Tirlittan

Luin tuolta PA palstan matkakertomusosiolta erittäin kattavan kertomuksen jossa todettiin ettei Valon maa ole enää entisensä.
Siinä kerrottiin pääasiassa Punaisen meren lomakohteista.
Kiinnostaa myös Luxorin tilanne, ovatko siellä turistit vähentyneet ja miten mahdollinen kato näkyy katukuvassa ja basaarilla.

Onko kenelläkään tuoreita omakohtaisia kokemuksia?
Elämä Mubarakin jälkeen ei täyttänyt toiveita ja odotuksia, kapina kytee edelleen.
Sääli Egyptin kansaa.

Sivut

Kommentit (19)

hiihtelijä lumilta

Valitettavasti ei tuoreita kokemuksia sieltä.Nyt mennään uutisvirran ja muutaman tutun kokemusten pohjalta. Lomakohteet on säilyneet hulinoilta lähes kokonaan mutta yleinen ilmapiiri on kielteinen johtuen tuosta uutisoinista. Mitään kieltoja ei ole korviini kantautunut ulkoministeriön puolelta eikä myöskään matkan järjestäjien taholta.
Eihän tuo lomamielialaa piristä. Tosin paljon meni ihmisiä Israeliikin takavuosina,vaikka nimenomaan varoitettiin mahdollisista hankaluuksista.
Politiikot ja armeija.Kiukkuinen kansa.Aika paha soppa.

sen kertun sisko

Kun ja jos käytte tuolla Suomi24 matkailuosiolla
Egyptin kohdalla,niin varoitan etukäteen. Pahanilman lintu siellä vetää tuttuun tyyliin pitkiä kauhukuvia joita tehostaa epämääräisillä linkeillä.Myöskin vastailee itselleen nimimerkkiä vaihtain.

faktaa

Tilanteesta Egyptissä kannattaa lukea maan johtavista päivälehdistä, esim. HS:n sivuilta.
Jos kovasti kiinnostaa voi ostaa halvan reissun ja käydä paikan päällä.

hesari nyt on

Kotimaiset matkatoimistot on parempi kyselypaikka.
Niillä on henkilökuntaa kohteessa, joten tieto on ajantasalla. Samalla voi ottaa matkan kun kuulee
missä mennään.

yliampuvaa uutista

Aivan naurettavaa tämä Suomen touhu. Pari kuolee Egyptissä niin lööppilehdet huutaa kurkku suorana.
Suomessa kuolee myös jatkuvasti, kolareissa,työtapaturmissa,oman käden kautta (4/pv) eikä paria riviä enenpää lehdissä eikä aina sitäkään. Täytyy myös muistaa että väkiluku on hivenen eri tasolla.

Kasimir koisii

Kannattaa nyt olla vähän eksaktimpi ja puhua erikseen Punaisen meren rantalomakohteista ja esimerkiksi Kairosta ja Aleksandriasta. Otsikossa puhuttiin vain Egyptistä. Kairoon en tänä päivänä lähtisi, mellakointi vaikeuttaa liikkumista ja yksittäiset ihmiset suhtautuvat vihamielisesti länsimaalaisiin. Siiis kun liikkuu varsinaisten turistialueiden ulkopuolella. Muista kun itse kävin siellä viimeksi, niin ei ne olleet turistista moksiskaan. Punaisen meren lomakohteisiin saa reissuja pilkkahinnalla, mutta niissä ei kahta päivää pitemmäksi ajaksi riitä tekemistä, millä ei ole mitään tekemistä maan poliittisen tilanteen kanssa.

vinkki

Sharm el Sheik on Egyptissä, sinne on jotain iskuja luvassa... eikö aloittaja voi menää paikan päälle ja todeta tilanteen? Jos kaipaa rautahattupäässä-lomia, tuolla se toteutuu. Halvalla pääsee, se kait on pääasia?

voi hellanlestas

Ilmoita iskuista viranomaisille kun kerran tiedät

Jos levität perätöntä tietoa,joku muu tekee ilmoituksen. Tuohan on suora hyökkäys liiketoimintaa vastaan.

Jos sulla ei ole puhelinrahaa,niin pyydä naapurin
apua / kolikkoa

Tirlittan

Ettei vain lähtisi tämäkin ketju taas lapasesta vaikka mielestäni esitin aivan asiallisen kysymyksen.

Vastaukset tasoa lue lehdestä tai mene itse katsomaan.
Eipä silti, \"viisain\" vastaus jonka eräässä ketjussa sain oli että googleta tyhmä, mitäs täällä kyselet.
Että tälläistä.....

34567

Kukaan täällä ei tiedä miten pommit paukkuu Egyptissä. Lehdistä voi lukea, ei kylläkään takametsien paikallisaviisi kirjoita maailmanuutisia.
Tervejärkinen ihminen tajuaa kuitenkin ettei levottomiin maihin kannata mennä ellei nyt sitetn ole aivan itseensä kyllästynyt.
Eli vastaus on: kukaan ei tiedä sen kummemmin ja jos kiinnostaa, soittaa vaikka jonnekin UM:n palvelupuhelimeen. Pitääkö sinne just nyt mennä, sitä ihmettelen.

hevosmiesten tietolaari

Justhan vinkkiä annoit.Pommeja luvassa.

Eikä täällä kukaan ole äkkilähtöjä kysellyt.
Muiltakin osin voit jättää tuon kiukuttelun.Emme tarvitse lääkäriä,väärää opastusta,emmekä epämääräistä vihjailua.

Kas kun et iltalehden lööppiä jo julkaisut.

facta

Matkanjärjestäjät ja matkatoimistot eivät anna mitään negatiivista tietoa, lennättävät asiakkaita sinne niin kauan kunnes UM kieltää.businesta se matkojen myynti on, uskokaa pois.

Kasimir koisii

Kyllä minä lähden lomalle sillä periaatteella, että pitää olla sellaista tekemistä, että saa ajan kulumaan. Rantatuoli ei edusta minulle sitä tekemistä kuin korkeintaan puoleksi tunniksi kerrallaan.

Kansainvälisiä tapahtumia kannattaa seurata kansainvälisten uutistoimistojen sivuilta. Toki Egyptistä on kirjoitettu nyt myös Hesarissa sen jälkeen, kun Jukka Huusko lähti sinne kirjeenvaihtajaksi.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat