Miten kannattaa mennä Gotlantiin?

Kesäkuun puolivälissä lähtö

Puutarhanhoitoon hurahtaneena haluaisin kerran elämässä nähdä livenä Visbyn ihanat kujat ja ne ihanat köynnösruusut. Miten sinne pääsee parhaiten ja mitä siellä pitää ehdottomasti nähdä? Tiedättekö hyviä hotelleita? (3-4 tähteä) Kannattaako kiertää Gotlannin saarta laajemminkin?

Kommentit (6)

Mato

Kesäisin Gotlandsflyg lentää Helsingin ja Visbyn väliä. Ei ole kallista. http://www.gotlandsflyg.se

Tosin itselle tuli yllätyksenä, miten kuvankaunis ja herttainen puutarhakaupunki muuttui joka yö \"Itämeren Ibizaksi\", kuten menomatkalla lentokapteeni paikkaa kutsui. Tekno pauhasi ja humalaiset varhaisnuoret möykkäsivät.

Aloittaja

Kiitos tiedosta ja Voi ei! Täytynee ottaa hotelli kaupungin ulkopuolelta. Vai miten välttyä osallistumasta noihin nuorispirskeisiin ulkopuolisen kuuntelijan osassa? Nuorempana olisin mennyt mukaan, mutta nyt...

gute

Joka kesä Gotlantiin eikä siellä tuollaista ole mitä edellä kerrotaan. Stockholmsveckan on jossain vaiheessa, en muista nyt mikä viikko se oli heinäkuussa- Silloin \"societe\" tulee bilettämään saarelle, ennen oli kuninkaalliset
Olenja muu parempi kerma mukana, ehkä ei enää....osa asuu jo rapakon takana.
Halvalla sinne ei pääse helsingistäkään eli edulliset lennot menee nopeasti. Matkanjärjestäjillä on kiintiöt ja myös ohjelmallisia reissupaketteja järjestetään.
Gotlanti on aarreaitta, ehkä Pohjoismaiden hienoin ja erikoisin lomapaikka kesällä. Elokuussa siellä vietetään Keskiajan viikkoa.
Ruusut kukkivat keväästä pitkälle syksyyn, paras aika niille taitaa olla juhannuksesta noin kuukausi eteenpäin.
me menemme joko suoralla lennolla tai sitten Tukholman kautta (elokuun lopulla ja syyskuussa myöhemmin).
Olen ollut kesäduunissa gotlannissa ja nyt on herännyt taas uusi buumi eli sinne on pakko päästä vuosittain.
Muita on paha neuvoa mutta jo Visbyssä menee muutama päivä, nähtävää on. on vuoktattu auto ja katseltu saarta joka kantilta.

gute

Me on asuttu sekä BW Strandissa tai BW Solhemissa, myös muita hyviä hotelleja löytyy ihan muurien sisältä. Saa myös yksityishuoneita, en tiedä mitä kautta se hoituu.... ehkä Gotlands Turisföreningenin kautta.

ihastunut

Keskellä kesää Visbyssä on kyllä paljon nuorisoa, etenkin viikonloppuisin. Tulevat mm. Tukholmasta bilettämään. Tungos on valtava verrattuna higseasonin ulkopuoliseen aikaan. Gotlanti on ruotsalaisten suosituin lomapaikka, iso määrä omia loma-asuntoja on mantereella asuvilla.

gotlantilainen

Omalla autolla jos meinaa tulla niin kiireesti pitää tilata liput.

nuoriso ei paljon hotelleissa yövy ja meteli ei normaalisti niin kauhea ole , itse sisäkaupungissa asuneena tiedän

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat