Erilaista matkaa

matkaan

Matkustamista, etenkin harrastematkoja tekeville, suosittelen kirjaa:
Tätinä taipaleella: erilainen vaellus santiago de Compostelaan. Tekijät: Pirkko Vekkeli ja Liisa Jäppinen.
Lainasin kirjastosta, aloitin lukemisen eilen ja on todella mukaansatempaava kirja. Hyvällä suomenkielellä kirjoitettua tekstiä lukee mieluusti.

Kommentit (4)

Kaktus

Matkailua harrastaville suosittelen luettavaksi muutamia vuosia sitten julkaistun, päiväkirjan muotoon kirjoitetun \"Pakomatkalla\".
Maailmanmatkaaja ja kirjailija Kyllikki Villa on tällä kertaa Lissabonissa.
Mennyt, nykyhetki ja tuleva hahmottuvat kulkiessa kaupungin lyhtyjen alla.

compostela

Siirryn aloituksen aiheeseen eli Santiagon vaelluksesta kertovaan kirjaan.
Suorastaan lumoava kirja, lukuelämys itselläni loppusuoralla. vaellusta täytyy harkita.

Marjuska

Luettuna myös, näiden \"tätien\" matkanteko soveltuisi minullekin, ei suorittamista vaan matkasta nauttimista ja suunnitelmista aina voi joustaa.
Aiheesta on tehty useampkin kirja ja ainakin Johannes Marjakankaan: elämäni vaellus ja Susanna Linnan: simpukankuorelta kotiin, ovat nautittavaa luettavaa.

aloittaja

Aiheesta on ilmestynyt lukuisia kirjoja vuosein varrella. Itselläni on 6 kpl eri tekijöiden kirjoja hyllyssäni. Tämä oli jollain tapaa erilainen, sain sen luettua eilen. Kirjoittajilla ei ollut mitään uskonnollista tai itsensä tuntemiseen liittyvää mukana, siksi se on erilainen. Kaksi toimittajaa liikkeellä yhdessä, toinen osasi jonkin verran espanjaa joten se vaikutti kokemuksiin. Kaikenlaisia sattumuksia ja kohtaamisia matkalla, niin kuin aina ja kaikilla on. Ilahdutti todella myös se että sai lukea hyvää, kunnon suomen kieltä, niinhän ei aina ole edes asiapitoisissa opuksissa.
Tuo reitin loppuosa saattaisi taittua, 100 km matkaa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat