Turkish Airlines euroopan paras yhtiö 2012

Airliners

Turkish on äänestetty toisena peräkkäisenä vuotena euroopan parhaaksi lentoyhtiöksi. Valinnalle on todellakin katetta. Voin suositella lämpimästi. Yhtiöllä kannattaa lentää Helsingistä Istanbulin kautta maailmalle. Jo euroopan lennoilla tuodaan ruokalista, joka sisältää 2 eri lämminruokavaihtoehtoa jälkiruokineen, lisäksi kaikki juomat, myös väkevät alkoholijuomat kuuluvat hintaan. Ruoka on todella maukasta. Astiastot ovat ns. posliinia (melamiini) ja ruokailuvälineet normaalit, ei siis mitään muovia. Bon apetit ja miellyttävää matkaa !

Sivut

Kommentit (24)

no turkey

Tuo on lentoyhtiön mainos. Ei koukuta lainkaan, lähinnä naurattaa!!
Jos kirjoittaa vieraita kieliä (tässä tapauksessa ranskaa) olisi hyvä tarkistaa että kirjoittaa oikein.

Tirlittan

Jos tuo on lentoyhtiön mainos niin kerrankin mainos joka perustuu tosiasioihin, sellaista jo kannattaakin mainostaa.
Kyseistä lentoyhtiötä käyttäneenä en ihmettele ollenkaan ykkössijaa.

Tietysti on asia erikseen jos jollakin on jo valmiiksi mielipide jottei Turkissa voi olla mitään hyvää...

joku muu

Selvää on se ettei kaikkia maailman lentoyhtiöitä ole kisassa edes mukana.
Eikös Aeroflot ole jonkun venäjäfriikin mielestä ykkönen sentään?
Omasta mielestäni eli käyttämistäni yhtiöistä Brussel Airlines on kärjesssä, erinomainen on myös Lufthansa.
Tuo aloitus on mainos. \"Maailman paras jossain\" on todellisuudesssa mahdoton asia ratkaistavaksi.
Eli riidelkää sitten taas asiasta ja kunnolla!!

minkki

Tuonkaltaisia kyselyitä tehdään sellaisilla tavoilla että lopputulos vastaa tilaajan toiveita. Niin se oli aikoinaan eräällä Suomen johtavalla kyselyfirmalla ainakin, lopputulos oli alunpitäen selvä. Eihän prosessi suinkaan ole julkinen.
Turkki ei muuten edes ole Eurooppaa.

frequent flyer

jep, kuten sen perässä kaikki muutkin eurooppalaiset lentoyhtiöt. jos olet joskus lentänyt kaukoidän tai persianlahden yhtiöillä, niin ymmärrät miksi.

Jimi

www.airlinequality.com sivulta löytyy maailman lentoyhtiöiden ranking. Turkish on sijalla 7 maailmassa ja esim. Finnair sijalla, taisi olla 31, joka on hyvä sijoitus. Turkishin economy luokan catering on rankattu maailmassa sijalle 2 ja business sijalle 4. Jos tuo alun osoite ei löydy, kannattaa googlata. Kärjessä top 10:ssä yhtiöt ovat mm. Qatar Airways,Cathay Pacific,Singapore Airlines,Etihad,Emirates jne.

Hiekkakirppu

Allekirjoitan!! Kolme kertaa thaimaahan lentänyt Turkis Airlinesin koneilla välilasku Istanbulissa. Tilavammat koneet ja hienommat hienommat kuin Finnairilla. Tosiaankin kahta ruokalajia tarjolla, oikeat aterimet, ja juomatkin ilmaisia, lentoeotkin tyylikkäämpiä kuin suomen koneissa. Minkäs sille voi jos ovat laadukkaita. Suositelen lämpimästi!! Ja mitä tulee jonkun pilkun nussijan arvosteluun oikeinkirjoituksesta, ei lienee se ole se olennainen asia näillä palstoilla, kunhan asia tulee ymmärretyksi. Hyviä matkoja kaikille :)

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat