kopeekka

Naapurimaan matkailu lisääntyy. Tässä yksi matkanjärjestä yksittäin tai ryhmissä.

http://wwwMatka-Majuri.fi

Myöskin sivuston ryhmämatkapohtijoille.Oli liian tuttu ylläpidolle niin poisti tuolta AP ketjulta

Sivut

Kommentit (93)

kopeekka

Näitä tietysti löytyy sivustoilta mutta tämä on tuttu vuosien takaa ja luotettava varma toimija.

Jos jollakin on kokemusta muista niin osoitetta näkyviin että pääsee hintoja vertailemaan ja kyselemään enempi.

äänisen aallot

Tämä sattuu sivuston matkaryhmälle hyvin. Kierreltiin noita kotiseuja entisiä etsimässä,katsomassa niin aika vapaasti saatiin reissua sommitella. Kuljettaja osasi kielipuolen ja tulkkasi jos ihmisiä nähtiin.

Tähtitaivas

Luottaako nimimerkit iltasanomiin,sehän täällä näkyy jatkuvasti.
Toki paljon muitakin,jopa matkan järjestäjiä, vai onko niin että pitää ylläpidolle rahaa lähettää.
Tämä on monella sivustolla normaalia käytöstä,että ei pidä tuollaisesta möläyttelystä.

elämä on jännä

Aika turhauttavaa lukea turhanpäiväistä kun elämä on ravistellut vähän vakavammin. Lähes kaikki ketjut on outoa kinastelua täynään,tyhjästä.

Ikimuistoinen \"retki\" kun kymmpikesäsenä evakkoon lähdettiin tuolta kohti kantasuomea.

Jännitti ja pelotti kun käytiin kotikonnuilla muutama vuosi taakseppäin.Kyllä pyrki tippa silmäkulmaan kun synnyinkodin kivijalkaa tutkailtiin. Kovin oli muuttunut, puut ja puskaat kasvaneet uusiin mittoihin. Joistakin isoista luonnonkivistä saatiin mittasuhteet ja rakennuksien pohjat hahmoteltua. Pellot oli metsää
puusto oli vallannut elintilaa.

Tuo hirvittävästi mainostettu meitä kuljetti.
Saas nähdä,vieläkö Laatokan vettä katsellaan.

iso lätäkkö

Jokin Venäläisristeilijä vie Laatokkaa hyödyntäin ja Nevaa ? ylös sopuhintaan täydellä ylöspidolla ja kuulemma ihan siedettävän kivan näköisiä mustatukkaisia tyttöjä tanssityttöjä viihdyttää illanistujaisissa.

Ei liity otsakkeeseen enkä sano nimeä ettei taas ylläpito revi pelihousujaan.

tunnepitoinen lähtökohta

Eräät suunnittelee matkaa maapallon ympäri.
Minua on kiehtonut ajatus mennä Venäjän halki jenkkeihin. Eli aika rupeama mannerta.Kulkuneuvo ilmeisesti olisi juna.

Tulis siinä muistikortille kaiken moista.

Tirlittan

Minäkin olen käyttänyt Turun Neva Toursia ja olen ollut tyytyväinen.Siellä tytöt toteuttavat jopa kahdelle hengellekin toiveiden mukaisen ohjelman.

Kiinnostava tuo jokiristeily Pietarista Moskovaan.
Noista mustatukkaisista tanssitytöistä en niinkään perusta, sensijaan muutama salskea kasakka niin olisi mummollekin silmänruokaa!!
Tässä iässä kun alkaa riittää jo pelkkä katsominen, ei tarvitse enää koskea.

Mimi

Mukavia ja mielenkiintoisia Laatokan risteilyjä venäläisellä laivalla tekee Matka Agentit. Kävin viime kesänä ja voin suositella. Puitteet ei hienot mutta kodikkaat. Laivassa jyrkät portaat joten ei sovi huonojalkaisille kuitenkaan.

Tättis

Matkareitin muutos Siperiasta Uhtualle ;)

Ysätäväni kertoi käyneensä Vienan Karjalassa Uhtuan kylässä 4 päivän bussireissussa kesällä 2011. Ystäväni oli kokenut olevansa melkeinpä aikamatkalla menneisyyteen. Kylä ei ollut ns. vanhanaikainen, vaan ystävällisyys ja vieraanvaraisuus olivat tehneet vaikutuksen. Teiden kunto oli kai ollut se säväyttävin kokemus bussimatkalaisille.

Matka enstiseen Kaleva-kylään.
Mielenkiintoni heräsi,sillä vietetäänhän Kalevalan päivää 28.helmikuuta ja huhtikuussa Lönnrot täyttäisi 210 vuotta.

\"Tuskin uskotkaan, kuinka Uhtuvasta lähettyäni maailma minusta näytti kamalalta. Sitä ikävätäni en voi sanoilla sanoa, enkä virsissä veteä. Olen usein ennenki Venäjän puolella ollut, vaan niin apialla mielellä en konsa vielä. Usein tulivat vielä toisella ja kolmannellaki päivällä veet silmihini. Voi kuinka mielelläni olisin jälkeesi kotiin kääntynyt, jos olisin kehannut ja jos toisella puolella ei himoni olisi vetänyt minua ulommaksi tievustelemaan, mitä voisi löytyä. Ainaki pitää niillä seuvuin kerta käyä, saa min saapi, ajattelin ma, ja ehkä toisten en enää pääsisikän.\" 1.1.1837
www.finlit.fi/tietopalvelu/elias/el_ties2.html

Onko 2000-luvun kokemuksia Vienan Karjalan matkailusta?

iso lätäkkö

Oudot kuviot. Kerkesin tämän otsakkeen näkemään tuossa omat matkani/ap ketjussa ja liittyi täysin asiallisesti tuohon reissuryhmän kokoamis asiaan.
No poisto tuli,onneksi sitten uudella omalla aloituksella.Mutta ihmeellinen irvistely siitäkin.
Täällähän on päivittäin eri yhtiöitä esillä,mikäs tässä,vai onko Venäjä niin katkera paikka.

Tirlittanille noista mainitsemistani tanssitytöistä, niillä on yleensä tasaparit,eli kasakoita on mukana. Täytyy myös muistaa että nämä ei esiinny narupöksyissä vaan erittäin näyttävissä,värikkäissä asusteissa. Lisää komeudelle antaa esitykset jotka on hiottu äärimmäisen tasapainoisiksi ja rytmi säilyy.

Nykyinen homohöpinä rajoittaa kirjoittamista siltä osin että miespuolinen ei voi kirjoittaa muista miehistä yhtään positiiviseen sävyyn ilman leimaantumista. Mutta niitä on mukana.Tanssijoita.

asia pohjalta

Raja-asemilla käy kuhina.Eikä pelkästään rekkajonojen muodossa. Eli matkailu naapurimaahan on vilkastta ja lisääntymään päin.Kuka menee mistäkin syystä. Mutta vaihtelua joka tapauksessa
näihin eurooppakeskesiin matkoihin.

Tietysti kaikki ei tykkää,välitä,tai ovat periaatteessa muita vastaan,mikä ilmenee jatkuvana tölväilynä monessa asiayhdeydessä.

Mutta -60 luku ja kauppa- ryyppyreisut on mennyttä aikaa. Joten kannattaisi päivittää tiedot nykyhetkeen tai jättää kirjoittelematta.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat