Talvella Alanyaan

Sarah

Hei!

Ostin 45 vrk matkan Alanyaan. Lähtö on 2.1.2013
Etsin täältä keskusteluja, että oliskos ketään talvella Alanyassa aikaansa viettänyttä kirjoitellut kokemuksistaan.

Hakujen kautta tuli todella negatiivisia ketjuja, joissa mm. jostakin Heikin baarista yms.

Kaiketi pitkämatkalaiset kaikki siis olemme siellä terveyteen liittyvistä syistä? Eli mitä turhaa kertoa mitään? ;)

Jos kuitenkin joku pitkämatkalainen tämän lukee, niin olisi kiva tietää, että lähdetkö tulevana talvena? Vaatetta, pitkähihaista kaiketi tarvii. Olisko järkevämpää hankkia paikanpäältä? Onko liikkeet miten auki siellä, vai täysin kuollutta?

Samoin ruokaravintolat. Onko niitä paikallisia talvella juurikaan, vai vainko hotellien ravintolat? yms. Olisin kiitollinen asiallisista vastauksista.

Kommentit (3)

vastaaja

Ei kannata ihmetellä jos kertoo menevänsä Alanyaan ja erilaisia kommentteja. Terveytensä takia en ole kuullut kenenkään Turkkiin menneen, vaan aivan \"muista\" syistä....
Onhan niitä muitakin maita joissa on lämmintä, mutta ovat tietysit kalliimpia.
Kyproksella on muutama tuntemani viettänyt talviaan, se on ihan hyvä paikka, ei tule \"jälkipuheita\".

Peace

\"Jälkipuheitten\" perusteella ei matkailijan kannattane tehdä johtopäätöksiä tai päätöksiä:)

Alanya on oiva valinta pitkälle lomalle. Olen ollut Alanyassa ja muuallakin Turkin etelärannikolla talvella, mutta vain pari viikkoa. Hiljaisempaa tietysti oli kuin turistikaudella, mutta ei Alanya mitenkään kuolleelta vaikuttanut. Ruokapaikkojakin löytyi ja ruokahan on Turkissa aivan mahtavaa.

Hotellissamme majaili tosi paljon iäkkäitä saksalaisia ja hollantilaisia, jotka pelasivat porukalla korttia ja nauttivat selvästi elämästään. Aurinko paistoi lämpimästi monena päivänä. Vaatteita tarvitaan tietysti viileämpiinkin keleihin. Jos haluat matkustaa kevyellä laukulla, ainakin menomatkalla, kaiken tarvitsemasi saat ostettua myös paikan päältä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat