Finnairin ongelmat lisääntyvät

Huollot ulkoistettu

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/tekninen-vika-keskeytti-finnairin-lenn...

Kummasti on Finnairilla ongelmat lisääntyneet koneiden huollon ulkoistamisen jälkeen. Lieneekö sattumaa?

Filippiinien pojat rassaa koneita parin euron päiväpalkalla.

Kommentit (8)

Pettynyt

Olin ennen uskollinen Finnairin asiakas, ja luotin Finnairiin vuosikymmenien ajan.
Nyt olen ns. äänestänyt jaloillani eli en astu Finnairin koneisiin ennen kuin ökyjohtajat ovat palauttaneet bonuksensa ja firma muutenkin palannut (???) eettisiin periaatteisiin toiminnassaan, eli tuskin astun koko elinaikanani. Onneksi on muitakin lentoyhtiöitä, ja ihan hyviä !

mihin liittoutuu

Ökyjohtajat,siinäpä osuva nimitys arvon herroille.Työntekijöitä rokotetaan raskaasti ja pomojen \"uskollisuutta\" ostetaan isoilla summilla.Eikä kyse ole palkkakuopasta.Mutta näin todellisuus katoaa ihmisiltä. Kymmeniä vuosia jollakin nimikkeellä nostaa johtajan palkkaa tekemättä oikeesti mitään,niin elämäm realiteetit hukkuu.
Finnair on perinteinen politiikkojen suojapesä missä näitä kehäraakkeja on roikutettu eläkkeelle palkinnoksi milloin mistäkin touhusta.
Eli niitä on liikaa ja asioiden hallinta ala-arvoista.
Harmittaa työntekijöiden puolesta.Harmittaa yhtiön puolesta.Finnair oli aikoinaan Suomalaisuuden arvostettu lippulaiva.Koneet pidettiin luotettavina kotimaisella työllä ja osaamisella.
Tämä samainen korruptiotauti koskee lähes kaikkia valtionyhtiöitä.Ilman valvontaa on ukot jakaneet etuja keskenään vuosikymmeniä.

Mr Muu

finnarin asiakkaista, siis suomalaisista myös, suurin osa on nimeltään joku muu kun herra tai rva Suomlainen. Ei se nimi niin yleinen ole, tässä viittaan edellisen viestin väittämään.

Mr Muu

Finnarin asiakkaista, siis suomalaisista myös, suurin osa on nimeltään joku muu kun herra tai rva Suomalainen. Ei se nimi niin yleinen ole, tässä viittaan edellisen viestin väittämään.

mihin liittoutuu

Loma auttaa kestämään. Mutta koulutuksen taso pitäisi siitä huolimatta olla kohtuu tasolla.
Hyväksyn mielipiteitä aika laajasti,mutta en silti ymmärrä mitä tekemistä ulkolaisilla matkustajilla on Finnairin sisäisen ongelman kanssa.
Ihmiset lentää niiden yhtiöiden koneilla missä palvelut pelaa kilpailukykyiseen kustannustasoon ja aikataulut sekä reittiverkosto on sattuva.
Finnairin harmi on ylisuuri ja huono hallinto mikä estää tuloksellisen toiminnan.

Kilpailijat vie muutamalla kympillä täysiä koneellisia,Finnair pyytää satasia (huom:monikkomuoto) Tämä ei käytännössä johda kuin yhteen suuntaan.

Ala-arvoisesta toiminnasta on hyvä esimerkki AM-ryhmän Paikka auringossa sivusto. Harvoin kukaan yhtiö toimii noin tökerösti.

taas siirtyi

Monta ammattiyhdistysryhmää,kalkkeutuneet johtajat sekä kiukustunut henkilöstö. Johan siitä soppa syntyy.
Mutta näitä lakojuttuja ei saisi tulla isompia eikä pienenpiä. Kyllä se on reissuun päästävä,olipa kyseessä loma tai työmatka.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat