Air Finland meni konkurssiin

HYVÄ HOMMA !

Ihan hyvä, että poistuu markkinoilta. Niin paskaa palvelua sieltä sai.

Sivut

Kommentit (33)

Tapio

Harmi. Erittäin hyvää palvelua ollut meidän kohdalla ja halpoja matkoja kun perheellä on matkattu.

Paskanpuhujat varmaan ovat vahingoniloisia.

Mara

Palvelu oli koneessa aina loistavaa ja henkilökunta mukavaa mutta valehteleva johto pilasi yhtiön ja sitä suomalainen kuluttaja ei voinut sietää. Harmi että tavallinen hlökunta joutuu tästä kärsimään. Johto varmaan jo siirsi miljoonat Neitsytsaarille.

baraja

Yhden reissun pääsimme Air Finlandilla tekemään ja siinä ei ollut mitään pahaa. Varsinkin kun hinta oli \"poskettoman\" halpa. Dubaissa käytiin joulukuussa 2011. Siitä matkasta jäi vain hyvät muistot!

Then we take Berlin

Firman omistajat ovat ovat hyvissä ajoin pumpanneet kassan tyhjiin ja ajoittivat konkursin pisteeseen, jossa kassassa on eniten rahaa, eli ihmiset ovat maksaneet matkan. Posketonta tiedottamista ja epärehellisyyttä. Yrittipä emoyhtiö vielä pestä lättinsä luopumalla taktisesti omistuksesta ennen konkurssi-ilmoitusta. Se ei siirrä vastuuta minnekään.

Satu

Ei lohduta pätkän vertaa toimitusjohtajan pahoittelut. Miten voi olla mahdollista, että asiakkaalle myydään matka ja seuraavana päivänä yhtiö ilmoittaa hakeutuvansa konkurssiin?!! Tähän asiaan haluaisin vastauksen. Kai ne nyt on tienneet jo pidemmän aikaa, että firmalla menee huonosti?! Ilmeisesti heillä ei ole minkäänlaista moraalia, kun näin toimivat?! Minä ja niin monet muutkin Air Finlandin asiakkaat ovat laittaneet likoon viimeiset rahat, jotta sais lapset vietyä kesälomalla kivalle reissulle. Kesäloma on täysin pilalla, koska nyt ei ole rahaa yhtään mihinkään. Koittais nyt edes hoitaa asiat niin, että asiakkaat saavat välittömästi rahansa takaisin, jotta kesäloma on vielä pelastettavissa!!! Tosi kiva fiilis, kun köyhänä yksihuoltajana laittaa viimeiset rahat etelänmatkaan, jotta päästään kerrankin pojan kanssa reissuun. Nyt ei tosiaankaan voida tehdä yhtään mitään koko kesänä! Pikkusen ketuttaa. PS. Eilen vielä oli tullut sähköpostiin klo 16.50 halpoja matkatarjouksia Air finlandilta ja sitten tunnin päästä uutisissa kerrottiin konkurssista.

fata-listi

Sellaista on elämä, täynnä ylläreitä. Edelliset konkkaan menneet lentoyhtiöt ovat Malev, yksi espanjalainen oli Spanair, Skyways ja yksi tanskalainen.
Spanairilta on monella suomalaisella saatavia joita eivät koskaan tule saamaan jos maksoivat lentonsa käteisellä.
Konkurssi on ikävä niille jotka ovat firmoja käyttäneet, ei siitä kannattaisi huutomerkein iloita täälläkään.
Perheestämme osa tuli Finnairin lentoemojen lakon aikaan Inglesistä Air Finlandin lennolla. Kone oli ollut vanhahtava eli sellainen joka siinä hätätilanteessa saatiin tilalle. Ei muuta valittamista ollut kuulemma.

Taas uusi suomalainen työtön

Kukaan ei ajttele satoja työttömiksi joutuvia työntekijöitä, Hei meilläkin menee kaikki mönkään.
Asuntovelat, perheet hajoaa, taas lisää väkeä työttömyystilastoihin:)

hirveä määrä muitakin

Nimmari \"Satu\" ihmetteli toimintaa.Siihen aavistus valoa.
Työntekijät ei konttorin ulkopuolella tiedä asian vakavuutta. Ei heille voida edes kertoa. Finnair
on pitkään tehnyt noin miljoonan kuukaudessa tappiota. Air Finland oli pieni yhtiö jonka resurssit on vähäiset. Toki osakkailla oli pelivaraa mutta panostaminen toimintaan ei ollut ehkä riittävän järkevää. Huomioiden Euroopan taloustilanteen ja laman syvenemisen.

Eräät lakisääteiset määräykset määrittelee toiminnan lopettamisen. Velkaa ei saa tehdä jos vaikuttaa ettei niistä pysty vastaamaan. Talousosasto tuo hallituksen eteen synkeitä listoja rahoituksen loppumisesta. Toimitusjohtajan puheiden perusteella yhtiö oli hakenut pääomaa lisää että toiminta jatkuisi,mutta tämä oli epäonnistunut. Tällöin konkurssihakemus on täytynyt jättää viranomaisille

Ikävää kaikille. Suomessa nyt yleistä.

AnnaF

Air Filandin konkurssi ei ainakaan itseäni yllättänyt. Täyttä rahan repimistä ihmisiltä tyhjin lupauksin, luvattua palvelua saa ja vioista tms syytetään aina muita. Kun heille valittaa on se yhtä tyhjän kanssa ja tj on täysi huijari. Ei muuta sanottavaa

itsekin konkasta pihalle jäänyt

On se ihme milllä tasolla näissä AirFinland keskusteluissa liikutaan.
...ihan tahallaanhan he menivät konkurssiin!

Missä on se näkökanta (medialta järkeviltä...) että ne lentokentällä jotka tiedottavat asiakkaille eivät ole lentoyhtiön henkilökuntaa vaan tiedottavat sen mitä saaavat tietää, se että eikö se oikeasti ollutkin niin että siinä yhdessä koneessa oikeasti oli se tekninen vika.. ja suurin ihmetys kaikista... onhan se \"kauheeta\" että ne Turkin, Kreikan ym matkustajat joutuvat ehkä hieman odottamaan kotiinpaluuta ja useampi ei olleenkaan pääse lomallensa...mutta kuka on miettinyt niitä satoja henkilöitä joilta loppu työ!!! Mutta hei, ei siinä mitään, onhan ne \"olen jumissa lomakohteessa\" tooooooooooosi tärkeitä asioita ja se että jonkun oma henkilökohtainen talous ja maailma siinä saattaa oikeasti mennä nurin, noh, eihän se nyt niin tärkeä juttu ole!!!

Lomalainen

Hei.
On ikävä että ihmisillä menee työpaikat, mutta se että itse menettää ISOJA rahoja tuon takia, se koskettaa huomattavasti enemmän ja vaikutta aika paljon omaan elämään. Miten selitetään tällainen pienelle pojalle joka on odotanut matkaa.
Terveisin, Lomalainen

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat