Kiitoksen paikka

Siiri

Tiukempi linja on toiminut, ketjut on raakattu siisteiksi ja häirikköviestit poistetaan nopeasti.
Kiitos siitä ylläpidolle.

Rantaloma ketjuun tuli pari rumaa viestiä ja ne poistettiin heti.Kirjoittaja ilmestyi kyselemään miksi hänen asialliset viestinsä oli poistettu. Onko meissä sellaisia jotka eivät ymmärrä millainen on asiaton viesti?
Se on hunompi juttu.

Kommentit (7)

eräs aloittaja

Aloitin ketjun \"tiukempi linja\". On poistettu asiattomia viestejä, mutta myös sellaisia jotka olivat asiallisia, mutta vastauksena/kommenttina asiattomaan.
Toivon mukaan häiritsijät ottavat opikseen, mitä en kyllä ihan vielä usko.

Kiitos aloittajalle

Kyseinen häirikkö haukkui lähes kaikki kommentit nimimerkistä riippumatta.
Toivotaan että nyt on ketjuissa rauha, ylläpito säilyy haukkumatta ja matkailu-keskustelu saa jatkua reissaajien hyödyksi.

vaihtelu virkistäisi

Ei nyt liity suoraan aiheeseen, mutta en viitsi aloittaa uuttakaan. Matkalehti on siirtymässä Otava Mediaan, saapi nähdä herääkö sen palsta kenties uudelleen eloon, niin \'kilpailija\' kun onkin...

lukija

Mitä Matkalehteen tulee, on mielenkiintoista nähdä, miten sen linja muuttuu. On mielestäni ollut Pohjois-Suomi-painotteinen aivan liikaa.
Kun matkustaminen muuttuu, muuttuu myös kaikki muukin, niin lehdetkin.

kommentti

Se joka täällä häiriköi ja kommentoi asian viereen, oletti myös että \"joku hlö x\" on se joka kirjoittaa suurimman osan viesteistä. Siitä voi päätellä mistä olikaan kyse kohdallaan....

auta ei asiaa

Siltäkös toimitus ei ole puuttunut häirikköön (1)
Luopuvat koko harmista.

Lukijoiden kannalta ei mikään korjaannu. Sivuston ylläpito säilyy entisellään. Joten ne harvat vakikirjoittajat,älkää innostuko.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat