Tämä sivusto on nyt nähty

AjnaAlie

Eipä täällä synny asiallista matkailuun liittyvää keskustelua. Ja jos syntyykin, kohta alkaa käsittämätön hakkerointi: oikeinkirjoitusvinoilu, kirjoittajien asiaton mollaaminen, otsikkoon täysin liittymätön potaskan heittäminen.

Olisipa ollut mukava keskustella leppoisasti ja asiallisesti matkailuun liittyvistä jutuista. Niille, jotka oikeasti matkustavat lomaillen: Oikein hyviä reissuja!

Kommentit (14)

Igors

Näinhän tämän(kin)foorumin muutama (ehkäpä vain yksi) henkilö saa hiljenemään. Toivottavasti vakionimimerkkiä käyttävät löytävät foorumin missä on rekisteröintipakko ja toimiva moderointi.

Kävin täällä juuri esillä olleella foorumilla varmuuden vuoksi, (jotta nimimerkkiäni ei \"lainata\"), rekisteröitymässä mutta ikävä kyllä lähes samansuuntaista tekstiä tuntui sieltäkin löytyvän.

Onhan noita valvottujakin mutta kun tuntuu että kuitenkin moni kirjoittelija kuitenkin hieman aristelee noita hiljaisempia sivustoja. Kuitenkin joskus kirjoitin että eivät nuo pienemmät ja asiallisemmalta foorumeilta vaikuttavat saa kirjoittelijoita jos ei niissä edes kokeeksi käy.

Itse katselen vielä mihin ollaan menossa ja kuka viimeiseksi valot sammuttaa.

Veli-matti

Aloittaja on oikeassa. Olen myös hiusjuuria myöten tätä sekametelisoppaa.

Tuo toinen mainittu sivusto on myös saman mode-ryhmän ohjauksessa. Joten se näkyy. Mutta eräät asiasarakkeet on kohtuulliset.

On käsittämätöntä että julkiset yhteisöpalstat annetaan jokin kärttyisen, sairaan kateellisen ihmisen hoitoon. Ilman moden sekaantumista täällä pyörisi ihan kivaa porukkaa ja paljon enemmän

Olen syyllistynyt eräisiin epäasiallisiin vastauksiin tuolle mörölle. Tarkoituksena herättää toimituksen ihmiset seuraamaan ja korjaamaan syrjään tuo häirikkö.

5 v. sivustoilla

\"On käsittämätöntä että julkiset yhteisöpalstat annetaan jokin kärttyisen, sairaan kateellisen ihmisen hoitoon. Ilman moden sekaantumista täällä pyörisi ihan kivaa porukkaa ja paljon enemmän\"
Tuollaisia väitteitä esiintyy paitsi täällä niin myös parilla muulla matkasivustolla. Onko tosiaan noin? Että jollain luonnevikaisella olisi avaimet sivuston hallintaan? Epäilen. Onko näyttöä? Tietysti häirikkö/häiriköt pystyy muuten sabotoimaan sivustoja ja jokaista ketjua jatkuvalla päivystyksellään ja ilkemielisyydellään.
Siiryin tänne kun PA meni niin pahoin pilalle, että ei voinut enää kysyä tai kommentoida mitään. No eikä mitä tänne tullut sama terroristi!
Matkailua rakastavana olen tykännyt tutkia matkailupalstoja, mutta vaihtoehdot ovat loppu. Yhtä lukuun ottamatta.
PS. Mitähän naljailua tähän tulee?

Ulpukka

Laitanpa minäkin lusikkani tähän soppaan.
Paikka Auringossa edustaa matkanjärjestäjää,l.Aurinkomatkoja.
Matkaopas-lehti edustaa tunnettua matkailualan julkaisua.
Ihmiset muodostaa käsitystään matkanjärjestäjästä pitkälti käyttämänsä sivuston kautta.Samoin lehteä arvioidaan myös keskustelukanavan kautta.
Ei pitäisi sallia törkeyksien syytämistä kummallakaan keskustelukanavalla.Siitä on enemmän haittaa,kuin hyötyä.
Hyödyksihän muille matkailua harrastaville keskustelukavat lienevät tarkoitettu,mutta täällä niinkuin Paikka Auringossa palstallakin haukutaan muita ja syydetään pelkkää soopaa.Sitten ihmiset kyllästyy ja lopettaa asiallisenkin kirjoittelun.
Valvojallakin pitäisi ollaa valvojat,jotka puuttuisivat tosissaan epäkohtien korjaamiseen.

Taru

Kommentoin yleensä vain tiukasti matkailuun liittyvää, mutta tehdään nyt poikkeus.

Asianhan pitäisi olla niin, että aikuisten ihmisten keskuudessa ei kerta kaikkiaan edes tarvittaisi mitään valvojaa tai kaitsijaa. Jokaisella pitäisi olla sentään edes alkeelliset käytöstavat omasta takaa.

Eikö nimettömästi/nimimerkillä kirjoittaessakin voisi käyttää samanlaista kieltä ja sävyä kuin käyttäisi nokatusten muiden ihmisten kanssa? Luulisi aikuista ihmistä hävettävän aivan vimmatusti, jos hänen kirjoituksensa joudutaan moukkamaisuuden takia poistamaan.

Harmittaa niiden kirjoittajien puolesta, joiden aloittamat ketjut muuttuvat aivan käsittämättömäksi jankkaukseksi ja alatyyliseksi riitelyksi.

Late

On käsittämätöntä että julkiset yhteisöpalstat annetaan jokin kärttyisen, sairaan kateellisen ihmisen hoitoon. Ilman moden sekaantumista täällä pyörisi ihan kivaa porukkaa ja paljon enemmän

Haloo! Joka palstalla modet on ne jotka siivoaa häiriköiden oksennuksia eli häiriköt löytyy kyllä keskustelijoiden omasta porukasta.

matkailuguru

Vanha tuttu kuvio. Yks vetää sivuston jumiin niin Late tulee tuuraamaan.

Täältä on poistettu opastuskommentti mistä kirjoittajat nämä kuviot tuntee.

Häiriköinnin poistonopeudet kertoo myös kuka ja miltä puolelta tarina tulee.

Igors

On käsittämätöntä että julkiset yhteisöpalstat annetaan jokin kärttyisen, sairaan kateellisen ihmisen hoitoon. Ilman moden sekaantumista täällä pyörisi ihan kivaa porukkaa ja paljon enemmän

Haloo! Joka palstalla modet on ne jotka siivoaa häiriköiden oksennuksia eli häiriköt löytyy kyllä keskustelijoiden omasta porukasta.

Late
.....................................
19.07.2012 10:27
\"Hmm, täällä näyttää kirjoittavan toinenkin Late. Sanoudun irti Late 2.sen mielipiteistä\".
...............................

Hämärästi muistelisin että täällä on kaksi nimimerkkiä Late. Kuten ylläolevasta käy ilmi niin näinhän se olikin.

Toivottavasti alussa olevan kirjoituksen Late ei ole se oikea Late sillä nyt kyllä kirjoitus meni metsään. Oikein kirjoitettuna tuo ylläoleva pitäisi olla.. Joka palstalla modet pitäisi olla ne jotka siivoaa .....

Nimimerkillä: Pa-sivustolla jo vuodesta 2007 kirjoitellut

matkamies

harvinaisen totta, muutama \"sivuraiteella oleva\", ehkä vain yksi , on pilannut palstan. Siitä esimerkkinä ketju \"sattumuksia\", joka on niin ala-arvoinen ettei pahemmaksi voi mennä. Sama sairas olento heittää viestejään. Asiaa ei ole kirjoittanut koskaan. Minkä noille voi - ei yhtään mitään, lääkettä ei löydy.
Näkemiin!

Tirlittan

Olen ollut muutaman päivän poissa ja ketjuilta saa sen kuvan että taas on riidelty ja oikein kunnolla.
Outoa, sillä minuahan aina on rettelöinnistä syytetty.

Tuo on aivan totta, että lehden arvostukseen liittyy tiukasti myös tuo millainen on sen nettisivut, ei pelkästään painetun lehden sisältö.
Siinä onkin ylläpidolla ja toimituksella kova pähkinä purtavaksi, olen saanut sellaisen mielikuvan että toimituksessa on kuitenkin ihan tolkun väkeä.

vahinko palstalle

Ihan arkipäiväistä. Kymmenkunta poistoa, pääosin
tuon tiukan kriitikon juttuja.

Tuosta muuten huomaa ihmisten makutottumukset.
Kriitikko sysää alimmaiseen hornaan koko ketjun,mikä kuitenkin parissa viikossa on vetänyt yli 1200 kävijäkertaa.

Määrä olisi ehkä suurempi,ellei kriitikon oma sattumus taksissa ja vääntely siitä olisi pilannut
hyvää fiilistä.
Ketju olisi ilmeisesti saanut vielä jatkoa \"näitä sattuu\" nimmarin kynästä ilman soraääniä.

Ilmeisesti sivuston toiminta oli tuttua,koska oli julkaisupäiväksi valinnut hiljaisimman syöttäen
monta tarinaa saman tien, eli ei häirikköä väliin.

joskus edes luettavaa

Lueskelin eilen sattumuksia läpi. Korkea katsojamäärä sai epäilemään että taas joku vanha
kammettu ylös. Mutta eipä ollutkaan. Yötä vasten
4.8 alettu eli käytännössä tehty sunnuntaina kun on lisätty noita sattumia. Eilen oli 14 pv ja tuo
1200 oli silloin täys,joten ei kahta viikkoa vaan 9 pv

Eli harvinaisuus sisällöltään ja lukijamäärältä.
Ei tuossa vinkkejä,tietoja ollut,mutta eihän niitä ole paljon muissakaan ketjuissa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat