Seychellit

reissunainen

Moi

Onko kukaan reissannut Seychelleillä? Jos niin olisi kiva saada viimehetken kuumimmat vinkit lentoreiteistä, hyvistä hotelleista, paikoista jossa ehdotomasti kannattaa käydä, sekä muuta varteenotettavaa matkassa.

Kommentit (1)

honeymoon

Kävimme viime syksynä - ja sitä edellisen kerran häämatkalla vajaa 30 vuotta aiemmin. Voi luoja miten tuo(kin) paratiisi on tuossa ajassa muuttunut - ja luonnollisesti huonompaan suuntaan. Arabit ovat sen valloittaneet ja entisille koskemattomille rannoille kohoaa toinen toistaan prameampia hotellikomplekseja. Ei kiva ;) Mutta löytyihän sieltä edelleen niitä oikeasti valkohiekkaisa turkoosivetisiä rantojakin.

Lennot olivat Lufthansalla, käytämme sitä paljon ja samaan kyytiin hyppäsivät matkalta ystäväperhekin. Majoituimme ystäväperheen hankkimaan vuokrarantataloon eli tämänhetkisestä hotellitarjonnasta hintoineen ei havaintoa, muuta kuin että niitä on ja paljon. Kallistahan siellä on, mutta kaikki tavara tulee rahdeilla. Must-kohteita - no ainakin sukellus- tai snorklausretket. Ja retket eri saarille/rannoille. Autonvuokraus on kiva tapa nähdä laajemmin ja pääsee monille pikkurannoillekin.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat