Minne matka?

Siiri

Oletteko tilanneet uusia matkoja tai millaisia matkasuunnitelmia teillä on?

Kommentit (11)

Riitta

Odottaa tulevia matkoja, miten mukavaa! Suunnitella, ihastella, miettiä. Heinäkuun (toivottavasti) helteillä Lapin lumoon väistelemään mäkäräisparvia. Mökkimme on tunturin laella jossa ei isoja eikä pienempiä lentäviä häiriöksi asti lentele. Oi sitä ilman raikkautta ja maiseman avaruutta. Syyskuussa sitten toisenlaisen \"taivaaseeen.\" Palmujen suhinaan ja (lähes) varmaan auringon paisteeseen. Turkin Alanya, herkullisea ruoan ja kauniideen maisemien mekka on toinen pidemmän aikavälin projektimme. Tätä ennen omilla kotinurkilla nautimme ihanasta kesästä.

musta on paras

Tirlittan: tokkopa krakovanmakkaran takia kannattaa Krakovaan mennä. Mielihalunsa kuitenkin jokaisella. Parhaat Krakauerit taitaa tulla nykyään Saksasta!

Krakauer (Saksa): \"Krakovalainen\", krakovanmakkara. Puolalaistyyppinen, Saksassa hyvin suosittu karkeaksi jauhettua kinkkua, nautaa, vasikanpotkaa yms. sisältävä vaalea ruokamakkara. Maustettu usein valkosipulilla ja muskotilla. Suomessa tunnetaan eräs grillimakkara krakovalaisena\".

matkafriikki

Parga ensin ja sitten Gotlanti.
Krakovan makkaran takia en Krakovaan menisi, en muistanut koko makkaraa kun siellä oltiin. Toki niin Puolassa kuin muissakin Keski-Euroopan ja Pohjois-Euroopan maissa on hyviä paikallisia ruokamakkaroita.

Tirlittan

Olen syönyt Wieninleikettä, Lontoon rakeita ja Berliininmakkaraa k.o. paikoissa, enhän nyt missään tapauksessa jätä Krakovan makkaraa väliin.
Varsinkin jos siinä on valkosipulia, nam!!
Mutta tuskin mikään makkara pärjää Mustalle.

kerran maistanut

Jos löytyy tuotetta nimeltä Krakovan makkara, voihan sitä purasita, mutta tuo Musta makkara jää kyllä syömättä. Ei pelkästään sen värinsä takia vaan muuten.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat