Asiallisia keskustelupalstoja

where

Mahtaako löytyä suomenkielisiä asiallisia ja valvottuja matkakeskustelupalstoja ? Kreikkanet on kyllä mutta varjopuoli se että keskittyy vain yhteen maahan.
Parista ei-suomalaisesta kokemusta, asiallisia.
Etsin myös sellaisia joissa olisi vähän nuorempaa väkeä, täällä näyttää pyörivän lähinnä eläkeläisiä ja muuten aktiivielämästä poisolevia.
Asiallisia vinkkejä kaipaan. Ei mitään sellaista mitä täällä näyttää olevan vallalla.\"Himovakkarit\" voivat mieluusti olla vastaamatta tähän.

Kommentit (14)

Eläkeläinen

Miksi karsit eläkeläiset pois? Miksi olet sitä mieltä, että eläkeläiset ovat poissa aktiivielämästä?

Muuten asiallisen aloituksen pilasit tällä kommentilla.

Monet eläkeläiset(kin) ovat ahkeria matkustelemaan, eivätkä ole niin kalkkiksia, etteivät pystyisi keräämään kokemuksia ja jakamaan nitä toisille.

aloittaja

Eläkeläiset ovat täällä äänessä, olen nuorempi ja haluan hieman vaihtelua ja nuorempaa näkökulmaa matkustamiseen. Tuskin pikkulapsetkaan kaipaavat vanhoja eläkeläisiä matkakumppaneiksi, ei myöskään nuoret aikuiset.
Siis aloituksessa on selvästi haussa jokin riidaton eli ei kiukkuisten tyyppien keskustelupalsta, kirjautuminen pakollinen-tyylillä.
Täällä ei tervejärkinen ihminen jaska eikä viihdy, noiden muutaminen tirlien ja tarlien kanssa kinata.
Kreikkanetisssä on kaikenkäisiä, enemmistö ihan nuorempia ja se näkyy keskusteluissa. Sinne ei voi kirjoittaa kuin Kreikasta, se on puute. Kun sentään matkustetaan kaupunkeihin, omatoimiresissuille ja muille ympäri maailmaa.
Jos ei ole mitään vaihtoehtoa kerrottavana, ei tarvi osallistua. Tämä yst. vinkkinä.

Tirlittan

Vaikka kielletään niin vastaan silti.
Ainakin pallontallaajissa on nuorempia ja siellä kontrolli on tiukka.
On myöskin matkailijat net. mutta se näyttää hyvin hiljaiselta.
Toisaalta se saattaisi olla hyväkin, sinne voisit kokoota kaikki ne jotka ovat kanssasi samanmielisiä.

Toivotan onnea etsinnöillesi!

aloittaja

Täytyypä olla kummallinen ajatuksenjuoksu eli ymmärrys ei tallella.
Minä en etsi ihmisiä jotka olisivat kanssani kaikesta samaa mieltä ,vaan järki päässä ja hyvä tahto mukana-tyylillä toimivia.
Tuo luonnehdinta jonka annoit eli että pitää olla kaikessa samaa mieltä kaiksita asioista, sopii just sinuun. Ethän salli muiden mielipiteitä eikä ajatuksia. Se on vanhuuden emrkki, sanon suoraan, ja pahenee iän myötä.
Käyttämäni ulkomaiset palstat ovat ok, sieltä saa tietoa korrektiin tapaan.
Sama on kreikkanetin kanssa vaikka onko yhden maan palsta.

aloittaja

Vastaan myös tuolle yhdelle eläkeläiselle. Käsite aktiivielämässä olevat tarkoittaa nykyään sitä että ollaan aktiivisesti työelämässä mukana. Sitä käytän myös koulutuksissamme. Ei luulisi olevan liiana vaikeata ymmärtää. Eläkkeelläolossa ei sinällään ole mitään kummaa, se aikahan koittaa jokaiselle joka niin pitkään saa elää. En ole vielä törmännyt muualla siihen että sana eläkeläinen olisi jotenkin huono sana, onhan eläkekin ihan ok käsite. Miksi sitä pitäisi kutsua?
Eläke olisi = työelämän jälkeinen rahallinen korvaus!!!

Eläkeläinen

Miksi tässä taas pitää aloittaa tuo räyhääminen. Tuolla tyylilläkö sitä löytyy riidattomia keskustelufoorumeja? Esitin yksinkertaisen kysymyksen; eikö siihen olisi voinut vastata asiallisesti?

Jos tosiaan on tuollainen käsitys aktiivielämästä, sitä on korkea aika muuttaa.

\"Tuskin pikkulapsetkaan kaipaavat vanhoja eläkeläisiä matkakumppaneiksi, ei myöskään nuoret aikuiset.\"

Tuokaan ei pidä paikkaansa - ei likikään kaikkien osalta. Sehän on vain rikkaus, että on joukossa kaikenikäisiä. Eläkeläisiä on muitakin, kuin noita \'vanhoja\', jotka ovat suurinpiirtein autettavia.

Ei aihetta enempään, koskapa tässä onkin ilmeisesti vain tarkoitus jälleen haastaa riitaa.

Tirlittan

Miksi riitelet?
Kirjoitin samanmielisistä ihmisistä enkä suinkaan ihmisistä jotka ovat kanssasi aina kaikista asioista samaa mieltä.

Ymmärsin että sinun tekstissäsi samanmieliset ovat noita riidattomia ja ei riiteleviä ihmisiä.
Olinko väärässä?

Anja

Jos täällä on liian vanhoja keskustelijoita niin pallontallaajissako on liian nuoria, kun sekään ei kelpaa? Koitahan itse päättää mitä olet, ei täällä ole pakko hengailla.

Monipuolisia kokemuksia

\"Etsin myös sellaisia joissa olisi vähän nuorempaa väkeä, täällä näyttää pyörivän lähinnä eläkeläisiä ja muuten aktiivielämästä poisolevia.\"
Miksi eläkeläisten mielipiteet ovat huonoja?
Minun tuttavapiirini eläkeläisillää on laaja ja monipuolinen kokemus matkustamisesta eri mantereilla Aasiassa, Australiassa, Wtelä-, Keski- ja Pohjois-Amerikassa Euroopan kaupungeista puhumattakaan. Eikö meillä/heillä ole juuri perspektiiviä matkustamiseen. Vai sekö onkin ongelma? Tämä \"eläkeläisyys\" sinällään ei ole ongelma. Se korjaantuu jokaisen kohdalla. Jos vain elää sinne asti! Muistele sitten Sinäkin mitä kirjoitit 2012.

Sama

Sen verran vielä, että kehumallasi (olen samaa mieltä) Kreikka.net-palstalla on myös suuri joukko eläkeläisiä, jotka kertovat erinomaisen yksityiskohtaisia ja monivuotisia kokemuksiaan Kreikan mantereella ja eri saarilla. Ja se että se on vain kreikan ystävien sivusto, ei ole Kreikka.netin, vaan niitten, joilla ei ole hyviä modeja ja joitten keskustelukulttuuti on vinksahtanut.

mummon mies

En ole käynyt kreikka netissä mutta olen kuullut että siellä on tiukka mode,kertatölväisystä ulos.
Mitenkähän aloittaja tuollaisilla kommenteilla siellä pärjäisi?

matkailuilmiö tuokin

Tiedän kolme sivustoa joissa on tullut seinä eteen meidän yleiselle syyttäjälle. Tyyli oli aivan sama. Pelkkää kitkerää noitumista.

Eräällä noista kärähti myös tuplanimmarin käytöstä. Kun näet pitää olla useita,niin voi itseä kiitellä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat