AM kaukomatkat

Ile

Aurinkomatkat lopettaa matkatarjonnat Kolumbiaan sekä Panamaan. Brasilia loppui jo tälle kaudelle. Vain Meksiko on säilynyt. Florida on välillä tarjonnassa ja loppuu aina lyhyeen. Mikseivät Etelä- ja Väli-Amerikka vedä?

Kommentit (7)

samba

Kenties tarvitsevat sopivaa kalustoa aasian suuntaa. Kiina ja Japani on kohteet minne satsataan. Nuo väliamerikan kohteet vaatisi täysiä koneellisia että lipun hinta olsi kilpailukykyinen.Ilmeisesti myynti ei ole mennyt odotetusti.
Noiden isojen yhtiöiden toimia ei aina osaa sivullinen tietää. Eli jää vähän olettamuksen varaan.

Anja

Voi johtua suurelta osin myös Finnairin lentovalikoimista. Olimme 5-6 vuotta sitten Floridassa omatoimilomalla, Finskin suorat reittilennot Miamiin ja vahva euro tekivät lomasta helpon ja edullisen (ostettiin lennot vielä Stockan Hulluilta Päiviltä). Tuolloin Florida oli myös AM:n valikoimissa.

saas kattoo kuin menee

Ryanair takoo voittoa. Syitä on monia mutta eräs oleellinen on lyhyet lennot. Homma toimii kuin ratikan automaatti.
Finnair ei pysty pitkillä matkoilla samaan kustannustehokkuuteen millään muotoa.Henkilöstön työaikalaki on tarkka.Siellä ei vekslata ajopiirturin kiekkoa ohimennen. Asiakkaat vaativat tiettyjä hyviä aikatauluja.Ei kukaan tykkää lähteä hotellista aamuyötä liikkeelle.
Tuo henkilöstö touhu pelaa kohteissa missä on säpinää enempi,eli aasian moninkertainen liikenne.

Odotellaan

Kuuba ja Dominikaaninen jatkavat edelleen kohteina. Kuubasta jää ilmeisesti Guardalavaca pois kohteista ja sinne taisi tulla jotain lisää, tarkalleen en muista. Dominikaanisen kohteista ei ole tarkempaa tietoa..Täytyy nyt vain odotella, että antavat kohteet julki virallisesti..

matkustaja

Kysynnän ja tarjonnan laki. Ihmiset menevät omatoimisesti sen verran paljon ettei AM:lle riitä asiakkaita. Kaikki tuntemani ihmiset ostavat reissunsa netistä, ei haluta maksaa turhasta jollekin välittäjälle.

Peace

Aurinkomatkoilta saa nykyään myös omatoimimatkoja. Et taida kovin paljon matkustaa, jos et sitä tiedä:) AM myy siis kaikkia matkoja, mitä ennen myivät Area ja Suomen matkatoimisto.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat