Pargassa lomailleet

matkailija

Antakaapa kokemuksia ja tietoa Pargan ravintoloista.
Nimet tuppaa unohtumaan mutta pidimme lähellä hotellia olevasta Perivoli-tavernasta.
Lähdössä jälleen Pargaan, vasta toinen kerta, ja ruokailukokemuksista ollaan kiinnostuneita.
Entä retket Pargasta, mitä suosittelette? Korfu on tuttu saari, ei varmaan sinne ja Paxos-Antopaxos on myös kaksi kertaa koettu, harkinnassa ehkä sen Paxin takia. Muita?

Kommentit (8)

Parga

Parga on viehättävä lomapaikka.Sopii kaikenikäisille ja tekemistä riittää.Sinne voi aina palata jos ei muuta keksi. Turistighettoja on jo liikaa, pelkkiä hotellialueita esim. Kreeta on täynnä.

Mari

Viime kesänä olimme viikon Pargassa ja voin suositella sitä todellakin!
Acheron-joki on ihana paikka. Sinne pääsee järjestetyillä retkillä tai vuokra-autolla. Itse otimme auton. Joen vesi tuntuu aluksi kylmältä, mutta kun sitä lähtee kävelemään on se sen arvoista! Joen ylle avautuu mahtavat maisemat ja jo joessa kävely, kirkasta vettä pitkin on ihana elämys!

Rantoja Pargassa on useita, pieni Krikoneri ihan siinä kylässä ja venetsialaisen linnoituksen ohi kun kapuaa löytyy Valtos. Taksiveneellä pääsee edullisesti lähellä olevalle Lichnos-rannalle tai sitten kannattaa tehdä patikointiretki olivilehdon läpi ja päätyä näin Lichnokselle. Teimme itse tämmöisen patikointiretken, takaisin palasimme sitten taksiveneellä. Kannatti!

Ruokapaikkoja Pargassa on paljon, eikä pettymyksiä tullut vastaan ainuttakaan. Suosittelen vaan kokeilemaan eri ravintoloita. Yleensä parhaat löytyvät vähän sivummalta!

aloittaja

Muistan yhden tavernan keskustasta eli kun noustaan Piso Krioneri-rannalta ylös kadulle, siinä on taverna jonka nimiei tule mieleen. Vaatimattoman tyyppinen paikka, mutta ruoka oli hyvää eli ainakin se mitä tilattiin. Vähän \"laiska\" ja hitaahko palvelu kylläkin, paikka on avoinna myös lounasaikaan.

gyros

Olemme lomailleet Pargassa viime syksynä. Ravintoloista pitkä miinus Sakikselle, jota joillakin foorumeilla kovasti hehkutetaan. Ruoka ala-arvoista, palvelu ällöttävän tahmaista ja tungettelevaa, ei kiitos. Jos jostain pitää puolustuksen sana löytyä, ehkä sesongin loppumetrit vaikuttivat.

Viikon aikana ei kovin montaa ravintolaa ehdi testata, niitähän Pargassa riittää. Pysyvätköhän kaikki pystyssä, kun tänä kesänä turisteja kuulemma huomattavasti vähemmän.

Aloittajallehan Parga ennestään tuttu paikka. Palaathan kertomaan omia kokemuksiasi ja vinkkejä, hyvää matkaa.

matkailija

Sakis taitaa olla jossain Valtoksen suunnalla kun ei ole tullut tutuksi. Kovasti sitä jotkut kehuvat mutta makuja on vissiin monenlaisia.
Mielessä on edelliseltä reissulta se että parhaat tavernat eli paras ruoka oli aika monessa hotelliamme lähellä olevassa ravintolassa. Voi olla niin että saadakseen asiakkaita sinne vähän syrjempään täytyy panostaa laatuun.
Perivoliin mennään varmasti, mukava miljö myös.
Juuri tuo tulee mieleen mikä paikka on vielä olemassa kun asiakkaita on vähemmän.
Laitan vaikutelmia ja infoa kun tulemme takaisin. Sekä plussat että miinukset tietysti.
Hyvään aikaan ostettiin matkat, hinnat ovat nousussa, ei paljoa mutta kuitenkin. Ja tilaa näyttää olevan vielä meidänkin lähdöllä. Aiemmin Tropical on ollut vain suomalaisten käytössä, ylimmän kerroksen kattohuoneistossa oli extempore-reissaajia. Nyt sekin näkyy AM:lla.Tosi mukavaa lähteä Pargaan!

Enetiko

Hei matkailija. Joko olet palannut Pargan lomalta. Tuoreita kuulumisia ja vinkkejä odotellaan. Tuliko uusia positiivisia ravintolakokemuksia, mukavia retkiä tms. Oliko Parga ennallaan, näkyikö talouskriisi turistien määrässä tai pargalaisten arjessa muuten.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat