suomalaisia turpaan

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2012021315196432_ul.shtml

Kyllä on harvoin kun on vaarallista olla suomalainen ulkomailla mutta nykyään kuulemma ei kannata Kreikassa sanoa olevansa suomalainen tai tulee heti pataan.

Muutenkin kannattaa perua Kreikan loma ja vaihtaa johonkin muuhun kohteeseen sillä Kreikassa on tulossa suurella varmuudella kesään mennessä sotatilalaki voimaan ja sisällissota alkaa.

Sivut

Kommentit (120)

Jussu

Uutisten mukaan mellakat levinneet lomakohteisiinkin. Kreetalla ja muillakin saarilla mellakoitu.

Tämä on takuulla vasta alkua sillä hallitus teki juuri sen mitä vastaan kansa mellakoi.

kommentti

Noin tulee varmasti käymään eli mellakat jatkuvat, käyvät matkailijoiden kimppuun, niiden vähäisten jotka sinne menevät. Tosi fiksu porukkaa, ei voi muuta sanoa!!
Jo viime syksynä oli Kreetalla ollut väkivaltaa, siellähän ne kaikkein tulisimmat krekut ovat. Mm. nuorta saksalaspoikaa oli lyöty päin naamaa, lyöjä nuori kreku eli lapsi. Siellä olevat ulkomaalaiset äidit kasvattavat lapsiaan noin, suomeksi oli huudeltu suomalaiselle koulupojalle.
Säästöjä ei synny, maa ajatuu katastrofiin (jossa se itseasiassa on jo).
Kreikan loma ei tule enää kysymykseenkään, tapelkoot siellä keskenään sen kun lystäävät.
(Älkää sitten väittäkö, te sinisilmäiset krekuhullut, että rauhallista on!)

3456

Onko niiden ylivoimaisen vaikeata ymmärtää että velat on maksettava. Myös veroja on maksettava, eivät ole sitä tehneet vielä tähän mennessä, pimeitä tuloja on matkailuyrittäjienkin tulot. EUsta ulos, se on ainoa oikea tie Kreikalle.

Tankit kaduille

Niinkin hiljan kuin 1970-luvulla Kreikassa oli vielä sotilasdiktaturi ja sinne maa on uudelleen vajoamassa.
Kreikan armeijahan onkin sitten todellinen mahtitekijä. Maailman 4. suurin aseiden ostaja.

lomamaa K?

70-luku niillä on vielä tuoreessa muistissa eli osaaminen on hallussa.
Jo vuosi sitten, suunnilleen, koko armeijan johto vaihdettiin, syystä että tulisivat uudet ja luotettavammat tyypit komentajiksi.

huhhuh

Huvittava lause tuo mitä sanoo Suomen Ateenan lähettiläs, että turistikohteet ovat aika rauhallisia eli rauhallisia mielenosoituksia niissä. Eihän siellä ole turistejakaan mutta annas kun tulevat, silloin tilanne toinen.
Ei kait ne juuri toisiaan vastaan mieltä osoittele, maan hallitus on muualla.

Igors

En tiedä sitten noista kipinöistä kun ei ainakaan tänne asti ole yltäneet. Mutta... juttelin vaimon kanssa kun on menossa jälleen Kreikkaan tyttöjen kanssa keväällä.

Ei tunnu mitään paniikkia heillä olevan ja itsekin uskon että kyllä normaalissa turistipaikassa paikallisten kanssa toimeen tulee aivan kuten ennenkin.

virkamiesnainen

Kyllä se ihan aamulla radiossa tai televisiossa (kuuntelin molempia, en muista kummassa) sanottiin paikallaolijan suulla, että täällä ei todellakaan kannata sanoa olevansa suomalainen. Niin, että jos olisin menossa, taitaisin harkita uudelleen.

Tirlittan

Luulen olevani fiksu ja jäävään itseni ulos tästä keskustelusta, sillä sanonpa sitä taikka tätä niin silloin se vasta räjähtääkin.

Mutta seuraavat lauseet puhukoon puolestaan-Siellä olevat ulkomaalaiset äidit kasvattavat lapsiaan noin....
-Älkää sitten väittäkö, te sinisilmäiset krekuhullut, että rauhallista on!

Pitääkö kommentti/ huomio nimimerkki meitä muita tosiaankin aivan idiootteina ja luulee ettemme osaa ajatella omilla aivoillamme.

Zorbas

Tuskinpa meitä saarilla oikeasti vihataan. Jos nyt siellä käyvät tunteet kuumina, niin kyllä tulee järki käteen kun alkaa turistikausi.

Meen itse mielummin kesällä Italiaan kuten aina ennenkin, mutta syyt ovat muualla.

Vierailija

TV-#:n aamulähetyksessä oli pitkäaikainen Ateenan lähettiläs Ole Norrback ja jos joku pitkäaikaisena politikkona ja diplomaattina tuntee reikan ja ihmiset. Hän puhui sen
maan korruptoituneesta elämästä eli krekut mieltävät asiat niin että koska joutuvat maksamaan joka kerta siitä ylimäääristä että saavat palveluita, se on ikäänkuin vero vaikka raha menee suoraan korruptiota harjoittavan lääkärin tai tuoamrin taskuun eikä veroja kerry.
HS:ssa oli tänään yhden perheen tarina, mies oli jäänyt elääkkeelle 51 vuotiaana, on nyt yli 60.
Eläke putoaa 1700 e, eikä saa enää kolmesti
vuodessa ylimääräistä eläkettä:jouluna, pääsiäisenä ja
kesällä yht. 600e.ita töitä.

Kuka suomalainen pääsee 51 v iässä täydelle eläkkeelle ja ukon eläke on kaikkea muuta kuin alhainen vielä leikkauksen jälkeenkin. Mies on taatusti tehnyt eläkkeella ollessaan myös töitä.
Tirlittanin kirjoutksille en anna mitään arvoa, politikko ja lähettiläs ei valehtele eikä katsele maailmaa pinkkien lasien läpi.

Vaikuttaa ko...arin puheilta kun tosiasioilta suljetaan silmät.

...

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat