KROATIA!

Ensi kesänä

Kroatian matkaajat! Pyydän kokemuksianne ja vinkkejänne! Apollomatkat myy matkoja Bracille ja Hvarille - nämä kiinnostavat. Kroatian hintataso? Rannat? Ruoat? Jne.

Kommentit (10)

baraja

[url]http://hintataso.tietoinfo.com/kroatia.php

Mielestäni tuosta ylläolevasta linkistä saa aika hyvän käsityksen hintatasosta. Tottakai se hieman vaihtelee eri seuduilla, ei \"turistilisä\" Kroatiassakaan täysin tuntematon käsite ole. Kuitenkin vaikkapa Bulgariassa hintaerot ovat huomattavasti isommat turistialueiden ja muiden alueiden välillä. Mutta kun pari vuotta sitten siellä kävin, niin eipä siellä suuremmin tullut rahanmenoa harmiteltua. Siistiä ja hyvätasoista lomailua. Kroatia yllätti positiivisesti!

Kiitos jo etukäteen

Minua kiinnostaa myös Brac ja olen tavannut esitettä rivien välistäkin.

Huomasin, että jossain kohteissa voi olla odottelua 20 min-4 tuntia. Eihän se haittaa, jos sen etukäteen tietää, mutta jos tulisi yllätyksenä, kyllä harmittaisi.

Odotan innolla matkakokemuksia erityisesti Brac:sta.

croatiaan?

Mitä kohteita Kroatiassa mahtaa olla tarjolla, eli onko useita valmismatkafirmoja valittavana.
Jotain pitäisi ehkä katsella vaikka oli tarkoitus ettei rantalomalle ollenkaan, niihin on aika kyllästynyt.
Jokin kaupunkimainen paikka olisi sopiva.

croatiaan?

Tutustuin Apollon tarjontaan, ei hassummalta näytä jos rantalomatyyppistä lomaa hakee. Saarille ei haluta, mantereelta on helpompi lähteä retkeilemään.Jokunen kelpo hotellikin näyttää olevan valikoimissa.
Hintataso ei kiinnosta eli halpuus ei ole eduksi.

virkamiesnainen

Raisiolainen BP-matkan ajaa useita matkoja kesällä ja syksyllä bussilla Kroatiaan.
En mainosta, koska kyseinen firma on minulle tuntematon, mutta sivuilla näyttää olevan valokuvia aikaisemmista matkoista.

Tirlittan

Jos kalleus on yksi matkan itseisarvoista eli mitä kalliimpi niin sen parempi, silloin kannattaa unohtaa Apollo ja tehdä omitoimimatka Dubrovnikiin.
Hotelliksi suosittelen viiden tähden hotellia Hilton Imperial Dubrovnik.
Lennot ja hotelli on varattava erikseen, edullista pakettia ei ole.
Kun vielä syö vanhankaupungin ravintoloissa niin saa jonkun verran rahaa kulumaan siihenkin.

Ensi kesänä

No niin, ensi kesänä siis todellakin Kroatiaan, Bracin saarelle. Kesäkuun 9.pv lähdemme. Saa ilmottautua, jos joku muukin perheellinen lähdössä.

Eva R.

Kävin viime kesänä Kroatiassa, olin viikon Opatijassa ja kuljin sieltä sinne tänne vuokra-autolla sekä paikallisbusseilla. Hintataso oli pääosin edullisempi kuin Suomessa, mutta esimerkiksi rantojen kahviloissa jätskiannokset ja kahvi olivat Suomen hinnoissa. Pikkukylien ravintolat olivat edullisia ja ruoka hyvää, vaatteet olivat edullisempia.

Rannat olivat kivirantoja tai betonia, eli betonilta mentiin portaita pitkin uimaan. Merisiilejä oli hurjan paljon, niitä kannattaa varoa. Vesi oli kylmää, mutta kristallinkirkasta.

Saksalaisia turisteja oli paljon. Busseilla pääsi kulkemaan helposti ja edullisesti kaupunkien välillä. Englantia puhuttiin yleisesti ja siellä missä ei puhuttu pärjäsi hyvin elekielellä.

Kroatia oli mielestäni sopiva kohde aikuisille, lapset eivät ehkä viihtyisi hiekkarantojen ja puistojen puuttuessa.

Hyvää matkaa! :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat