Lukemista

lukija

Matkailuun nivoutuvaa lukemista on Martin Walker: Poliisimestari Bruno ja viinitarha. On eräänlainen dekkari mutta kesy sellainen. Ranskalaista pikkukaupunkielämää, kulinarismia. Todella mukavaa kesälukemista.
Toinen eli itse asiassa ensimmäinen kirja tuota laatua on Poliisikomentaja Bruno. Varasin sen kirjastosta kun luin tuon viinitarhajutun.

Kommentit (5)

Tirlittan

Kappas vain, ketju on nostettu ylös ja ihan \"asiakommentilla\".
Mikäpä siinä, aivan mielenkiintoinen otsikko.

Steve Watkinsin ja Clare Jonesin kirja Unforgettable journeys to take before you die kertoo näiden matkailujournalistien unohtumimmista matkoista.

Kiehtova, useaan kertaan luettava kirja, ainakin ennen oli tilattavissa Amazonista.
Ansaitsisi tulla myös suomennetuksi.

luin

Mukava kirja , siis tuo aloittajan esiintuoma. Sopii erinomaisesti kesälukemiseksi, Ranskaa tuntevalle ja kulinarismia harrastavalle nappiin osunut \"pehmodekkari\".

Anja

Kiitos vinkeistä! Kävinkin kirjastossa tarkoituksenani lainata tuo \'Unforgettable journeys to take before you die\'. Huomasin vasta kotona, että olinkin epähuomiossa lainannut kirjan \'1000 places to see before yoy die\'! Kirjaa vähän selailtuani siinäkin näyttää olevan hyviä vinkkejä ainakin kaupunkilomien näkemisen arvoisista paikoista, ja varmaan muistakin. Pitää tutustua lähemmin!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat