Aurinkomatkoilta sittenkin lomaesite lehtenä vanhaan tapaan

Ulpukka

Huhuttiin vielä viime talvena,että lomaesitteen painaminen lehdeksi lopetetaan.
Eilen\"ärrällä\" käydessäni lehti löytyi,tosin suppeampana kuin aikaisemmin.Eikä lehti kopsahtanut enää postilaatikkooni,niin kuin ennen. Hinnat ovat alkaen-hintoja,vuodeksi ei olla sitouduttu kiinteisiin hintoihin,vaan kysynnän ja tarjonnan laki määrittää hinnat.
Mukavaa kuitenkin syventyä perinteiseen paperiseen esitteeseen pelkän kone-esittelyn sijaan.
Muutamalta tunnetuimmalta matkanjärjestäjältä kaipaan vanhaa esitettä,mutta eipä vaan hyllystä enää löydy.Toki kaikki tarvittava tieto koneeltakin löytyy,mutta lehti on aina lehti,mielestäni ei pitäisi säästää näissä asioissa.Eikä kaikilla ole konetta,vaikka minulla sattuukin olemaan.Koneettomt kaipaavat lehteä.

Kommentit (9)

Veli-matti

Aurinkomatkojen nettisivusto Paikka Aurinkossa
ajettiin niin jumiin että ihmiset osin väistää koko ajatusta käydä heidän sivulla. Mahdollisuuksia kyllä on naamakirjaa myöden, mutta sivustot on osin sekavat ja lisääntyvä kohderyhmä,eläkeläiset, ei innostu räpeltämään kun sormet on kömpelöt ja näkö väsyy.

Eli yksi syy. Niitä on toki monia päätyen jopa asiakkaiden toiveeseen.

Eräs parhaista esiteluetteloista suomessa on Kristina Cruisesin pääesite.Tuhti,lähes täydellinen,selvä. Koko ohjelma viikottain läpi.
Kiinteät hinnat kohde-esittelyä, retkiohjelmat.
Lisäksi tulee muutama pienenpi 4-5 kertaa vuodessa missä on tarjouksia,mahdollisia lisäyksiä
tai ohjelman muutos jonkin ulkoisen syyn johdosta

Kaktus

Olipa mukava tieto, onhan paljon mieluisampaa tutustua mahdollisiin kohteisiin vaikka sohvalla löhöillen kuin tuijottamalla tietokoneen ruutua.
Esitteestä voi löytyä hyvinkin mielenkiintoinen kohde ja vertailua voi helposti tehdä.
Täytyypä lähteä piipahtamaan Ärrällä.

matkailu guru

Jokin niissä on. Isoissa värikkäissä matkaesitteissä.
Tuskin olisin niitä keräilyt vuositolkulla parin metrin läjää.
Nykyisellään niistä on kiva vertailla mitkä hotellit vielä toimii,onko remontoitu,laajennettu.

Myöskin kohdevalikoimaa on jännä seurata minne painopiste siirtyy.
Kohdeuutuudet myös huomaa sekä uudet alueet mihin ei ennen oikeesti viety.

joukkomatkailija

Aurinkomatkoilla ei ole kattavaa hinnastoa ja/tai aikataulua missään; ei esitteessä eikä netissä.

En voi arvioida mitä esimerkiksi jonkun palvelun tai vaikka uuden matkustajan lisääminen jo varattuun matkaan maksaa, koska matkat on jo loppuunmyyty.

Samoin en voi tietää milloin esimerkiksi Turkin Sideen pääsee, sillä ei ole hinnastoa aikatauluineen, josta voisin ajankohtia tutkailla - ovat netin mukaan joko loppuunmyytyjä tai niitä ei järjestetä tai niitä ei ole vielä hinnoiteltu; ota näistä sitten selvää.

Ehkäpä tarkoitus onkin että menen toimiston tiskille nojailemaan puoleksi päiväksi rupattelemaan erilaisista matkasuunnitelmistani ja -haaveistani.

matkaaja

Liikeihmiset ovat keksineet omalta kannaltaan eli nyt AM:n , liukuvat hinnat tuotteilleen. Nettiin voi laittaa tehtyjen sopimusten pohjalta jonkin hinnan.Jos kysyntää on, hinta alkaa hilautua ylöspäin. Mainiota.
Kovin paljoa en valmismatkoja ostele, tänä vuonna kaksi kpl(tähän mennessä). Muut ovat sitten nettitoimijoiden sivuilta ja sieltähän voi valita lentovaihtoehdot ja hotellit, plus lisästtynä henkilöiden määrän. Ja hinta on se mikä ruudulle tulee.
AM:n esite ilmestyy toistaiseksi ainakin print-versiona ja nettiversiona. Saa nähdä miten pitkään.

varsinainen p

Mielipiteet on sallittuja.

Kun tulee kaksi täysin vastakkaista kommemtia niin tietää että joku valehtelee, kehittelee riitaa, tai ei ole matkustanut koskaan mutta pädeä pitää.

Jotkut nauttii jukisuudesta.

Kyseessä lienee nainen joka syyttää toisia virtuaalimatkaajiksi. Esin haukkuu heidän kohteet,henkilöt jättää ne sitten kertomatta.
Nyt veistelee siitäkin että eihän ne missään käy.

asiakaspalvelu on kovaa

Vaikeaselkoista \"Uuden matkustajan lisääminen jo varattuun matkaan maksaa,koska matkat on jo loppuunmyyty.\"

AM pisti puhelintilaukset maksullisiksi, koska sekopää soittoja tuli jatkuvasti. Todelliset asiakkat kärsivät tai henkilöstöä olisi pitänyt varata runsaasti lisää.

Nyt pitäisi vielä tehdä maailman kattava luettelo mihin ei lennetä ja hirveä selitys päälle,että kaikkein typerinkin oli onnellinen.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat