lumipuku

Olisko hyviä vinkkejä Singaporen ja Balin suhteen? Lennot ja hotellit on jo hankittu maaliskuulle. Mikä siellä on hintataso nykyisin? Saako esim. Balilta xl-kokoinen nainen ostettua vaatteita vai joutuuko kaikki kuljettamaan kotoa? Mites ruoka ja kulkeminen? Olemme reissanneet omatoimisesti Malesiassa, Thaimaassa, Brasiliassa...... joten \"perusasiat\" luulemme tietävämme.

Kommentit (4)

Tulppu

Olimme 2009 keväällä Singapore- Bali reissulla. Mielestäni hintataso oli edullinen, mutta itse pitkänä ja XL kokoisena en löytänyt vaatteita enkä kenkiä. Samoin on muissakin Aasian maissa. Balilta kävimme Gili Menolla, jossa olimme kolme yötä, sitä kyllä suosittelen lämpimästi. Lähdimme sinne siksi, kun maaliskuun lopussa on Balilaisilla joku juhla, eikä silloin hotelleilta saa poistua vuorokauteen. Bali on aivan ihana paikka, paljon oli katsottavaa ja paljon jäi vielä katsomista seuraavaan kertaan. Sinne haluan vielä uudelleen.

Arja

Balilla on käyty kaksikin kertaa. Miehille löytyy paitoja, miehelle kokoa xxl ostettiin kauniita batiikki-paitoja Balilta. Naisille onkin ehkä vaikeampaa löytää mitään vaatetta ja jos löytää hintataso on aika korkea. Muuten kyllä Bali on ihana paikka. Teimme ensin matkan Singapore- Bali ja pari vuotta sen jälkeen teimme Indonesia Java, Bali, Hongong. Matkoistamme voit lukea blogiltani:
http://vesvuarja.vuodatus.net/

Matkaaja

Balille on nyt avattu myös suomalainen matkatoimisto jonka kautta saa hotellit, aktiviteetit ja autot/kuskit/oppaat..

Pitäis löytyä googlella. Sellanen ku ilovebali niminen

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat