sunshine74

No niin! Seuraa haussa 37-vuotiaalle matkaajanaiselle. Nyt tarvitaan jotain aivan uutta ja kesällä on aikaa viettää ulkomailla jopa kaksi kuukautta kierrellen. Mutta matkaseura puuttuu.

Ideana on lähteä kauas eli Aasiaan, esim. Indonesiaan ja lähimaihin kiertelemään. Kanada kiinnostaa myös kuten myös Uusi-Seelanti. Kahdessa jälkimmäisessä voisi miettiä autoloman mahdollisuutta, mutta olla myös paikallaan välillä. Lähempää voisi miettiä pidempään oleilua esim. Kroatiassa. Tarkka kohde vielä auki, mutta varmaa on, että Suomen kesä on nähty jo liian monta kertaa. Reissun päällä haluaisin olla yli kuukauden, ehkä jopa kaksi kohtuullisella budjetilla. Opiskelu tai vapaaehtoistyö maailmalla ei ole myöskään pois laskuista.

Haussa iloista, joustavaa,rehellistä ja seikkailunhaluista matkaseuraa, joka on valmis viettämään maailmalla pidempään. Haen siis vain- ja ainoastaan matkaseuraa eli mikään treffi-ilmoitus tämä ei ole. Jos tunnistit itsesi, ota yhteyttä. On aika aloittaa suunnittelu ja viettää mieletön kesä!:)

Kommentit (0)

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat