kiinnsotunut

On suhteellisen tuoreita kokemuksia Bornholmista, max 5 vuotta vanhoja? mitä kautta olette menneet? Lentäen täytyy mennä Kööpenhaminan kautta ilmeisesti.

Kommentit (10)

Tättis

Plazan matkalaukusta silmiin osunut teksti:

Lainaus:
Bornholm
Tälle saarelle pääsee melko kätevästi Kööpenhaminasta yli yön matkaavilla lautoilla, jotka tarjoavat edullisen majapaikan tällä seitsemän tuntia kestävällä matkalla.

Rønne on saaren suurin kaupunki, ja sieltä löytyy hyviä museoita ja mukulakivikatuineen viehättävä vanhakaupunki. Saari on oma maailmansa, ja sinne matkustettaessa kannattaa varata vähintään pari kolme päivää, sillä siellä riittää näkemistä ja tekemistä. Vetonauloja ovat erityisesti neljä 1100-luvulta peräisin olevaa pyöreää kirkkoa, Gudhjem-kalastajakylä ja hiekkarantojen ympäröimä Sandvig, jonka lähettyvillä sijaitsee Bornholmin kuuluisin nähtävyys, 1200-luvun linnaraunio Hammershus Slot.

Varmasti mielenkiintoinen paikka!

aloittaja

Yritin etsiä lentoja Helsinki-Kööpenhamina-Rönne, eipä käyttämäni sivusto löytänyt mitänä. Aiemmin on ollut Kööpenhaminan kautta tärppejä, mutta tosi kalliita. Ajattelin ettei haittaa vaikka Kööpenhaminassa jäisi aikaa ennen Bornholmin lentoa, mutta täytyy jatkaa etsintää. Hotellit Rönnessä vaikuttavat olevan myäs suosittuja, pakko vaihtaa ajankohtaa.
Bornholmin perustiedot on hallussa ja Rönnessä on tarkoitus majoittua. Täytyy jatkaa selausta.
Saari on mielenkiintoinen luonnoltaan.

Tättis

Uteliaisuudesta palasin vielä tähän aiheeseen ja googletin tietoja. Voisin itsekkin harkita matkaa Bornholmiin tulevaisuudessa. Muillekkin kiinnostuneille linkki, jossa kuvia saarelta ->
http://www.saunalahti.fi/juhruo/bornholm2007/index.html

Katsastin samalla lentolippujen hinnoittelua.
Vertaa.fi - sivustolata löytyi 226 - 318 € h, matka-ajan laitoin kesäkuun alkuun viikoksi.
Välilasku Kööpenhaminassa.

Peesiä lippujen metsästykseen!

kiinnostunut

Mikä lentoyhtiö? Vertaa fi-sivut eivät ole kuin infosivut.
Järkevintä olisi ottaa lennot ja hotelli samasta paikásta mutta kovin ovat Rönnen hotellit varattuja silloin kun haluaisi/voisi matkustaa.
Noin halpoja lentoja en Helsingistä Rönneen ole ikinä huomannut.

Tättis

Tarkistin vielä ja kyllä hinnat olivat suurin piirtein näissä lukemissa.
Matkatoimisto Super Saver ja näytti lentoyhtiöiksi Sas sekä Cimber Air ja Blue1.

Meno 6 h 20 min ja paluu 4 h 5 min.
Varauksen yhteydessä näytti halvimmaksi Blue1
hintaan 226, 38 €

Enpa osaa aavistaa, oliko tässä piilossa joku juju, jota en tajunnut, mutta tarkistaa voit itse seuraavasta linkistä.

http://www.vertaa.fi/lentoliput/?from=Helsinki+-+Suomi+%5BHEL%5D&dest=R%...

Aloin itsekkin epäilemaan, jos joku muukin kyseenalaistaa. Olisi kiva tietää, oliko hinnat oikeesti oikeat tai mitä ymmärsin väärin.

aloittaja

Niin, onko noita hintoja sitten oikeesti olemassa.... riippuu paljon matkustusajasta. Bornholm on suosittu viikonlopun ja muidenkin lomien viettopaikka Tanskassa.

aloittaja

Katselin vertaa-sivuilta, löytyi kyllä alle neljän sadan euron lentoja, mutta yöpyminen Kööpenhaminassa joten ei mikään relevantti vaihtoehto.Vaikeata...

tunor

Rönnessa on myös hyviä edullisia huoneita vuokrattavissa yksityiskodeista turisti-infon kautta. Ehdottomasti kannattaa kiertää saarta ja etsiä kävelypolkuja, joita menee rannassa. Rönne itsessään on aika tylsä kaupunki.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat