Uusia elämyksiä

Hei!

Lähdemme Italiaan kesäkuussa omatoimimatkalle 2 viikoksi! Vinkkejä edullisista majoitusvaihtoehdoista ( muutkin kuin hotellit käy) ja vinkkejä reppureissaajille!

Kommentit (5)

Sinne menossa taas

Kavennahan vähän tuota sarkaa millä aiotte liikkua! Italia ei ole ihan pieni pläntti joten summanmutikassa en viitsi ruveta kirjoittelemaan ;)

Uusia elämyksiä

Hei!
Lennot on Milanoon eli sieltä lähtö. Luultavasti myös muutaman päivän kiertelyä siellä. Viikko sitten olimme laskettelemassa Cerviniassa ja ehkä kesälläkin piipahtaisimme siellä. Junalla olisi tarkoitus liikkua...ja pyörällä? Pienessä kylässä olisi mukava yöpyä ja ehkä ottaa siitä lähtöjä johonkin suuntaan päivittäin. Näin ainakin toinen viikko ettei kävisi vallan rauhattomaksi.
Mutta muuten mieli avoinna kaikille vinkeille. Kallista Italiassa näkyi olevan, mutta osaamme kyllä kihnuttaa pienellä budjetilla kuten Norjan matkallakin viime kesänä :)Mutta siihenkin kaikenlaiset vinkit on tervetulleita.

Mukavia perhosia vatsassa

Hei!

Me varasimme Homelidaysin kautta Roomasta viikoksi asunnon. Vaikutti edulliselta, mutta totuus valkenee sitten perillä. Toinen viikko on vielä auki. Ehdotuksia näkemisen arvoisista paikoista. Firenze? Milano? Venetsia? Matkaajat, kertookahan kokemuksia.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat