Mikä on mielestänne Viron paras kylpylä

Miitu

Parin viikon päästä voisi lähteä kylpylään Viroon.
Mikä on mielestänne paras. Pärnu, Saarenmaa ja
Haapsalu käyty. Onko teillä kokemuksia esim. Toilasta, Laulasmaasta tai Rakvestä?

Kommentit (5)

Tuula

Parasta kylpylää on vaikea nimetä. Jollekin ruoka, toiselle taas hoidot ja kolmannelle sijainti ja maisemat voivat olla se ratkaiseva tekijä. Me olemme viettäneet yhden viikon kesälomastamme monena vuotena eri puolella Viroa kylpylämatkoilla.
Eniten olemme mieltyneet Etelä-Virossa olevaan Pyhäjärven Kylpylään.Sijaitsee Otepäässä kauniissa vehreissä maisemissa.
Olemme kolmena kesänä olleet siellä.Kaunis kartanorakennus suuren hyvinhoidetun puiston keskellä (muistuttaa Haikon kartanoa),edessä järvi ja hiekkaranta uimiseen. Tilavat huoneet. Uimahallirakennus, jonka lasiseinät avautuvat suoraan Pyhäjärvelle. Monipuolisin ja maukkain ruoka mitä olen Viron kylpylöissä syönyt. Luomuruokaa paljolti omilta tiloilta.
Hoito-osastolla samanlainen systeemi kuin muuallakin.Ystävällinen henkilökunta.
mm.Ikaalisten Matkatoimisto tekee sinne matkoja.
En usko että petyt jos Pyhäjärvelle menet.

Marja

Laulasmaan Kylpylästä kokemusta että on hyvin hoidettu ja sijaitsee meren rannalla alle tunnin matkan päästä Tallinnasta keskellä ei mitään. Syksyllä tie sinne oli tosi kuoppainen. Jos haluaa rauhaa ja kauniita maisemia niin hyvä valinta.Ympäristössä vain muutamia omakotitaloja.
Ruoka oli hyvää ja huoneet viihtyisiä, meren puolelle pääsee erikoismaksusta. Hoitohenkiökunta oli ystävällistä ja suomea puhuvaa.

Kokemusta

Olemme käyneet useissa kylpylöissä Virossa, ja suosikiksi on muodostunut Pärnun Tervis: iso, ilmava rakennus (ei huonojalkaisille, pitkät käytävät),ruoka ok, hoidot hyvät, palvelu ystävällistä, talossa hieno kylpyläosasto (myös lapsille omat altaat), kahviloita jne. Pärnu on viehättävä, pieni puistokaupunki, joka tarjoaa musiikin ystäville monenlaisia konsertteja. Shoppailumahdollisuudet ovat erinomaiset, halvoilla takseilla voi ajella kauempana sijaitsevaan suurimpaan osokeskukseen. Kesäisin uimaranta on fantastinen!

Miiru

Kiitos vastauksista. Unohdin mainita, että Pyhäjärvelläkin käyty eli viikko syksyllä 2010.
Paikka oli hyvä. Satoi vaan niin paljon, ettei pystynyt paljoa liikkumaan ympäristössä. Myös oli hiljaista alkuviikosta.

Miiru eli vahingossa Miitu

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat