matkamies

Mitä olette nähneet ja kokeneet Itävallassa?
Menemme lentäen Wieniin ja sieltä Tsekin puolelle.
Tulomatkalla käydään Krems-nimisessä kaupungissa Itävallassa. Mahtaako arkkitehtuuri olla pääasiallinen nähtävyys vai onko siellä myös jotain muuta?

Kommentit (2)

Sinna61

Voi, ihanaa että joku ottaa täällä Itävallan framille. Olemme ehdottomasti Itävalta- (ja Alppi-)friikkejä, siistimpää, ystävällisempää, kauniimpaa maata saa Euroopasta hakea! Ruoka on erinomaista samoin kuin leivonnaiset, kylät ovat kuin postikorteista - etenkin vuoristo- ja järviseuduilla. Ja mitäkö tehdä - maa on pullollaan linnoja, luostareita ja kirkkoja; järviä ja vuoria, joilla voi vaeltaa päiväkausia nauttien loistavista merkatuista reiteistä; jokilaaksoja, joissa hurauttaa kylästä toiseen fillarilla . Nämä siis kesäaikaan - talviurheilu on sitten oma juttunsa. Majoitus on edullista ja toimivaa, \'zimmer frei\' eli B&B maaseudulla tai vuorilla on edelleen naurettavan halpaa (jopa alle 20€ per nuppi per yö)ja hintaan sisältyy yleensä aina runsas aamupala paikallisista tykötarpeista. Suosittelen todella lämpimästi Itävaltaa!

aloittaja

Meillä on puolitoista vrk:tta aikaa olla Itävallan puolella, muuten ollaan Tsekissä ja ohjelma on järjestetty. On kulttuurimatka, käydään Kremsissä joka on siis Itävallan puolella. Siitä maasta ei ole kovin paljoa tietoa entuudestaan.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat