camino portugues

vaeltaja

Hei. Onko kenelläkään kokemusta tai mielessä tehdä ko. reissua? Lähinnä kiinnostaisi albergue-majoitusten kunto ja palvelut. Ajattelin tehdä vaelluksen syyskuun lopulla Oportosta-Santiago de Compostellaan n 240km.

Kommentit (11)

A

hei, tein tuon reissun toukokuussa. Lensin Portoon ja siitä paikallisbussilla Ponte de Limaan , josta aloitin kävelyn Santiagoon asti. gps:n mukaan matkaa kertyi 210 km 7 pv. aikana.
Alberguet ovat ihan ok, tosin nukuin muutaman yön muuallakin kuin niissä. Portugalin reitillä on vähemmän vaeltajia kuin esim ranskasta lähtevillä reiteillä, erittäin kaunis ja hyvin merkattu, suosittelen.

vaeltaja

Hei A
kyselisin mielelläni lisää matkastasi. Liput Oportoon olen jo ostanut. Onko sinulla jotain sposoitetta, johon voisi omansa laittaa?
Sinne tyhjänkommentoijalle, Kirjoitukseni oli myös tarkoitettu matkaseuraa hakeville. Ymmärrän kyllä, että jotkut eivät osaa sivuuttaa mitään kommentoimatta,silläkin on varmaan oma tarkoituksensa.

Lomailija

Aloitustekstissä ei mainittu sanallakaan että haet myös matkaseuraa. Oliko viesti siis tarkoitettu selvännäkijöille vai kelle???
Turha haukkua ketään, ihan ystävällisesti huomautettiin että viestisi ON VÄÄRÄLLÄ PALSTALLA.

fiksu oivaltaa

Mitään selvinnäkijöitä tarvita. Jos kirjoitus on matkaseuraa otsikon alla se jo kertoo että matkaseuraa haetaan,ilman mitään eri mainintaakin.Kaikki pitäisi rautalangasta vääntää.

kommentti

Jos ihmisellä on piuhat kunnossa, se osaa kirjoittaa selkeällä suoemn keiellä että haluaa matkaseuraa caminolle. kait nyt vaikka savolainenkni sen verran osaa itseään ilmentää.

vaeltaja

O tempora o mores.
Toivon tämän lätinän loppuvan. Yritän etsiä muuta kautta aiheesta kiinnostuneita ihmisiä, eli jotka ovat kiinnostuneet matkustamaan, tai etsivät matkaseuraa tai haluavat kertoa/jakaa kokemuksiaan niin, että ne hyödyntäisivat yhteistä hyvää.

--Kari

Hei, tänään alkoi Lähierä-blogissa (lahiera.wordpress.com) tarinasarja yhdestä kevään 2015 pyhiinvaelluksesta Portosta Santiago de Compostelaan. Se on nimenomaan tarina aivan maan matosen (peregrinon) perspektiivistä, kertoen ne moninaiset tapahtumat, jotka vaeltajien eteen taipaleella putkahtelivat. Hienot ja haasteellisemmat. Auringot ja kukat. Sateet ja rakot.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat