Budapestiin

Kylpylään

Tämä rouva haluaisi välttämättä lähteä Budapestiin ja ehdottomasti kylpylään. Nyt heti, ainakin tänä kesänä. Koska joudun matkustamaan yksin, haluan lähteä valmismatkalle. Nehän sopivat kuin nakutettu tällaiselle mukavuudenhaluiselle eläkeläisrouvalle. Yritin googlettaa kyseisiä matkoja, mutta kovin laihoin tuloksin. Tieteääkö joku matkanjärjestäjiä, joiden kohteena on myös Budapest? Onko teistä joku ollut kylpylässä tuolla päin maailmaa?

Kommentit (8)

sauna

Euroopan kylpylöihin täytyy mennä omatoimisesti, ei mitään valmiita reissuja järjestetä. ois se vähän outoakin....ei muuta kun goolaamaan ja buukkaus suoraan kylpylään.
Viroon ne menee kyllä Suomesta kylpylöihin.

Mimi

Ainakin OK-matkat järjestää kaupunkimatkoja Budapestiin ja heillä on suomalainen opaskin mukana näillä matkoilla. En tiedä onko heillä kylpyläretkiä ohjelmassa, mutta paikan päällä voi sitten helposti ajaa ratikalla tai taksilla johonkin kaupungin kylpylöistä. Kuuluisin perinteisistä taitaa olla Gellert-kylpylä.

sauna

Budapestin kaupunkilomalla voi mennä päiväksi kylpylään, sitä ei voi kukaan estään. En tiedä varmasti kutsutaanko niitä laitoksia nimellä kylpylä vai mikä, niihin on kuitenkin kaikilla pääsy , on mahdollisuus \"lillua\" vedessä jne.Ei sinne kukaan varmaan varsinaista \"kylpyreissua\" järkkää mutta opas kertoo asiasta ihan taatusti.

antsa

Moi. Me oltiin pari vuotta sitten Széchenyin kylpylässä. Se oli ainakin todella mukava paikka. Lämminvesialtaassa (n. +38) oli mukava lillua ja katsella kun vanhat ukot pelas shakkia.
Matkanjärjestäjistä en osaa sanoa, kun oltiin omatoimimatkalla (ensin lennettiin Bratislavaan josta sitten Tonavaa pitkin Wieniin ja sieltä junalla Budapestiin, ja kaikissa tietysti muutamasta yöstä viikkoon).

Anja

Budapestiin tuskin järjestetään Suomesta käsin Viron kylpylämatkojen tyyppisiä valmismatkoja. Vietimme viime kesänä 4 päivää kaupungissa, mies F1 ajojen, minä kauniin historiallisen kaupungin innoittamana. Kävin matkan aikana Gellertin kylpylässä, upea historiallinen rakennus, joka toimii myös 4 tähden hotellina, tarkistin vielä tiedot Booking.comista, http://www.booking.com/hotel/hu/gellert.fi.html.

etsivä löytää

Mm Matka-Agenteilla lokakuussa: Budapest – kylpylämatka upeaan kylpyläkaupunkiin!

Eli löytyy aika ajoin valmiitakin settejä, kunhan googlettelee ;)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat