Mikä on ensi talvikauden lomakohteenne?

AjnaAlie

Mihin maahan ja mihin kohteeseen aiotte suunnata ensi talven \'päälomareissullanne\' (jokuhan voi tehdä useammankin matkan)? Onko loma jo varattuna vai vasta suunnitteilla, entä onko se valmismatka, kiertomatka, risteily vai joku muu? Kertokaahan suunnitelmistanne!

Sivut

Kommentit (49)

matkoille

Kaupunkimatkoja, useita, vielä ei ostettuna kuitenkaan. Talvi on lokakuu- huhtikuu- välill käytännössä. Kanarialla ei käydä, ei taikkulassakaan. Ranskaan jossain vaiheessa, luultavasti joulun aikaan ainakin, koska silloin on töistä vapaata aika pitkään.

Ihana asia

Loma varattu ja osin maksettu. Kaksi viikkoa joulun aikaan. Lapset lentävät toisaalta Euroopasta myös samaan kohteeseen meidän kanssa jouluksi.
Toivottavasti terveenä!

Tirlittan

Ernestin vuoksi matkarintamalla on ollut hiljaista, syksyn matkojen jälkeen varsinainen talvi vielä aivan avoin.
Menojalkaa kutittaa mutta pikkumies roikkuu housunlahkeessa.
Koko meidän jengi matkaa kuitenkin tänä vuonna Lappiin joulunviettoon, mutta sitä ei matkaksi lasketa.

maija: Katariinallako?

Sartsa

Tammi-helmikuussa kiertomatka Väli-Amerikan inka-kaupungeissa :). Sitä odotellessa syksyn valopilkkuina Välimeren risteily ja omatoimipyrähdys Berliinissä.

Mukavaa matkailusyksyä ja -talvea kaikille!

Riitta

Afrikka, vain matkakirjoista tuttu. Odottamaton, yllättävä valinta kumppaniltani. Suostuin ja nyt vain odottamaan tammikuuta. Gambia, mitä löydän, koen? Pidänkö vai kadunko? Nyt vielä kesästä nauttien :)

&beyond

Vuodenvaihteessa Inca Trail ylös Machu Picchulle, sieltä Ecuadoriin Amazonin latvoille Napo Wildlife Centeriin ja sokerina pohjalla viikon risteily Galapagossaarilla.
Keväällä viikoksi Intiaan tiikereitä katsomaan.

Minttu

Keniaan tammikuussa! Eka kerta Afrikkaan, odotamme todella innoissaan, safarikin varattu jo ennakkoon. Eli valmismatka ja kaksi viikkoa all inclusive -hotelleissa, ei tarvitse lompakkoa ottaa mukaan, heh!

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat