Singapore suunnitelmissa

Petra

Yksi ensi talvikauden vaihtoehdoista olisi Singapore. Onko kenelläkään kokemuksia/mielipiteitä kohteesta. Hieman erilaista haetaan, ja siistiä&turvallista Singaporessa ainakin pitäisi olla.

Ehtiikö viikossa kokea kaiken, olisiko kaksi viikkoa liikaa. Kiitos vinkeistä kokeneille.

Kommentit (3)

Taru

Kokemusta on vain kaksipäiväisen pysähdyksen verran matkalla Uuteen-Seelantiin.

Koska aikaa oli vähän, sitä tietysti ahnehdittiin ja pikakatsastettiin ripeässä tahdissa mahdollisimman paljon, vaikka aikaeroon tottuminen vaatikin parin tunnin ylimääräiset iltapäiväunet.

Bussikierroksella kävimme mm. Chinatownissa ja sen yhdessä temppelissä, Little Indiassa ja Mount Faberin kukkulalla. Ilta vietettiin eläintarhan yösafarilla.

Omin nokinkin ehdimme viettää aikaa ja mm. käydä \"pakollisilla\" Singapore Slingeillä Raffles-hotellin baarissa.

Voisin ajatella, että viikko riittää, tai ainakin itselleni se riittäisi, kun en välitä mistään lekottelusta.

Mimi

Singaporessa voi viettää myös rantalomaa, jos kaupunkielämään kaipaa vaihtelua. Sentosan saarella on pitkä ranta sekä paljon nähtävää, mm. perhospuisto, delfiinien laguuniä ja 4D-elokuvateatteri.

Arja

Singaporessa kaksi viikkoa on liikaa, siihen voi toki yhdistää lähisaaren Bintanin.Eksoottinen lomaparatiisi uskomattoman lähellä Singaporea, tänne ehdit lyhyellekin lomalle. Olimme muutaman päivän Singaporessa Balin matkan yhteydessä, se on siisti kaupunkikohde. Matkakokemuksiamme voit lukea osoitteesta: http://vesvuarja.vuodatus.net/ matka löytyy sieltä sivujen puolelta. Lombok, Bali ja Singapore.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat