Eläintarha jossa eläimillä on hyvät oltavat

Iiris

Mitä ajattelette eläintarhoista? Voitteko suositella sellaista paikkaa Euroopassa, jossa eläimillä on hyvät olosuhteet? Ja entä minne ei missään tapauksessa kannata mennä pahoittamaan omaa tai lastensa mieltä?

Kommentit (8)

matkamies

Suhtaudun kaikkiin eläintarhoihin todella kriittisesti. Kun ei enää lasten takia tarvitse käydä yhdessäkään, en tiedä eläintarhoista sen enempää. Miten mahtaa Saksassa olla, siellähän ollaan tarkkoja kaiken kanssa? Se jääkarhunpentu aikoinaan herätti suurta kiinnostusta.

bongailija

Kyllähän nuo tahtoo olla kuin Korkeasaari.
Yleisohjeena voisi pitää alueen kokoa. Parhaat ehkä Kenian safari tyyliset, elikkä luonnonpuistot missä pääsee määrättyjä reittejä autolla kulkemaan. Tosin on onnenkauppaa että näkyy ketään vai törmääkö isoihin laumoihin.

Tirlittan

En hyväksy eläinten tarhausta muuta kuin siinä tapauksessa että ne on tarkoitus palauttaa takaisin luontoon ja vapauteen joten mielestäni hyvää eläintarhaa ei olekaan.

Esimerkki huonosta eläintarhasta on Kyproksella ja Tunisian kierrolla olen käynyt eläintarhassa jossa kamelille juotettiin pullosta coco colaa joka huvitti suuresti muutamia turisteja.

antsa

Ainakin Prahassa ja Wienissä oli upeat eläintarhat. Barcelonan eläintarhaa taas kannattaa välttää, eläimillä ei yhtään liikkumatilaa.
Sitten tietysti Teneriffalla sijaitseva Loro Parque on kiva paikka.

monia kiertänyt

Hagenbeck Hampurissa ja Kolmården Ruotsissa vaikuttaa olevan ihan ookoo mitä osaan arvioida. Huono muistikuva ei itsellä jäänyt myöskään Kööpenhaminan eläintarhasta.

ressukoita katsellut

Hyvin harvassa eläintarhassa on eläimien luontaista reviiriä vastaavat tilat.

Eläimistä näkee tarhan tason. Huonokarvaist,apaattiset eläimet jotka puolihorroksissa viettää aikaa on selkeä merkki.

Virhe ei ole henkilökunnan vaan yleensä luonnoton elintila.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat