Jotain erityistä

taifun

Matka joka ylitti odotukset?
Mihin, koska, kenen kanssa?

Sivut

Kommentit (19)

Tirlittan

Ensimmäinen, vaan toivottavasti ei viimeinen yhteinen ulkomaanmatkamme rakkaan sielunsisareni kanssa.
Hän on se kohua herättänyt, iloinen, vaalea ja pyöreähkö naishenkilö tuolta Sinkkunaiset matkalla ketjusta.
Matkakohteena Luxor ja jos en aikaa ihan väärin muista niin olisiko ollut marraskuu 2010.

merenkulkija

Kaupunkiloma euroopassa. Kallis omatoimiloma tutun ja erinomaisen nettitoimiston kautta. En sano nimeä etten sorru mainostamiseen. Kaupungin nimeä en nyt muista. Mahtavaa kulttuuria.
Kallishan tuo reissu oli mutta mitä siitä Hyvästä kannattaa maksaa. Eikä näitä reissuja ole köyhille suomaalaisille tarkoitettu.

kaupunkilomailija

Matkapoikien Prahan matka ylitti odotukset. Paljon plussaa prahalaiselle paikallisoppaalle. Vaikka historiansa osaakin, kaupungissa asuva aikuinen opas (verrattuna rantalomien \"oppaisiin\")on aarre koska tuntee kaupungin maan läpikotaisin. Useimmiten tulee ostettua netistä lento+hotelliyhdistelmän, mutta kultuuria pursuavan kaupungin eka tutustuminen on hyvä tehdä asiantuntevan oppaan johdolla.

Anja

Ehkäpä tämä ruotsalaisen lääkärin Axel Munthen omaelämäkerrallisen(?) kirjan \'Huvila meren rannalla\' (typerä suomennos) innoittamana tehty päivän matka Sorrentosta Caprille on yksi mieleenpainuneimmista matkoistani siihen liittyvine odotuksineen ja tunnelatauksineen.
Tässä matkan jälkeen kirjoittamani lyhyt matkakuvaus:
http://www.paikkaauringossa.fi/kertomukset/308

ja muutama kuvakin
http://www.paikkaauringossa.fi/galleria/4642/5334#1

kyttääjä paha

En erityisemmin rakenna ennakko odotuksia joten lähtökohtaisesti kaikki matkat ylittävät tavoitteet.
Nuo erityiset aiheet on monia pieniä yksityiskohtia,tapahtumia,kohtaamisia,sattumuksia maatkan varrelta. Niitä voisi rivin luetella mutta se ei antaisi oikeaa kuvaa kokonaisuudesta,
eli pitäisi kuvailla tilannetta vähän laveammin.

Sitten joku kyllästyisi ja kirjoittaisi,eikö muuta tarjolla.

Martta

Ensi käyntini Espanjaan Aurinkorannikolla siellä asuneen ystävättäreni kutsusta. Enpä paljoa odottanut muuta kuin turisteille rakennettua betoniviidakkoa. Odotukset ylittyivät reippaasti.

Jopa haukutusta Torremolinoksesta löytyi hienoja kalaravintoloita, Marbellassa oli hieno vanha kaupunki ja ylempänä vuorilla sijaitsevat valkoiset kylät olivat aivan hurmaavia.

Marjuska

Ensimmäinen valmismatka afrikkaan,safaria kaksi viikkoa Tansaniassa, pieni ihana porukka, opas todella loistava. Helppoa ja turvallista kun kaikki oli valmiina. Siitä jäi niin hyvä muisto jotta afrikkaan pitää päästä säännöllisin väliajoin.
Toivottavasti moni vastaa tähän,näistä saisi uusia vinkkejä lomailuun.

Arja

Afrikkasta Tansania, Egypti pyramideineen ja loistavan egyptologin kanssa kierretty historiallinen poikkileikkaus maasta. Indonesia, Jaava, Bali. Malesia, Borneo aivan huppuloistavia kohteita, Kamboza sieltä Anghor Wat ja Vietnam. Erityisiä kohteita on paljon. Aina kun menee uuteen kohteeseen se tuntuu aivan erityiseltä. Maailma on täynnä erityisiä kohteita!

Vltava

Kiertomatka Tsekissä ylitti odotukset, vaikka luetun tiedon ja mm. Praha-kokemusten perusteella saattoi odottaa jotain tosi hienoa, elämyksellistä reissua.
Ihmiset ovat sivistyneitä tuolla Euroopan sydämessä, niin Tsekissä, Itävallassa kuin Saksassakin.
Luonto on upeaa, Vltava ja Tonava elävöittävät maisemaa, hienoja metsiä, linnoja, luostareita.
Tuonne suunnalle on päästävä uudestaan.

Peace

Kiertomatka Tsekissä alkoi kiinnostaa:) Kerro lisää! Millainen reitti ja mitkä oli sen kohokohdat? Menittekö opastetussa ryhmässä vai omatoimisesti?

Itseä kiinnostaisi vuokrata Prahan lentokentältä auto ja lähteä kiertämään kaupunkeja ja luontokohteita.

johanna77

2001 2kk Australiassa oli hieno reissu, tähänastisista hienoin! Ja yksin tietysti, muuten se olisi ollut helvettiä. Yksin en kuitenkaan hirveästi paikan päällä ollut.

johanna77

Koska haluan mennä omia menojani ja tarvitsen omaa tilaa ja rauhaa todella paljon. Jo pitkä viikonloppu toisen ihmisen seurassa kiristää hermoja. Jo viikon matkalla toisen kanssa pitää mennä välillä erikseen.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat