April

Onkohan kukaan palstan matkailusta innostuneista lähdössä tälle risteilylle: http://www.titanicmemorialcruise.co.uk/

Tarkoitan nimenomaan tuota risteilyä Southamptonista.

Meillä on matka varattuna, ja kiinnostaa onko maanmiehiä laivassa.. Olen mukana useammassakin englanninkielisessä nettiryhmässä matkan tiimoilta, mutta en ole vielä toiseen suomalaiseen törmännyt.

Hassua kyllä, muistan että kolme vuotta sitten kun liput tulivat myyntiin, uutisoitiin Vesa Keskisen ostaneen sata paikkaa! Eipä ole kyllä asiasta sen jälkeen mitään näkynyt, joten oletan että kyseessä oli uutisankka.

Kommentit (4)

PH

Moi, Tässä vaiheessa oletkin jo saanut uutiskirjeen, jossa kerrotaan eri kansallisuuksien määrät. Täältä tullaan. Keskisestä sen verran, että oli kuulemma myynyt liput edelleen. Syytä en tiedä. Arvaus olisi, ettei ihan kaikki suunnitelmat ole menneet putkeen.

matkaan

En ole risteilijätyyppiä joten en ole lähdössä.
Yhtäkkiä belfastista on tullut suosittumatka ja juuri tuon Titanicin ansiosta.Belfastiin voin kyllä mennä kun menen Irlantiin.

Late

Olenkohan epänormaali, kun minua jotenkin kiusaa tällaiset muistoristeilyt. Kyse oli sentään hirvittävästä onnettomuudesta jossa kuoli paljon ihmisiä. Nyt muistoristeilyllä pukeudutaan aikakauden vaatteisiin vähän kuin naamiaisbileissä. Tietysti näön vuoksi heitellään seppeleitä mereen vainajien muistoksi.

Tirlittan

Täällä ilmoittautuu toinen epänormaali.
Jos joku/jotkut sukulaisistani olisivat menehtyneet tuossa merionnettomuudessa voisin jollekin matalalla profiililla toteutetulle muistoristeilylle lähteäkin.

Sensijaan kaikkinainen näytösluontoinen karnevaalitouhu pukeutumisineen ja muine oheistuotteineen sekä -toimintoineen tuntuu makaaberiltä mässäilyltä.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat