemästä saaresta; miksi se ei kuuluisi Kanarian saariin? Espanjalaisten mielestä taitaa kyllä kuulua. ;)

ketjun aloittaja

Puerto de Mogan paikkana kiehtoo, kun ei välitetä liiasta hulinasta ja sen lieveilmiöistä.Tuo päätelmä ihan netistä löydettyjen tietojen perusteella.
Kiitos vinkeistä kaikille.

Ile

Puerto de Moganin keskusta on kaunis. Americasin vieressä oleva Costa Adeje ( Fanabe ) on todella siisti ja varsin hyvätasoinen sekä rauhallinen paikka, jossa on kuitenkin hyvät palvelut. Vietimme jälkikasvun kanssa siellä viime joulukuussa mukavan viikon. Kannattaa tutustua.

Etenkin Teneriffalla saaren eteläosa on ilmoiltaan aurinkovarmempi, koska pilvet jäävät yleensä Teiden pohjoispuolelle.

AjnaAlie

Puerto de Mogan on TOOOSI pieni paikka, idyllinen ja merellinen kylläkin, syrjäisen sijainnin ja vähäisen ravintolatarjonnan takia moni hotelleista on all-inclusive. Ollaan käväisty siella pari kertaa aamiaisella vuokra-autolla saarta kiertäessämme. Ei siellä paljon rauhallisia kävelyreittejä mielestäni ollut, ainoa kylän ulkopuolelle vievä tie oli paljon liikennöity maantie. Paikalla lomaansa viettäneet voivat olla eri mieltä ja korjata vaikutelmiani!

Inglesissäkin löytyy myös rauhallisia alueita majoittumiseen ja hotellitaajaman ulkopuolella on paljon pikkukatuja, suosittu kilometrien pituinen päällystetty rantakävelytie ja varsinaisella hiekkarannalla voi kävellä kilometrikaupalla, myös viereinen pienempi San Augustin tarjoaa samanlaisia mahdollisuuksia.

comment

Hotellit Puero de Moganissa ovat tasokkaita, se sopii rauhallista lomaa haluaville. Kun ja jos vuokraa auton, pääsee liikkumaan.
Ingles .....niin makunsa kullakin.... all inclusiven voi ottaa (ei mielellään) jos muut kriteerit täyttyy.
(ollaan \"allergisia\" juomien suurkuluttajille enkä tarkoita vettä tai tuoremehua).

Marjatta

Lanzarote on upea tuliperäinen saari, jossa paljon katseltavaa. Auton vuokraus ehdoton. Hotelleja löytyy joka kirjoon. Itsellä majoituskokemusta vain Puerto del Carmenista. Tammi-helmikuussa aika viileää tuulen vuoksi.

Kävelijä

\"Auton vuokraus ehdoton\"
Niinhän nuo matkanjärjestäjätkin aina suosittelevat vuokraamaan auton tai skootterin. Eivät vaan ota huomioon sitä että kaikilla ei ole ajokorttia. Onko Lanzarottella yhtä hyvä julkinen liikenne kuin Gran Canarialla?

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat