matkakertomusta

Marjuska

Merja Mähkä: ihanasti hukassa ja miten sieltä pääsee pois. Olipas lukunautinto, oikea tyyli matkailla ja hyvin kirjoitettu, paljon enemmänkin olisi voinut kirjoittaa, Ilta-Sanomissahan tästä oli blogia mutta jäi silloin lukematta, pitänee kaivaa esille nekin.
Kyllä neljän dollarin päivä jää paljon taakse kirjoitustyylissä ja matkailutavassa. Vaikka tekee reppureissuakin niin on hyvä että paikallisillekin jää tuloja ja siitä hyötyvät.
Kannattaa lukea

Kommentit (4)

Anja

Luin kirjasta äskettäin, mutta unohdin sitten kysellä sitä. Mutta nyt on varattuna! Pikkukaupungin kirjastoissa on se hyvä puoli, että varauksen saa yleensä nopeasti.

Oletteko lukeneet Marketta Hornin kirjan \'Neljän dollarin päivä\'(muistaakseni), kertoo kirjoittajan ekomatkasta Euroopan läpi Aasiaan ja Austraaliaan. Tykkäsin lukea, vaikka ihan kaikki ideologiat eivät kuulukaan omiini. Löysin sattumalta äsken netistä myös hänen bloginsa Santiago de Compostelan matkasta, uskon että sekin on lukemisen arvoinen.
http://dissidentti.org/jaakobinpolullaPaivakirjaa.html

Marjuska

Hornin kirjan olen lukenut, osittain ihan hyvä mutta tyyli millä hän matkasi ei aina miellyttänyt. Hän kun eli osin köyhienkin kustannuksella, olisi nyt voinut jotain viedäkin tuliaisena eikä vain käyttää hyväkseen vieraanvaraisuutta. Eniten kyllä kauhistutti likaisen lapsen siirtäminen jalallaan, jos tuollaisiin paikkoihin menee pitäisi kyllä tietää että on - lievästi sanoen likaista- ja käyttäytyä fiksusti, lapsi olisi kyllä tarvinnut apua eikä tuollaista siirtämistä.
Ehkäpä olisi kannattanut käyttää viisikin dollaria päivässä - jos reissaa niin siihenkin on varaa.

Anja

Sain kirjastosta varaamani Merja Mähkän kirjan, mikä lukunautinto, joskus tuntui kuin olisi ollut hänen mukanaan! Hän päästää lukijan niin lähelle omia tuntojaan ja kokemuksiaan, että tämän tästä kyyneleet nousivat silmiin! Taidan ostaa kirjan, se sisältää lukemattomia matkakohdevinkkejä myös meille \'tavallisille\' matkailijoille.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat