Kreikkalainen salaatti.

sopuisa

Yksinkertainen ja pelkistetty.Hyviä ominaisuuksia paljon. Täältä kuulen kaikki kielteiset.

Sivut

Kommentit (16)

sopuisasti

Otin yleisen aiheen.Varmasti kymmenille tuhansille
lomalaisille tuttu, saadakseni muitakin vastauksia kuin soneran sekopäältä,jonka piti muuttaa jopa otsake.

sopuisasti

En tarvitse. En ole pyytänyt.

Oisko mahdollista,vaikka pitää joka ketjuun tungea,että luettaisiin aloitus. Tulisi ehkä hivenen järkeä tähän.

Eka vastaaja on tehnyt salaatin pilaantuneista aineksista. Kävipä Kreikan miten tahansa, tuo salaatti ei lopu.

kilotkin vähän laskee

Hyvä valinta. Yleensä haukkumiset tulee varttitunnissa. Nyt ei löytynyt vuokaudessa.
Eli kevyttä hyvää kuumaan ilmanalaan. Toimii myös terveysapuna. Olen viettänyt lomia lähes pelkillä salaateilla ja hedelmillä laskeakseni kiusaavaa verenpainetta.Vaikka jätän lääkkeet loman ajalta ottamatta,niin tulos on parempi kuin pillereillä.
(lääkärin hyväksyntä)

rehun purija

Helppo tehdä kotonakin.Mutta kokonaisuus kärsii sikäli että täältä ei saa aineksia niin tuoreina
ja feda-juustokin on usein vähän sinneppäin.

Mutta lähtökohtaisesti hyvää.

Feta

Mikäli edellinen tarkoittaa sanalla feda kreikkalaista juustoa nimeltä feta, sitä saa kyllä Suomesta. Kyllä luulisi maaseudullakin saavan kaupoista, feta-nimeä saa käyttää vain Kreikassa valmistetusta juustosta, ne kopiot ovat nimeltään salaattijuustoja. Niitä nyt ei viitsi ostaa.
Myös irtopainossa on fetaa saatavana juustotikisltä, en nyt mainitse liikettä.

hyvä jutta!

Aloiuksessa ei tarkoiteta mielestäni ruokaa vaan aivan muuta. Siinä kohtaa on hymyt hyytyneet joa aika päiviä sitten, lopullista romahdusta odotetaan. Ei auta itkut enää, tekoja olisi pitänyt olla, kaksi vuotta on odotettu.

Salaattia joka päivä

Suurin puutos maukkaan salaatin tekoon on Suomessa myytävät mauttomat tomaatit. Nämä suomalaiset tomaatit kun eivät maistu niin talvella kuin kesälläkään.

Tirlittan

Tuosta salaatista on olemassa yhtä monta variaatiota kuin on kreikassa perheenäitiäkin.
Jokaisella heistä on se oma, salainen ja ylivertainen niksinsä.
Käsipelillä valmistettu feta on minusta se ykkösjuttu, samoin vuorilta kerätyt tuoreet yrtit.

Kreikassa ainoa kastikkeeni on oliiviöljy,mutta kotimaassa valmistettu ja syöty salaatti vaatii valkosipulikastikkeen.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat