Eka kerta New Yorkissa, mitä suosittelette?

Mirkku

\"Iso omena\" on jäänyt puraisematta mutta nyt olemme menossa lokakuussa, majapaikka on Manhattanilla. Mitä paikkoja suosittelette? Kulttuuri, ruoka ja shoppailu kiinnostaa molempia, ikä 40-vuotta ja 42-vuotta eli bailaaminen ei enää jaksa kiinnostaa.

Kommentit (3)

antsa

Ainakin seuraavia voin suositella. Menkää ehdottomasti syömään Anthony Bourdainin ravintolaan Les Hallesiin. Sijaitsee Downtownissa. Saimme siellä ehkä parhaat pihvit tähän mennessä eikä paikka ollut edes pahan hintainen. Ravintola on aivan Brooklyn Bridgen lähettyvillä, joten suosittelen menemään ensin metrolla Brooklynin puolelle ja katselemaan sieltä käsin auringonlaskun ja hiljalleen tuikkimaan alkavaa Manhattania. Sitten romanttinen kävely Brooklyn Bridgeä pitkin ravintolaan.
Shoppailun kannalta ehdoton on Macy\'s jossa sitten hurahtaakin helposti useampi tunti (olihan tavaratalossa 7 vai 8 kerrosta). Myös Century 21 on hyvä paikka tehdä löytöjä, jos vaan hermot kestää järjetöntä tungosta.
Kulttuurin nälkä on helppo tyydyttää Broadwayn musikaaleilla. Käykää hakemassa saman päivän aamuna -50% liput illan näytökseen Downtownin lippukojusta. Itse kävimme katsomassa Ricky Martinin tähdittämän Evitan.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat