Löytyikö napakymppi kohde/hotelli johon palaatte aina uudelleen

thats it

Onko kohdallenne osunut niin mieluinen kohde ja ehkäpä vielä hotellikin, joka tuntui heti \"omalta\". Johon haluaa palata vuosi vuoden jälkeen aina uudelleen, eikä muita vaihtoehtoja ole edes harkinnassa. Tai sitten jotain muuta kohdetta välillä kokeiltua, tulee tunne \"ei ku sittenki sinne\".

Meillä jokaisella on omat odotukset ja mieltymykset matkakohdetta valittaessa. Mikä sai sinut syttymään juuri sille omalle lempikohteelle.

Kommentit (9)

matkaava

Vajaa 10 vuotta sitten löytyi Rodokselta kylä ja hotelli jossa on tullut oltua jo monta monta kertaa. Toki muuallakin mutta tuo paikka ja hotelli on se \"turvallinen\".
Työtoverilta kyselin vaikutelmiaan ennenkuin eka kertaa sinne mentiin. Hotellilla on aika laaja vakiasiakaskunta.
Tuo ei ole meille se ainoa vaihtoehto kuitenkaan.
Plussaa on merinäköala kaikista huoneistoista, huoneet ovat sopivan kookkaita myös kahdelle. Allasalue on mukavanoloinen, ei liian iso ja siitäkin on hienot näköalat merelle, koska hotelli on rinteessä.
Kylästä löytyy kaikki peruspalvelut, ranta on pitkä ja mielestäni hyvä hiekkapohjainen ranta.
Lindos on lähellä, samoin rodoslaisia pikkukyliä on muutaman kilometrin päässä.

Tirlittan

Luxor on kohde jonne palaan aina uudelleen, syy on henkisellä puolella, side ei katkea koskaan.

Hotelleista en ole ylivertaista vielä löytänyt, paljon pieniä mukavia ja persoonallisia hotelleja olen kolunnut.
Yksi poikkeus os sentään, Prahassa hotelli The Charles jonne olen majoittunut muutaman kerran.
Neljän tähden hotelli Kaarlen sillan päässä Mala Stranan puolella.
Hotellin sijainti on mitä mainion kaikki nähtävyydet kävelyetäisyyksillä. noin 100 metriä raitiovaunu pysäkille ja metroasemalle.Minimarket kadun toisella puolella ja Turisti info parin askeleen päässä sillan tornissa.
Huoneet ovat tilavat ja huonekalut oikeaa jykevää puuta,ei mitään lastulevyä.
Tätä hotellia tulen käyttämään tulevaisuudessakin ja voin suositella sitä myös muillekin, ainoa miinus puoli on että se on melkein aina täynnä, varatessa täytyy olla ajoissa liikkeellä.

mrs matkaaja

Meidän perheen kestosuosikki on Rooma ja nykyisin myös Italia laajemminkin. Mutta Roomasta kaikki alkoi vuonna 1988... ja sinne täytyy palata säännöllisesti. Eri vuodenaikoina kaupungista löytää aina erilaisia puolia.

mrs matkaaja

Lisäyksenä vielä edelliseen, ettei Rooma kuitenkaan ole ainoa kohde, jossa matkailemme, mutta kylläkin ainoa kohde, jossa olemme käyneet monenmonta kertaa. Ja toivottavasti jatkoa piisaa.

matkaan

Oma kaupunkisuosikkini on Liettuan Vilna jonka \"löysin\" muutama vuosi sitten.
Jouduin tai pääsin sinne työmatkalla, kultuurikaupunkivuosi oli juuri tulossa.
Sinne tulee mentyä aina uudestaan ja uudestaan, lentomatkakin on lyhyt ja kaikkea kivaa löytyy periltä, kulttuuritapahtumia yms.
Myös ostoksia tehdään, ihana tarjonta kengistä ja myös vaatteista.
Mielihotelliani en mainitse, syystä että haluan päästä siihen itse!!
Radisson SAS Astorijassa kylläkin edellisellä kerralla majoituimme, se on täydet pisteet ansaitseva sekin.

maijki

mrs matkaajan kanssa meillä on sama kohde - Roomaan jälleen parin päivän päästä - toki sieltä jatkamme matkaa muualle Italiaan, mutta pelkästään Roomalle \'pyhitämme\' aina muutaman päivän. Muita vakkareita on Alpit - ei pääsääntöisesti koskaan sama paikkakunta, mutta sama vuoristo eri kanteilta. Ja ihania pikkuhotelleja on vuosien mittaan kertynyt monia, joihin on joskus ehkä tarkoitus palata - jahka on ensin koluttu uudet kohteet.

thea

Osuimme joitakin vuosia sitten niin mieluisaan kohteeseen/hotelliin, että sinne olemme halunneet palata. Hotelli nimenomaan oli se tekijä, joka teki matkasta napakymppimatkan. Kyseessä oli aikuisten matka, ja kaipasimme stressitöntä lomaa rankan työputken jälkeen.

Toki mekin matkustamme myös muualle, eikä varsinaisesti rantaloma ole edes meidän ykkösjuttu. Kohde on Mallorcan Alcudia, hotelli Vanity Golf.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat