Aivan itse koettua

Tirlittan

Aloitin uuden Kreikkaketjun johon toivoisin tuoreita kokemuksia kreikan matkoista, ennustukset ja lehtien lööppiuutiset voisi käsitellä tuossa n.s. vihaketjussa.

Tunnelma Ateenassa oli apeampi kuin viime käynnilläni, nauru oli poissa ja ihmisten kasvoilta oli kadonnut kreikkalaisille tyypillinen ilo.

Turvattomuutta tai itseeni kohdistuvaa väkivallan uhkaa en kuitenkaan missään vaiheessa kokenut vaikka kaduilla aivan avoimesti suomea puhuinkin.

Kaupoissa oli myytävänä ruokatarvikkeita kuten aina ennenkin ja ravintolassakin sai tilaamansa annoksen eteensä ilman sen kummempia kommervenkkejä.
Eli nälkää en joutunut näkemään, turisteille palvelut pelaavat.

Koska en saanut turpaani niin en joutunut turvautumaan lääkäriin enkä sairaalaankaan, mutta apteekit olivat avoinna, niin että laastaria ja särkylääkettä olisi ainakin ollut saatavilla.
Että tälläistä tällä kreikanmatkalla.

Sivut

Kommentit (46)

ei paniikkia,ei

Aloittaja on hyvässä asemassa,kun on ehtinyt käydä paikan päällä. Itseäni vähän huolestutti kun pahimpaan ryöpytysaikaan tulla tupsahdin Vantaan kentälle.Lööpit oli ihme potaskaa täynään ja kotona nettiä selaillessa sama ihme hurmoshenkinen huuto päällä niinkuin olisi ollut henki kyseessä.Siinä oli jotain samaa ja järjetöntä kuin teinien käytöksessä jonkun listaykkösen konsertissa, suoraa huutoa kurkun täydeltä.
Kirjoituksista kuitenkin huomasi,että vanhemmat ihmiset sitä morkkaamista itsensä ? iloksi tekivät

Netissä tieto kulkee. Harmi vainen että yleensä väärää.

hieman huvittaa!

Aloittaja pisti Kreikkamainoksen kehiin, ei mikään yllätys! Mutta ei mene perille, en usko että yhtäkkiä on Kreikka maksanut velkansa ja vaurastunut. Saavat kyllä kärvistellä siellä ihan omissa liemissään ja syödä moussakansa.
Viime viikon matkalla kaikki seurueemme jäsenistä allekirjoittivat sen oleville että Kreikka on unohdettu matkailumaana nyt.
Onhan se järjissään oleville ihmisille täysin luonnollista, k...akit suorastaan e....ovat!
Lupasivatko/antoivatko ap:lle minkä verran lahjusta kun tuon raapusti?!

Niin, se meidän reissu oli rehelliseen Eurooppaan.

Peace

\"Mutta ei mene perille, en usko että yhtäkkiä on Kreikka maksanut velkansa ja vaurastunut.\"

Hieman huvittaa minuakin:))))

Kannattaa lukea uudestaan tuo aloitus, niin huomaat, ettei siinä tällaista väitetty.

Anja

Olen saanut pidettyä itseni pois tuosta aikaisemmasta Kreikka-vihakeskustelusta, joka on kerta kaikkiaan asiaton. Nyt pitää jo puuttua, kun haukkumista yritetään jatkaa myös tässäkin asiallisessa MATKAILUA koskevassa keskustelussa! Esitän vain yhden pyynnön: Te jotka sekoitatte politiikan ja matkailun, esittäkää poliittiset mielipiteenne jollakin toisella foorumilla! Me emme halua nähdä niitä täällä. Piste.

Loppuun käsitelty

Eiköhän Kreikka ole jo käsitelty moneen kertaan, niin että voitais jo lopettaa.
Me olemme antaneet sinne verorahojamme miljardeja, niin että olemme tehneet kaiken mitä voi sen maan pelastamiseksi.
Suomessa kansaa ruoskitaan, hinnat nousee, velkarahalla eletään.
Toivotaan nyt, että Kreikka on oppinut läksynsä
ja tulee toimeen omillaan.
Ehkä tämä keskustelu voitais lopettaa.

Tirlittan

Olen aivan samaa mieilä siitä että politiikan jauhaminen, paniikin lietsominen ja menen/en mene spekulaatiot riittää jo.

Esitinkin toiveen siitä että ketjussa kerrottaisiin tuoreita omakohtaisia kokemuksia Kreikassa LOMAILUSTA, sillä tuskinpa Kreikka lomakohteena on vielä läheskään loppuunkaluttu.

mahtava mesta

Kreikkako loppuun käsitelty. Hohoijaa. Nimimerkki
\"Loppuun käsitelty\" murjoo kummallisia.
Maa,joka on suomalaisten suosikki jatkuvasti,ei häivy matkailusivustolta yhden kitisijän huudoista.
Tuolta palailleet ei ole kertoneet mistään vihailmiöistä eikä muutenkaan kielteisistä asioista. Tuttu lomarusketuskin on ennallaan.

Luulisi kohteesta tulleiden tietävän paremmin kuin ryhmä kaupunkilomalaisia,jotka vielä ? tekee kirjallisia lupauksia etteivät mene Kreikkaan.

Kreikka ja heidän saaret säilyy lomakohteina aivan varmasti. Joten koittaa vain nimmari \"Loppuun käsitelty\" sopeutua,niiin kipeää kun tekeekin.

näkee mitä haluaa??

Ihmettelen sitä kun on kerrottu julkisuudessa ja myös TVssä näytetty miten kauppoja suljetaan koko ajan, samoin kahviloita ja ravintoloita ja aloittajan mukaan kaikki on kuten ennekin. Ei voi olla.Eli on väritettyä tarinaa mielestäni.
Jo viime kesänä oli Rodoksen kaupungissa lappuluukulla-kauppoja todella paljon, kahviloita, ravintoloita samoin, puhumattakaan nyt erilaisista liikkeistä. Ikkunoita oli rikottu, tuhottu liikeiden kalusteita jne.

vaihda lasit

Nimmari \"mahtava mesta\" ei vissiin lue lehtiä tai katso tekstiteeveestä miten paljon on alematkoja Kreikkaan. Muihin maihin taas tosi vähän. Kuka hullu kreikaan menee jos saa siellä turpiin, kuolee nälkään eikä pääse hotelliläävästä minnekään kun taksit lakossa, laivat ei kulje jne. Jos on jo kotimaassa tottunut minimaalisuuteen (lue puutteeseen), ei tietenkään huomaa eroa.

faktaa

Sen verran kommentoin ettei Kreikka tule toimeen omillaan koskaan, kun ei ole tullut tähänkään asti. niiden sossunluukku on ollut Brysselissä, parhaimmat ihmiset ovat muuttaneet maasta emigrantteina kuka minnekin, vaan ne kieroimmat ovat jääneet.Yhdellä saarella valtava määrä väkeä ovat muka sokeita, saavat invalidiavustusta!!!Samat sokeat ajavat varmaan kännissä mopolla pitkin maita maita ja mantuja!!!

Zorbas 2

Tähän aikaan vuodesta saa kyllä hyviä alematkoja muuallekin. Kreikkaan niitä saa aina eniten koska matkatoimistot järkkäävät sinne eniten matkoja. Syystä siitä että suomalaiset matkustaa sinne enemmän kuin mihinkään muualle kesällä. En usko että se hinku olis mihinkään kadonnut.

luettua

vain unta on se että kreikan alematkojen suuri tarjonta on vain alkuakaudesta johtuvaa. Eniten löytyy vapaat juuri kreikassa eikä ihme.
jos taas aloittaja yritää sulkea suut ja ajatukset, siinä erehtyy. itse kukin saa ja täytyykin, sanoa mielipiteensä maasta kreikka ja sen katastrofi. kovin kehno on talousasioiden tuntemus, siihen toki tarvitaan enemmän päätä mitä tuppukylistä löytyy, sorry vaan.
Tuota menoa maa joutuu eroon eurosta, mitä sitten. tulee aika jolloin siellä ei voi käyttää mitään maksuvälinettä.
IltaSanomissa oli kreikassa käyneen toimittajan raportti, lukekaa, ja te vaalenapunaisia silmälaseja käyttävät myös.
toimittaja ei valehtele, jos sitä ehdotette, on varmasti neutraalimpi kuin aloittaja.

Mieti vähän

Sinä itse et vaikuta kovin neutraalilta vaan tunteella painat menemään. Sorry vaan mutta enemmän luotan aloittajaan, kuin sinuun ja iltapäivälehteen.

Kai käsität että iltapäivälehtien myynti perustuu nimenomaan sensaatioihin ja asioiden paisutteluun. Nytkin täällä Suomessa pitäisi Iltsun mukaan olla tappajamyrsky mutta pikkasen vaan tuulee. Hah!

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat