Teneriffa/Puerto de la Cruz

joulumatka

Tarkoituksena olisi viettää toimelias ja hauska loma ko. kohteessa. Kaupungin nähtävyydet on selvillä kiitos googlen, mutta vinkkejä kaipailtaisiin mukaviin käyntikohteisiin hieman kaupungin ulkopuolella johon taksilla ja paikallisbussilla pääsee. Myös mukavista ravintoloista ja illanviettopaikoista (ei paritanssia eikä discoja) itse kaupungissa olisi mukava saada pientä vihjettä. Matkaan lähdössä 4-kymppinen suomalainen pariskunta sekä sekä italialaiset ystävämme.

Kommentit (1)

Humulus

Aivan Puerto de la Cruzin yläpuolella on viehättävä La Orotavan kaupunki, suosittelen. Sinne pääsee paikallisbusseilla. Maittavan lounaan söimme keskellä kaupunkia olevassa suuressa paltasissa, jossa toimii ihan kohtuullinen ravintoa.

Palatsin pihassa oli suuri näyttelyhalli, jossa oli kanarialintunäyttely. Aikamoiden viserrys kun 5000 lintua sirittää yhtäaikaa.

Teimme myös matkan hiukan korkeammalle, Aquamansaan, paikallisbussilla myös. Alas kävelimme pitkän matkan, loppu oli pakko tulla taksilla. Matkalla olin useita pikku ravintoloita virkistäytymistä varten.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat