Masa

Tyrmistyttävää. Johdolle superbonukset ja samaan aikaan lentohenkilöille potkuja ja palkanalennuksia.

Kuinka kauan Suomalaiset sietää tätä menoa?

Kommentit (7)

Opiskellut ja työtä tehnyt

\"Kuinka kauan Suomalaiset sietää tätä menoa?\"
Eihän se mitään auta, vaikka suurin osa suomalaisista olisi tyrmäämässä tälläisen menettelyn. Kun ne määrätyt toisilleen palveluja tekevär vaan yhdessä leikkivät.
Aivan turha nurista mistää Liliuksista tai Vehviläisitä tai muista.

Masa

Vaikuttaako tämä ja muut viimeaikojen Finnair suhmuroinnit siihen, millä lentoyhtiöllä lennätte, edellyttäen että on vaihtoehtoja?

Minulle Finski on enää yksi lentoyhtiö muiden joukossa. Entinen glooria on kadonnut.

JK

Aivan käsittämätöntä on suomalaisten yritysjohtajien ahneus, kansan kusetus on niilä varmaan päällimäisenä ajatuksena. Toivottavasti piru antaa niille suurimmat hiililapiot ja kuumimman kattilan, joissa voivat polttaa ryöstämiään rahoja.

asiakas

Eräät politikotkin ovat mediassa lausuneet asiasta eli johtoportaain henkilöiden suuresta ahneudesta. Oikeistopolitikkoja ovat olleet.
Aika härskiä menoa, kun henkilöstä suostui palkan leikkauksiin mutta samalla aikaa johto ssai muhkeat bonukset. Lakkoja oli ja niistä kärsi asiakkaat taannoin, minä itse mukana.
Lentoyhtiön valintaan tuo ei vaikuta sillä otan lennot sieltä mistä saan parhaat aikataulut.Halpisyhtiöitä en ole käyttänyt kuin ani harvoin.Toki muita yhtiöitä kyllä.
Sukunimeni ei ole Suomalainen jos sennimisten reagointia kysytään, en voi vastata.
Yhtiön hallitus on avainasemassa eli se on tähän asti hyväksynyt johdon menettelytavat, asuntokaupat myös.
Jotenkin tuntuu että eivät halua myöskään suomalaisia palvelukseensa kun aikovat siirtyä kattavasti Aasian liikenteeseen ja sinnehän ovat pestanneet aasialaisia töihin.

Ile

Tässäkin asiassa on monta näkökulmaa. Yksi syy yleensäkin yritysten ylimmän johdon jättikorvauksiin ja etuihin on se että palkka ja palkkiot ovat heille enemmänkin arvon mitta kuin elintason säilyttämisen väline. Tähän taas löytyy syy aivan muualta kuin yksilöistä itsestään tai edes Suomesta.

Markkinatalous toimii tässä tapauksessa niin että jos Finnair, Nokia tai mikä tahansa yritys ei maksa markkinoiden mukaista korvausta, pätevä johto karkaa muualle ja siinä ei hyväkään muu henkilöstö paljon auta.

pistäytyjä

Lainaus:
Markkinatalous toimii tässä tapauksessa niin että jos Finnair, Nokia tai mikä tahansa yritys ei maksa markkinoiden mukaista korvausta, pätevä johto karkaa muualle ja siinä ei hyväkään muu henkilöstö paljon auta.

Olisko välillä sitten parempi koettaa hieman \"huonommalla\" johtajistolla, kun ei nuo kallispalkkaiset pomot saa muuta kuin alasajoa aikaiseksi. Kyllä jollain 200-300 tuhannen euron vuosikorvauksella saa Finnairin hommiin jo ihan sopivasti koulutettua ja osaavaakin ekonomia ja insinööriä. Voi olla heillä jopa enemmänkin tietämystä ilmailualalta kuin Nokiassa matkapuhelinbusinekseen kypsyneellä Vehviläisellä? Pikkuisen liikaa Suomessakin luotetataan suuren tilipussin autuaaksi tekevään voimaan. Samoin kuin \"Nokian koulun\" ylivoimaisuuteen.

Zorbas

Onko johtoporras ollut niin pätevä että sille on kannattanut maksaa jättibonukset? Ei ainakaan tulosten perusteella.

Eikä johtajat pysy töissä edes bonuksilla. Ei Vehviläinenkään pysynyt edellisessä paikassaan, vaan sai Finnairille siirtyessään uudelta työnantajaltaan messevän tulobonuksen.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat