Espanja kieltämässä matkalaukkulisämaksut

Jose

Espanja kieltämässä lentoyhtiöiden matkalaukkulisämaksut vanhan lain pohjalta:
http://www.telegraph.co.uk/travel/travelnews/9449884/Airlines-face-legal...

Koska tämä saadaan Suomeenkin?

Kommentit (8)

lkmn

Asia on lentoyhtiöiden hanskassa, ei Espanja voi asialle mitään. Omilla lentoyhtiöillään voivat soveltaa kyllä, mikös siinä. Ei kenekään tarvi ottaa koko omaisuuttaan lennolle mukaan, kyllä ne vanhat teepaidat siellä kotona pysyvät.

AjnaAlie

Halpalentoyhtiöiden kyseenalainen hinnoittelu vaikeuttaa lentohintojen vertailua, kun kuluttaja ei voi suoraan tietää, mitä ilmoitettu hinta sisältää. Kansainvälisten kuluttaja/kilpailuviranomaistenkin pitäisi tehdä jotakin!

Jose Cuervo

Kyllä Espanja voi vaikuttaa kaikkiin yhtiöihin jotka Espanjaan lentävät mutta EUn pitäisi puuttua asiaan koko EU alueella.
Voitaisiin ihan hyvin määrätä että lipun hintaan täytyy kuulua 25kg matkatavaraa. Se riittää kyllä useimmille.

lkmn:lle
Sinä et taida joka vuosi pesulla käydä mutta kun päivittäin peseytyy ja vaihtaa vaatteet niin kyllä niitä viikon-parin matkallakin menee. Samoin erilaisia vaatteita pitää olla. Arkikuteet, rantavaatteet ainakin yksi puku jne jne.

Mutta tietty jotkut on samoissa farkuissa ja samalla paidalla viikosta toiseen.

tarkoituksellista hämäämistä

Lipun hinta pitäisi olla kattava. Nythän sinne herkii 4-5 lisämaksua. Paljon fiksunpaa olisi antaa alennusta kuin pummata lisää.

Tuo hinnoittelu nykyisellään keinuvalla tasolla on huono asia. Asiakkaille tulee pettymyksiä kun huomaa että hinta onkin satasen halvempi.Toki voi olla korkeampikin mutta ei auta,pettymys on vahvempi tunne.

lkmn

Tähän päivään mennessä en ole vielä joutnut paikkakunnalle jossa ei olisi pesulaa.
Eli vaatteista jos on kyse kyllä pesulapalveluita löytyy.
Finnairin 23 kg yläraja on ok, ei sen enempää tarvi tavaraa kuljettaa. Rahtina voi lähettää jos vaikka vuodeksi menee toiseen maahan. Useimmat noista asioista jurputtavista ovat kyllä tavismatkaajia menossa Turkkiin tai Espanjaan etc. Jos voisi vaikka 100 kg viedä matkatavaraa per henkilö, herra jestas mikä määrä turhaa tavaraa.

comment

Niin, nuo joilla tulee hintaa lisää, käyttävät halpislentoyhtiöitä. Ottakaa kalliimmat lennot edes, silloin ei tule lisämaksuja, lipun hinta sisältää nuo kilomäärät jotka yhtiö ilmoittaa.

AjnaAlie

Eipä \'lkmn\' edes näytä ymmärtävän, mikä on tämän keskustelun ydinkysymys. On kai kuitenkin joskus matkustanut Finnairin lennolla.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat