Mitä kuuluu

aikova

Kreikkaan eli onko joku lomaillut toukokuun lopussa, kesäkuun aikana Kreikassa?
Onko jotain puutteita kohteissa (elintarvikkeet, ruokalistat), järjestetäänkö kansainvälisiä retkiä jne.

Kommentit (11)

mummon mies

Onhan täällä noita Kreikka ketjuja joissa on ihan tuoreitakin kokemuksia. Kunhan suodatat ketjusta politiikan ja kaiken muun roskan niin huomaat ettei siellä mikään ole muuttunut, kaikki on kuin ennenkin.

asiaan

Mummon äijälle: turha kommentti sinulta. Politiikka nimenomaan vaikuttaa Kreikan tilanteeseen vai oletko myös \"Eno joka putosi veneestä\" eli ei ole päivittäiset asiat hallussa.
Ei väliä, maailmamme ei siihen kaadu.
Joka tapauksessa aloitus oli asiallinen.Ne jotka ihan tosissaan suunnittelevat rantalomaa ja Kreikkakin vaihtoehtona, haluavat tietää miten siellä menee.Tilanteet muuttuu tietysti.

jos menis

Omia kokemuksia ei paljoa ole, on joltain toiselta kuultua ja se ei ole sama kuin itse koettu.
Joillain sivuilla on ollut kitkerää palautetta siitä että on kerrottu jotain tuttavilta ja perheenäjseiltä kuultua eikä omia kokemuksia.
Kirjoittaa sitä tai tätä, aina kaikki menee väärin - joidenkin mielestä.

realismia

Sorry vaan mutta missä nuo mainitut Kreikassa hiljattain olleiden viestit ovat? En näe mitään, mummon miehen mummo on ollut, ei kukaan muu.
Vain omakohtaiset kokemukset ovat omia kokemuksia.
Aloitus on asiallinen, jotkut viestit taas menee asian viereen.
Höpistäänhän täällä kaikkea keksittyä, miksei sitten muka saisi kysyä asiaa?
Joidenkin fanaatikkojen lausumiin en usko, ovat vahvasti väritettyjä. Taitaa lakkokin muuttua niiden ajatusmaailmassa erinomaisen hyväksi palveluksi ja velat tietysti suuriksi saataviksi!!!

sattui näkökenttään

Löysin sivuston jossa kerrotaan totta Kreikasta.Eli muuta kuin tänne on kirjoitettu. kirjoittajat ovat ITSE olleet Kreikassa ja raportoivat asiallisesti.

tTirlittan

Sepä on hyvä että löysit sivuston jossa on sinua miellyttävää totuutta kreikasta.
Kerrohan se kuitenkin myös aloittajalle joka noita kokemuksia kaipailee,

konkurssimaasta

MVT3:n aamuohjelmassa oli haastateltavana kreikkalainen joka kertoili tilanteesta ja sanoi myöskin mitä on pakko tehdä jotta se maa muuttuu. Eli kaikkien on maksettava veroja, siitä se lähtee. Sehän se niille on vaikeata.

mattimatkaaja

Kokemusta: kansainvälisiä retkiä peruuntuu. Pargassa oli niin. Kun ei ole brittejä ja saksalaisia lomailemassa se vaikuttaa.
Lehdestä taas luettua: kreikkalaiset nostavat tileiltään rahaa juuri nyt ennen vaaleja ja siitä seuraa ettei automaateista kohta saa rahaa. Tuo kannattaa huomioida jos on Kreikkaan lähdössä läiaikoina.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat