AM kaukomatkatarjonta

Ile

Aurinkomatkat avasi kaikkien ensi talven matkojensa myynnin. Mitä olette mieltä tarjonnasta? Itse kiinnitin huomioita siihen että vaihtuvuutta on aika päljon.

Poissa ovat Panama, Kolumbia, Sri Lanka, Mombasa... Tilalla kiertomatkoja samoin kuin kesätarjonnassakin.

Itse pidän positiivisena sitä että esim. Kuuban kiertomatkan voi tehdä ilman \"pakollista\" viikkoa rannalla keskellä ei-mitään all inclusive-hotellissa. Tällaisia vaihtoehtoja toivoisin myös kaukoidän kierroille.

Samoin suorat lennot laajarunkokoneilla lisääntyvät. Eipä tarvitse kävellä Intiassa tai Halifaxissa ym. terminaalin ja turvatarkastusten läpi sillä aikaa kun pientä konetta joudutaan tankkaamaan.

Kommentit (10)

Iiris

AM ei ole enää pelkkä pakettimatkojen myyjä. Sille siirtyi viime vuonna koko Suomen Matkatoimiston vapaa-ajan matkojen tuotanto. SMT aiemmin räätälöi paljon yksilöllisiä matkoja ja kaikkein harvinaisimpiinkin matkakohteisiin.

Ranta minimiin

Valmismatkoissa on se vika AM:llä, että niissä ollaan pari päivää jossain kaupungissa ja sitten toista viikkoa rannalla, jossa ei ole paljoa tekemistä. Tämä on vain lisääntynyt. Pitäisi olla toisinpäin: esimerkiksi viikko kaupungissa ja kolme päivää rantakohteessa.

Joskus aiemmin olen supistanut sen rantaoleilun kahteen tai kolmeen päivään järkkäämällä muualta hotellin loppulomaksi tai lähtemällä kesken rantaosuuden muualle.

Mutta noista painotuksista johtuen ei niistä vaihtoehdoista oikein mitään löydy.

matkaan

SMT:n jälkeen ei AM ole pystynyt tietenkään samaan mitä erinomainen SMT. Sieltä sai räätälöityjä matkoja helposti eli nettisivuilta löyty valmis lomake joka täytettiin, toivomusten kera.
Sitä käytimme ja palvelu oli erinomaista, SMT:tä jäin kyllä kaipaamaan. Sitä kautta ostetut matkat olivat valmismatkoja kun otti paketin eli lennot ja hotellin.
Nyt käytetään aivan muita kanavia kuin AM:ää koska tarjonta ja palvelut eivät tyydytä.
Onneksi löytyy suomen kieltä käyttävä, luotettava nettitoimisto jolla on puhelinneuvontaa myös suomeksi ja toimisto Suomessa (ei asiointitoimisto).
STM:n asiakkaita olivat myös firmat.

Anja

\'Matkaan\' on useissa keskusteluissa viitannut tähän hyväksi kokemaansa \'suomenkieltä käyttävään luotettavaan nettitoimistoon\'. Tässä Forumissa matkanjärjestäjien tai toimistojen nimien mainitseminen ei tunnu olevan kiellettyä, joten voit varmaan kertoa ko. nimen meille muillekin matkaajille.

mrs matkaaja

Kyllä AM räätälöi myös matkoja aivan samaan tapaan kuin SMT tai moni muukin toimisto. AM:n Nettisivuilta löytyy A la Carte -palvelu, jossa on juuri sellainen lomake tarjouksen pyytämiseksi.

lukija

En tiedä mikä on mainosta ja mikä ei, joten jätän useimmiten firman nimen mainitsematta. Se koskee myös matkanjärjestäjiä, siis muita kuin nettifirmoja. Niitä löytyy googlella kun haeskelee.
Täällä myös esiintyy eripuraa ajoin paljonkin, ehkä siitä syystä ei haluta kertoa aivan kaikkea, ettei joudu \"silmätikuksi\". Siis tapauksissa kun on lähdössä jollekin erikoismatkalle.
Joillain saiteilla on mainonta ehdottomasti kielletty.

kokemusta

AM:n puhelinpalvelu on sen verran kallista etten halua sitä yritystä käyttää.
Olet jonossa tunnin ja maksat siitä, et ehkä pääse perille koskaan.
Myös toimistossa asiointi maksaa.

lukija

Katsoin AM:n sivut, kyllä ovat köykäiset verrattuna SMT:n sivuihin, a la carte-osiosta puhun.
Vain kaksi rantalomamaata on Euroopasta annettu esimerkkinä. Ei kiitos!

mrs matkaaja

Ei kai tarvita mitään esimerkkejä, jos haluaa pyytää tarjouksen räätälöidystä matkasta.. Räätälöintihän on juuri sitä räätälöintiä. Kai itsellä kuitenkin täytyy olla jokin haju siitä, minne haluaa. Ja matkatsto sitten sulle räätälöi erilaisia vaihtoehtoja.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat