S-matkat suunnittelee Air Finlandin ostoa???

S-ville

En tiedä onko perää mutta S-ryhmän konttorilla on pidetty kuulemma pikakokousta ja suunnittelevat ottavansa yhteyttä Air Finlandin konkurssipesään kun sellainen saadaan aikaan.

Tuossa olisikin ideaa hankkia samalla kertaa oma valmis matkanjärjestäjä ja lentoyhtiö S-ryhmälle ja sen omalla matkatoimistolle S-matkoille. S-ryhmä kun laajenee kuin pullataikina kaikille aloille ja ihmiset ovat valmiita maksamaan vaikka vähän kalliimpiakin hintoja \"omalle\" kaupalle kun saavat sitten \"bonusta\" muutaman prosentin sitten joskus takaisin.

www.s-matkat.fi

Kommentit (4)

Tirlittan

S-Matkat on asiakasomistajien oma matkailupalvelu joka kokoaa yhteen S-ryhmän ja sen yhteistyökumppaneitten matkatarjonnan.

Eli googlettapa S-Matkat.fi sieltä sitä tietoa löytyy.

kiitos tiedosta

Kiitos tiedosta. Täytyypä kurkata mitä tuolta löytyy.
Ostettiin matkat ja valitsemassamme hotellissa oli S-etukorttimerkki. Siitä sai bonusta. Muuten tuo asia ei ole tuttu.
Jos S-matkat ostaa AirFinlandin, silloin saa ilmeisesti matkajnjärjestäjän oikeudet, sitä kait kaupalla havittelevat.

X.P.

S-matkat on S-ryhmän muutama vuosi sitten perustama oma matkatoimisto. Jo silloin kun se perustettiin ajattelin että menee jokusen vuosi ja ryhtyvät myös itsekin matkanjärjestäjiksi. S-ryhmällä kun on ikuisen kasvun ongelma eli talo tursuaa iitoksistaan rahaa ja joka pitää sijoittaa kasvuun ja laajentavat vähitellen joka alalla.

Ei olisi mikään ihme että ostaisivat Air Finlandin konkurssipesän. Pikkurahaa ko. putiikin rahoissa ja pääsisivät suoraan asiaan.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat