Ruokaa ja matkailua

vinkkaaja

Heinäkuussa alkaa TV:ssä sarja jossa tunnettu italialainen ruokaguru Antonio Carlucci juttelee ja laittaa italialaista ruokaa ja Italiassa tietenkin. Käy hyvin myös matkailua harrastaville. Carlucci on ihan oikea kokki, ei mikään nykyajan toheltaja.

Kommentit (3)

löytyy hyllystä

AVAlla 4 jaksoa, uusintoja, ekat osat:
11.07.2012 klo 21.00 Bologna ja 18.07.2012 klo 21.00 Amalfi

Italialaiset mestarit myös kirjana:
Yli 30 vuotta sitten Antonio Carluccio ja Gennaro Contaldo jättivät kumpikin tahollaan synnyinmaansa Italian ja muuttivat Englantiin, jossa sitten tapasivat ja työskentelivät yhdessä.He ovat tulleet tunnetuiksi italialaisen keittiön asiantuntijoina. Tässä tutustumisen arvoisessa teoksessa - joka perustuu BBC:llä esitettyyn tv-sarjaan - nämä kaksi ystävystä matkaavat takaisin kotimaahansa tutkiakseen jälleen maan pitkän ruoanlaittoperinteen nykyisiä ja menneitä tyylejä ja paljastaakseen italialaisen gastronomian perimmäisen sielun. Tämä kiehtova teos, joka sisältää yli sata herkullista reseptiä, esittelee aitoja italialaisia ruokia, joita aidot italialaiset valmistavat. Reseptit ovat jännittävä kokoelma perinteisiä annoksia ja aineksia, joiden sekaan mahtuu nyky-Italiassa syntyneitä muunnelmia. Kirjailijat esittelevät oivalluksensa menneen ajan ja nykyhetken Italiasta, ja teos heijasteleekin osuvasti heidän huumorintajuaan, viisauttaan, uteliaisuuttaan ja ennen kaikkea yhteistä intohimoaan hyvää ja yksinkertaista ruokaa kohtaan. Tämä kirja on pakollista luettavaa jokaiselle, joka on aidosti kiinnostunut italialaisesta ruoasta. NAM!

kiinnostunut

Kiitos infosta.
Aiemmin olen nähnyt monta osaa tuosta, tai en tiedä onko kyse edes samasta \"tekeleestä\" mutta Carlucci siinä liikkui Italiassa, laittoi ruokaa perinteiseen tapaan.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat