Vakava kysymys

ihmettelevä

Missä voi viettää aasíalaisista vapaan loman? Mielellään kaupunki, mutta myös muut käy, eli ns. rantalomat?
Takana loma jossa jylläsivät japanilaiset, kiinalaiset ja taiwanilaiset.
Ei aiempaa kokemusta siitä että heikäläisiä olisi samassa hotellissa asunut, hotelli oli kyllä tasokas. Porukat tulivat yhdeksi yöksi ja sitten taas uusi poppoo. Ei kiitos tuolle seuralle!!

Kommentit (13)

Anja

Enpä muista nähneeni heitä ollenkaan meidän eurooppalaisten vakitalvikohteessa Kanarialla:) Thaimaan ja Vietnamin kohteissa taas oman kokemuksen mukaan oli enemmän haittaa venäläisistä lomailijoista. Kiinalaiset ja japanilaiset suosivat nopearytmisiä kaupunkikiertomatkoja tyyliin \'Kaikki Euroopan nähtävyydet viikossa tai parissa\'!

iiik,täällä on jotain

Aloittajalla on erittäin vakava ongelma.On näet tunnettua että nuo mainitut kansanryhmät on erittäin hillittyjä ja kohtelijaita käytöksellään.Kyseessä oli vielä yksi yö. Voihan siinä loma tietysti pilaantua,kun pitkän yön valvoo ja kärsii.
Suosittelen psykiatria tutkimaan,miksi et siedä kuin ihmeellistä itseäsi.

Marjuska

Japanilaiset ja kiinalaiset eivät lomalla ole mitenkään hillittyjä eivätkä kohteliaita, ääntä lähtee häiriöksi asti olipa kyseessä lentokenttä tai hotelli ja samoin käyttäytyvät myös itänaapurimme, eivät kaikki mutta näkyvä osa ja ryntäily ja etuilu on myös tunnusmerkki.
Madeiralla ja Azoreilla oli vain muutamia em. kansalaisista ja kaikenlaista nähtävääkin, sitä suosittelen.

Tirlittan

Maapallo on kutistunut,joten aika vähissä ovat ne kohteet joissa ei e.m. kansallisuuksia näkyisi.

Rantalomakohteissa missä on tarjolla vain merta ja aurinkoa ei liiemmälti aasialaisia näy,he matkustavat lähinnä kulttuurin perässä.
Kreikan saaret, Italian rantalomakohteet....esim.

aloittaja

Tarkennan hieman eli ei ollut kyse rantalomapaikasta, vaan kulttuurikaupungista Euroopasssa. kaupunki oli historiallinen Keski-Euroopan kaupunki. Ykis porukka viipui vrkn ja sitten tuli toinen, eli 5:n vrkn aikana ehti tulla monta sakkia.
Aamiaiseen liittyi suurin ongelma eli niille oli osoitettu oma alueensa aamiaissalissa mutta seisova pöytä oli sama. Hyökkäsivät koko joukko heti klo 7 aamiselle, kaikki ruoka hävisi heille eli meille muille oli osoitettu oma alueensa salissa. Tulimme hieman myöhemmin jotta henkilökunta ehti laittaa pöytäänä täydennystä jotta normaalisti käyttäytyville asiakkaillekin olisi löytynyt syötävää. Kunnon ruokaa ei kiinassa ilmeisesti ole, sen verran suuret ruokamäärät näytti niihin uppoavan.
Joillain oli kyllä hieman tapojakin mutta suurin osa oli täysiä moukkia. Onnistuivat rikkomaan myös jotain tarvikkeita salissa...
Kaikki ovat kielitaidottomia, opas ainoastaan osaa englantia eli on joku Euroopassa asuva henkilö.
Kulttuurista eivät mitään ymmärrä sillä eihän niillä ole mitään tietoa yhtään mistään.
Ensimmäinen kerta kun noita on samassa hotellissa. Vaativat hotellin jossa on huoneissa sekä suihku että kylpyamme ja tuossa oli.
Itselläni ei ole vakavia ongelmia minkään suhteen, viittaan erään kirjoittajan herjaan. Hänellä taitaa olla ongela siitä ettei juurikaan matkustele muutoin kuin netissä!
Kiinalaiset ovat kommunismissa kasvaneet, siitä kaikki tuo tapojen puute johtuu, sen kyllä tiedän.
Ihmettelimme porukalal miksi tulevat eurooppaan, kun eivät ole kiinnostuneita mistään, vain ruoasta ja kylpemisestä!!!!

reissuneito

\'...kun eivät ole kiinnostuneita mistään, vain ruoasta ja kylpemisestä!!!!\'

No mutta onhan tuokin hyvä syy reissata! Ruokamatkojahan me suomalaisetkin harrastamme ;) Ja ihan yhtä kielitaidottomia on suurin osa erilaisiin kiertomatkoihin osallistuvista suomalaisista, jotka innolla kouluaa vaikkapa Aasian viidakoita ja temppeleitä. Harvapa meistä vääntää mitään idän kieliä. Ja ihan yhtä härskejä kuin kuvaamasi idän ihmeet ovat mm ranskalaiset (sivistyneet länsimaiset??) eläkeläiset - he siirtävät aamiaisbuffan antimet isoina kekoina omiin pöytiinsä tarjoiluksi - ja loput jää syömättöminä sinne pöytään seisomaan. Tähän törmäsimme viime kesänä niin Italiassa kuin Itävallassakin. Veli venäläisistä nyt turha mitään enää edes mainitakaan, nehän tavat jo tuntee jokainen joka kerrankin reissannut. Ja ennen kuin joku taas vetäisee herneen tai jotain muuta nenäänsä, niin tässä viestissä on toki sarkasmia läsnä!

Ja idän ihmeitä ei liiemmälti näy turistirysien ulkopuolella - eli todella koluavat vain nuo kaikkein kuuluisimmat rysät, muualla niitä ei juuri näy, korkeintaan yksittäisiä pariskuntia, jotka useimmiten paljastuvatkin jenkeiksi.

iiik,täällä on jotain

Että oikein vakava kysymys.Mikä tässä on vakavaa ?
Tuttua on kyllä eli \"hotelli oli kyllä tasokas\"
Kohde oli Keski-Euroopan historiallinen, niinpä niin nimeä en nyt muista.Yllättäin kelpaa ns.rantalomat.Tapojen puute johtuu kommunismistä,
minusta he ovat hyvin kurinalaista väkeä,toki saat pitää mielikuvasi.
Suihku ja kylpyamme ? Eikö kiinalaiset saa vaatia normaalia varustusta ? Onnistuivat rikkomaan tarvikkeita ? Mitä, pöytiä,tuoleja,ikkunoita.

Kaiken kaikkiaan,tyhjästä nyhjästy minun mielestä.
Vaikka kuulemma olen nettimatkailija,niinkuin eräät muukin,niin minä todella vedän herneen nenään ihme sepustuksista.

kukahan ei ymmärrä

Tirlittan vastasi aloittajan kysymykseen asiallisesti, mutta mikä oli aloittajan vastaus:

\"Tarkennan hieman eli ei ollut kyse rantalomapaikasta, vaan kulttuurikaupungista Euroopasssa. kaupunki oli historiallinen Keski-Euroopan kaupunki. Ykis porukka viipui vrkn ja sitten tuli toinen, eli 5:n vrkn aikana ehti tulla monta sakkia.\"

Kysyy ja kun vastataan, ei ymmärrä, mitä vastataan...mikä mättää?

Anja

Pekingissä asuva Helsingin Sanomien toimittaja kirjoittaa tänään kolumnissaan:
\'... Kiinalaisten huonot käytöstavat ovat ehtymätön ihmettelyn aihe meille täällä asuville ulkomaalaisille. Lapsille ei pysty opettamaan tapoja, kun kiinalaiset sikailevat....\'.

Tuosta päätellen aloittaja ei voi olla ihan väärässä!

iiik,täällä on jotain

Aloittaja kysyi aasialaisista vapaata kohdetta.
Mainiten että ns,rantalomakohteetkin käy.

Onko tuossa jotain epäselvää.Minulle on koska kyseinen ihminen on jatkuvasti kertonut,ettei harrasta rantalomia.

On tietysti kiva jos kertoo kaupungista jotain.Normaalisti kuitenkin aletaan nimestä.Ehkä tämä oli nimetön.

Tirlittanin vastaus, mitä siitä,ei siinä ole ollut ihmettelemistä.

mummeli

Olen käynyt neljä kertaa Kiinassa, enkä ole huomannut mitään ihmeellistä eroa käyttäytymisessä, enkä tavoissa.
Ovat ainakin hyvin ystävällisiä ja auttavaisia.

Enkö ole sitten osannut katsella \'silläsilmällä\'??!!

matkailutietoa?

Helsigin Sanomat on eräs kustantaja tuolle ylläpitoyhtiölle. Joten on aika luontevaa markkinoita heidän artikkeleitaan täällä.Samasta syystä hyvin usein on linkki iltasanomien lööppiuutisiin.
Yleensä nämä artikkelit on korostetusti jotain mieltä.Asian todenperäisyys on toinen juttu.

Asiat kannattaa jättää huomiotta.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat