poikkeuksellinen kesä ?

Sivustoja selaillessa huomasin tuolla Turkki Alanya viikko 289,00e tai kaksi viikkoa 329,00e
Eli neljä kymppiä lisäviikko.Jos eka viikko on samalla hinnalla jää lentoo 250,00e mikä on aivan käypä taksa.
Aika ei paras mutta onko ennusmerkki kuitenkin tulevasta alemyynnistä.On jäänyt mielikuva että tarjontaa on vähennetty paljon,vaikkakin kohteita,valikkoa on.

Kommentit (4)

otsa rypyssä

Saattaa kuvio lomailussa nuljahtaa.Mittavia irtisanomisia ja paljon pieniä. Kun pienestä kansakunnasta,pienestä työntekijämäärästä on noin 500000 vailla asiallista työtä niin näkyy varmasti.
Euroopan tilanne on kuulemma korjattu jo monta kertaa,mutta eiköhän tuo rysähdä,viivyttelysodasta huolimatta. Siitä seuraa ketjureaktio,Italia,Espanja,Ranska,Suomi.

Eli halpoja matkoja tulee olemaan.Muutama matkanjärjestäjä lopettaa. Ihan toimelias jakso tiedossa.

Ennakkovaraukset on riskipeliä.

kestääkö yhtiöt

Kiva että olet päässyt polkuhintaan Turkkiin.

Harvoin nyt kuitenkaan 300e kun keskihinta on ollut 500e Myöskin muissa kohteissa on taso alhainen vaikka yleensä vuoden avauksessa on pyrkineet edellisvuoden linjausta korottamaan.
Kauden päättäjäisten tarjoushintoja ei voi verrata sesonkiaikaiseen, mikä on nyt tutkailun kohteena. Eikä myöskään satunnaisia äkkilähtöjä.

Kovasti kehuttuja kaupunkikohteita saa ehkä vielä edullisemmin.Norjanpoikien lennosto kauppaa lippuja 29-50e useaan kaupunkiin.Finnair Pariisiin menopaluu 150e.

Olen sitä mieltä että keskimääräinen hintataso on laskenut.

perikatoon?

Mitenkähän käy Kreikan suhteen eli millaisilla polkuhinnoilla sinne pääsee, jos haluaa. Ajavat itsensä perikatoon nykymeiningillä, turismi on tärkein elinkeino mutta nyt nimeävät maita jotka ovat \"mustalla listalla\" eli Saksa, Suomi, Hollanti.
Agressiivinen käyttäytyminen ihmisiä kohtaan varmasti lisääntyy, kuka sinne lomailemaan menee enää.Aamuteeveessä oli raportti paikan päältä.
Ateenan lisäksi mellakat ovat levinneet Kreetalle ja Korfulle.Kannaatko ottaa riskejä?

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat