annalampi

FUKUshima.

Tepco Porakoneet porasivat Reikää Fukushima Reactoritiloihin ... Etsien minne ydinpolttoaine on kadonnut
Posted 19. tammikuuta 2012 WashingtonsBlog
Kylmä Shutdown ... tai pakenemaan lähtenyttä kuumaa polttoainetta?
Huomasin viime kuussa yhteyden Tepco:n ilmoituksestaan \"kylmä shutdown\" ja Fukushima reaktorien kanssa:
Jos reaktorit ovat \"kylmiä\", se voikin olla noin, koska kuuma radioaktiivinen polttoaine on vuotanut ulos.

***
New York Times huomautti viime kuussa:

Entinen ydinvoimala-insinööri kolmen vuosikymmenen kokemus suurten insinööritoimiston johtajana ... joka on ollut kaikissa kolmessa ydinvoima komplekseissa ylläpitäjänä Tokyo Electric [sanoi] \"Jos polttoaine on vielä sisällä reaktorisydämessä, se on eri asia\" .... Mutta jos polttoaine on hajallaan laajemmin, niin olemme kaukana vakaasta shutdown:sta. \"

Todellakin, jos keskus reaktori\"t\"!! Ovat itse asiassa melko \"kylmiä\", se voi olla noin, koska useimmat kuumat radioaktiiviset polttoaineet on vuotaneet ulos astioista ja pakenemassa alueilla, joilla se voi tehdä vahinkoa ympäristölle. Poraus reijästään voimalassaan suojarakennuksesta Fukushima reaktoriin 2, Tepco ei löydä polttoainetta. Kuten AP toteaa:

Höyry -hämärtynyt otettuja valokuvia kaukosäätimellä torstaina. Ei löytänyt yhtäkään reaktorin sulanutta polttoainetta .... Kuvat osoittivat myös sisäseinän konttitilojen rapistuneen 10 kuukauden altistuksessa suurille lämpötiloille ja kosteudelle (ja säteilyeroosioon), Matsumoto sanoi.

TEPCO työntekijöille asetettu endoskoopi - teollinen versio millaisia ??endoskooppeja lääkäritkin käyttävät - aukon kautta syötettiin tilaan dekantterilasin muotoinen pakkaus Fukushima Dai-ichi laitoksen nro 2 reaktoriin ....

Luotain ei löytänyt veden pintaa, jotka osoittavat veden pudonneen oodotettua alemmilla tasoillen ensisijaisesti suojarakennuksen sisälle ydinvoimalaan ja kysymykset tarkentuvat nykyisestä vettä seuraamalla, Matsumoto sanoi.

Ja vaikka kylmä shutdown tarkoittaa, että vesi sisälle reaktorin on kiehumispisteen alapuolella, CNN raportoi:

Massivinen höyryn ja vesien tippuminen vaikeutti saamaan selkeää visiota ....Koska höyryä on seinämillä, kun vesi kiehuu, tämä on osoitus siitä, että reaktori ei ole kylmä shutdown:saan.

Asahi Shimbun raportit:

Tadahiro Katsuta, dosentti ydintekniikan at Meiji yliopistossa, sanoi: \"Vaikka sisäpiirin tietoa saatiin paljon nopeammin kuin odotin, on vielä liian aikaista olla varma. Vedenkorkeus on arvioitua pienemmällä, joten on mahdollista, että polttoaine on sulanut, joka putosi voimalan pohjaan eikä saatu riittävästi veden peittoon. \"

Daily Yomiuri toteaa, että vaikka Tepco:sta on 100% varma, että vettä oli, riittävästi kattamaan polttoaineen sanoen on \"melko epätodennäköistä\", että on olemassa jokin ongelma:

Vesipisarat putoavat kuin sade video:lla, joka kuvattiin käyttäen teollisuuden endoskooppia. Putoaminen oli ilmeisesti seurausta höyry-lauhtumistiivistymistä. Lämpö sulati ydinpolttoaineen, kiehuttaa vesiä -että jäähdyttää sitä sisällä yläosassa voimalan reaktorin suojarakennuksessaan.

***
\"On varsin epätodennäköistä että ydinpolttoaineen paljastui, sulaakseen ja tippuakseen alas,\" TEPCO virkamies sanoi. Mainchi huomauttaa, että reaktorit 1 ja 3 eivät luultavasti ole paremmassa kunnossa:

Polttoaineen sisällä nro 1-3 reaktorien uskotaan sulaneen myös kautta paineastiansa ja kertyneen ulkotiloihinsa ensisijaisesti jälkeen sen kun Fukushima voimala menetti näppäinhallintonsa toiminnot jäähdyttääkseen reaktoreitaan jälkeen maanjäristyksen ja tsunamin 11. maaliskuuta viime vuonna.

Kommentit (9)

annalampi

Loviisan ja Muurlan tektonilaavaharjuista kirjoittamaani vastauksia Aamulehden Fukushimapäivän blogissani:
____________________________________________________________________________

Jäsenen tiedotTervetuloa! Mikä on nimesi?
O-P Isomäki
Minä vuonna olet syntynyt?
1947
Kerro lisää itsestäsi!
Olen pääkaivosgeologi (eläkkeella), yli 35 vuoden kokemus suomalaisesta kaivannaisteollisuudesta ja malminetsinnästä.

Olli-Pekka Isomäki kommentoi_ 49 minuuttia sitten Poista kommentti
Mutta koska muitakin saattaa asia kiinnostaa, ja suoraan kysytään. Kun olen kolmisenkymmenetä vuotta ollut mukana tekemässä tunneleita suomalaiseen kiinteään kallioperään, katson siitä jotakin tietäväni.

Etelä-Suomen kallioiden kivilajit ovat vanhoja, 1700 - 1900 miljoonaa vuotta, kiteisiä kivilajeja, suurelta osin gneissejä, mm. erilaisia suonigneissejä, joita annalampikin hyvin kuvaa, teksteissä ja kuvissa. Lisäksi on graniitteja ja muita syväkiviä.

* Tämä osa on erittäin tärkeä myöntö. Alan ammattilaisenkin on ollut siis p a k k o myöntää, etteivät julkisesti hiekkaharjuiksi valehdelleet Lohjan harjut olleetkaan muuta kuin laavatuffikiviä ja tektonisen toiminnan muodostamia tektonisia kaskaditulivuoripohjia. Melkoisen kova juttu!

***Näihin kallioperän koviin kiviin on Turku-Helsinki -moottoritien tunnelitkin louhittu.***

Vanhan ja kovan kallioperän päällä on vaihtelevia määriä irtonaisia maalajeja kuten moreenia, hiekkaa, savea jne. Harjut. Nämä kerrostumat ovat nuoria kallioperään verrattuna ja muodostuneet jääkauden aikana tai sen jälkeen. Em. moottoritie halkoo myös näitä muodostumia.
--
annalampi kommentoi_ juuri nyt Poista kommentti
Katos katos, jopa alan osaajaksi itseään tituleeraava Olli- kaverin on ollut p a k k o myöntää, ettei Lohjan väitetyt hiekkaharjut, kuten Loviisankaan laavaylänkökivikko olleetkaan hiekkaa vaan kaikki lävistysluolat Muurlassa on tehty laavatuffin läpi murskatektonisaumaan porailtuna! Niinpä niin GTK laskeskeli näissä kyseisissä laavatektoniikoissa mitassamme totaalisen uskomattomia 16km liikuntasuman piirtojälkiä. Kuulitte oikein 16km! Ja kun 8m siirros on aina 8 Richterin maanjäristys, niin tuottaa uskomattomat 2 000kpl 2004 tsunnamin luokkaista maanjäristysnytkähdystä k e s k e l l e Suomea! . . .Se siitä tektonisen vakauden illuusiosta. Niinpä niin! No kuten kuulimme Oli- Pekka ei yksinkertaisesti u s k a l l a kertoa kuten minä mitä maamme geologeille on opetettu ja ennenkaikkea näytetty salaisissa raportoinneissaan. No Mitäs sanoo kaveri vaikka näistä Olkiluodon r a j u i s t a tektonisista liikunnoista ottamistamme videoinneista. Uskallatko kommentoida yskimättä enää yhtään?:

http://www.youtube.com/watch?v=Wlqrg1zieP0

http://www.youtube.com/watch?v=lMIudvss5V8

raijasivu

Aamulehti blogi 27.03.2012

Kimmo kommentoi_ 2 tuntia sitten Poista kommentti
”Gotlannissakin öljynpumppausta”

Ruotsi on innokkaasti etsinyt öljyä kolmekymmenluvulta asti. vähäisin tuloksin.

[ 100 000 m³ öljyä ei johtanut jatkuvaan tuotantoon]

Ruotsalaisyritys Oljeprospektering Ab hakee lupaa Gotlannin lounaispuolella tehtäviin koeporauksiin. Ruotsissa on ollut öljynporaushankkeita aiemminkin, mutta ne ovat pysähtyneet ympäristösyihin tai kansainväliseen lakiin. Nyt Ruotsin hallituksen odotetaan kuitenkin sallivan poraukset.

http://yle.fi/uutiset/talous_ja_politiikka/2008/04/ruotsi_suunnitte...

Ruotsalaiset uskovat, että Gotlannin lounaispuolelta voisi löytyä öljyä ainakin 10 miljardin edestä.

*JusT! Eli öljyä kyllä on ja p a l j o n ! KUKAAN SELVÄJÄRKINEN EI voi tällaisten miljoonien kutiometrien raakaöljytaskujen ääressä väittää etteikö öljyjä saati kaasuvarantojen rikkauksia ole Itämeri pullollaan! Mutta kun ydinala ei vaan suin surmin salli ottaa ylös! Sopii todellakin ihmetellä miksi tällaisia kiistatta löytyneitä ja suunnattoman suuria öljyrikkaukia ei sitten vaan päästetä julkisuuteen? Miksi ihmeessä ydinala voi invalisisoida kokonaisia valtioryppäitä näin?

Joidenkin arvioiden mukaan mahdollinen öljyesiintymä riittäisi kattamaan viidenneksen Ruotsin öljyntarpeesta seuraavien kahdenkymmenen vuoden ajan.

Optimistinen arvio perustuu alustaviin tutkimuksiin ja Puolan edustalta löytyneisiin öljyesiintymiin. Myös ruotsalaisgeologi pitää lupaavana öljyesiintymää, joka sijaitsee aivan Puolan, Venäjän ja Liettuan aluevesien tuntumassa.

Ruotsin hallitus myöntänee koeporausluvan lähiaikoina, sillä lausuntokierrokselta on saatu liki pelkästään vihreää valoa. Aiemmin hankkeet ovat pysähtyneet joko ympäristösyihin tai kansainväliseen lakiin. Öljynetsinnän on esimerkiksi pelätty vahingoittavan herkkää turskakantaa. YLE Uutiset

raijasivu

Tunneloitumisilmiö

*Eräs klassinen nykyfysiikan malli, jossa valon nopeus ylitetään, mystisen ilmiön nimi on tunneloituminen. Tapahtuman ymmärtäminen \"klassisella mekaniikalla\" on mahdotonta. Koska fyysikkojen on käytännön kokeittensa todistamana ollut p a k k o hyväksyä tilanteet joissa jopa suhteellisen massiiviset ainespalat. Kuten vaikka (9,411928 MeV) affasäteilyn heliumydin on nyt tässä atomin sisässä. Mutta välittömästi seuraavaksi sen mitataan olevan atomin ulkopuolella ohittaen atominsa elektronipilvet tuosta vaan.

* Ilmiö on niin kiinnostava juuri sen takia, että useiden fyysisen hiukkasen tiedetään kykenevän muuntautuen kulkemaan hetken aikaa \"muissa\" ulottuvuuksissaan, eikä vuorovaikutusta normaalin 3D tilamme ulottuvuuksien ja ajan kanssa silloin täysin ole. Fotonit, gravitonit, elektronit, neutriinot kykenevät tähä. Kun siihen kykenee j o p a alffaytimen massaydin 2 protonia ja 2 neutronia tuosta vaan puhutaan Columbin vallin ylityksestään. Täysin käsittämättömäksi tilanne menee kun laskennallisesti alfalta pitäisi tuossa mennä 25MeV energiaa. Mutta Pekka Jauhon kirjassa\" Atomi ja ydinfysiikka\" s.237 mukaan siihen menee v a i n 11MeV.

Nykyinen ydinfysiikka vaikenee eikä osaa konkretisoida mistä oikeasti on kyse. Nyt pätkä Wikipediasta:
\"Tunneli-ilmiö Wikipedia. Aaltopaketti kääntyy suurimmaksi osaksi potentiaalivallista takaisin, mutta osa tunneloituu vallin läpi. Tunneli-ilmiö eli tunneloituminen on kvanttimekaaninen ilmiö, jonka vuoksi hiukkanen voi tietyllä todennäköisyydellä läpäistä potentiaalivallin, jonka ylittämiseen sillä ei klassisen fysiikan mukaan olisi riittävästi energiaa.

Klassisen fysiikan mukaisena analogiana voidaan ajatella palloa, joka vierii maata pitkin paikassa, jossa on tietyn suuruinen kohouma. Jos pallon liike-energia ennen sen saapumista kohouman kohdalle on suurempi kuin sen potentiaalienergia kohouman huipulla eikä kitkaa tarvitse ottaa huomioon, pallo ylittää kohouman. Muussa tapauksessa näin ei tapahdu, vaan se kääntyy takaisin tulosuuntaansa.

Sen sijaan kvanttimekaniikassa hiukkasen käyttäytymistä on kuitenkin tarkasteltava aaltofunktion ja sitä kuvaavan Schrödingerin yhtälön avulla. Hiukkaseen vaikuttavat sähkömagneettiset ja eräissä tapauksissa myös vahva vuorovaikutus, jotka saavat aikaan, että ollessaan tietyllä alueella sillä on suurempi potentiaalienergia kuin muualla. Tällaista aluetta sanotaan tavallisesti potentiaalivalliksi.

Tunneli-ilmiö esiintyy elektroneilla eräissä puolijohdelaitteissa kuten tunnelidiodissa. Tunneli-ilmiön vuoksi sähkövirta kulkee myös kahden suprajohtavan kappaleen välissä olevan ohuen eristeen läpi, mitä sanotaan Josephsonin ilmiöksi.

Tunneli-ilmiöön perustuu myös alfahajoaminen. Alfahiukkasen potentiaalienergiaan vaikuttavat toisaalta atomiytimessä nukleonien välillä vaikuttava vahva vuorovaikutus, toisaalta positiivisesti varautuneiden hiukkasten välillä vaikuttava sähköinen poistovoima. Näiden yhteisvaikutuksesta hiukkasen potentiaalienergia ensin kasvaa sen etääntyessä ytimestä mutta alkaa sitten nopeasti laskea sen päätyessä vahvan vuorovaikutuksen vaikutusalueen ulkopuolelle, joten ytimen ympärille muodostuu potentiaalivalli. Aiheesta:

http://kuvaton.com/k/YCht.jpg
[img]http://kuvaton.com/k/YCht.jpg[/img]

raijasivu

945. IONItuhon kuvia.

Orgaanista säteilytuhoa
************************

Kyseessä on tuttuun tyyliini maailman ensi-illasta. Mutta tähdennetään silti, ettei oikein sovi heikovatsaisille. Ydinionisaation säteily nimensä mukaan ionisoi materiaalia johon osuu. Arkiselle hengitysilmallemme tarkoittaa sen muutumista rautanaulamaiseksi keuhkomme hetkessä polttavaksi megamyrkyiksi.

Mitä TVO Posivakonsortioiden ja Fennovoimien kaikkialle holtittomasti kylvämä biologinen kalmo sitten konkretisoituna ON? Maailman ydinturvalainsäädäntö toki kieltää asian tutkimisen. Mitenkä muutenkaan Suomessa erityisesti! Siksi vallan loistava kohde tehdä sensaatiomainen koeraportointi aiheeesta. Olen mikroskoopilla kuvaten demonstroinut sen muutoksen joka tuhoaa käytännössä kautta maamme kansalaisten elintärkeät. Erityisesti samentaen ja tuhoten tärkeimpiä aistejamme silmät, ydinterrorismin säteilyn uhreja tulee maasamme jo tuhatmäärin vuosittain. Asia On TABU. Mutta todella pieteetillä katsokaa ja kauhistukaa. Tästä kuitenkin oksettavimillaan, sairaammillaan ydinvaltiorikollisuuksissa kyse:

http://kuvaton.com/k/YCF6.jpg
[img]http://kuvaton.com/k/YCF6.jpg[/img]
--

IONI tuhottua jaloterästä
**************************

Jälleen kyseessä on 100 % laitonta dataa. Laitonta sekä Suomessa, että kaikkialla IAEA hallinoimalla maailmalla. Nyt puhutaan ja kuvataan niitä mekanismeja jotka säteilyn avulla erosoivat valuraudat ja jopa happoteräksen kaltaisia erikoismetalleja. Tässä kuvassa olen ionisoinut TVO laatuhyväksyttyä jaloterästä. Sen todella kestäväksi kehitelty kiiltävä metalli alkoi muuntua valuvaksi ruskeaksi sinapin oloiseksi aineeksi jo muutamassa tunnissa kokeeni alettua! Vaikkei kohdemetallin lämpö noussut koko aikana ruumiinlämpöä korkeammaksi!

Järkyttävää että sama tapahtuu kaikessa hiljaisuudessa tuhoten niitä satojen maailman reaktorien elintärkeitä suojalaitteita. Joiden suojaamiskyvyn varassa on satojen miljoonien ihmisten henki nyt ja tässä! Ei todella ole mikään ihme, että tällaista ionisaation demoamista sisäministeriön joukot eivät halua kansan nähdä. Nyt näette maailman ensi- illassa jotain sellaista, jota SUPO ei sallisi tuotavan julki, eikä IAEA lainkaan:

http://kuvaton.com/k/YCEO.jpg
[img]http://kuvaton.com/k/YCEO.jpg[/img]
--
IL. #1 Ilmoita asiaton viesti 15.04.2012, 22:13
annalampi
Rekisteröitynyt käyttäjä Rekisteröitymispäivä: 19.12.2011
Viestejä: 111

-- IONItuhottu 2.--

--------------------------------------------------------------------------------

Orgaanista säteilytuhoa
************************

Kyseessä on tuttuun tyyliini maailman ensi-illasta. Mutta tähdennetään silti, ettei oikein sovi heikovatsaisille. . . . ...

--

Iltalehti foorumi 16.04.2012. Olet lämmittänyt kananmunia mikrossa ja polttanut osittain kasteltua paperia, apua!!!! Koita laittaa kananmuna kuumalle paistinpannulle, kas se valkuainen vaihtaa väriä....

Ei nimimerkkiä
--

16.04.2012, 09:37 annalampi
--------------------------------------------------------------------------------

* Niinkö oliko sinivirka- asuinen harvalatvamme testipaikalla katsomassa? Eipä näkynyt!))

* Eli toistetaan asia s e l k e ä s t i . Kyseinen orgaaninen testattava materiaali ei lämmennyt lainkaan. Ionisoivan säteilyn p e r u s idea onkin juuri tässä. Prosessissa säteily silpoo genomaa ja muuntaa sen aivan muilla energiasiirroillaan fyysistä rakennetta suoraan nähdyllä tavalla. Koedemostraatioijille vinkiksi. Että esim. palovarottimen anturisisusten metallinen amerikiumkohtioita kasaamalla ympärille voi kokettani koettaa toistaa. Aine siinä muistaakseni Am-133. Eihän se jäljistä päätellen kovinkaan turvallista ole, mutta...Toisaalta valovuosia terveellisempää silti kuin TVO tekemät megaluokan tonnien Pu- 239 päästönsä vuosittain päällemme.
--------------------------------

IONItuhottua KUPARIA
***********************

Näyttäessäni laajasti IAEA salaamia ydinsäteilyn ionisoinnin tuhosta kertovia kuvia. On vastaan tullut kaikenlaisia poliisien valheita. Ehkä kaikkein yleisin on harha siitä, että säteilyn ionisointi tarvitsee valtavasti lämpöä. Ja kuvaamani aineitten muuttumiset milloin \"sinapiksi\" milloin \"mustikka jogurtin\" kaltaisiksi aineiksi onnistuisi vain suurissa kuumuuksissa polttaen. Totuus on ihan jotain muuta. Olen tätä useasti korostanut, että kaikkein kestävinkään aine ei kestä säteilyn tuhon ionisaation edessä!

Vaan kun aine ionisoituu, se muuntuu sidostensa elektroneja menettäessään suoraan positiivisiksi kanava säteilyn tai anodi säteilyn kaasun plasmaksi. Metallien väri ja koko olemus muuntuu luokkaa tunnin kestävissä kokeissani silmissä. Tällainen atomi tason kaasu. Kuten tässä nyt kuparin kohdalla voidaan suoraan imeyttää vaikka tavalliseen veteen. Jolloin sen vaarallinen pöly muoto on edes osin käsiteltävässä muodossa. Ionisointi prosessi jota käytän, perustuu salattuihin säteilyn fysiikan tuntemisiin.

Sillä voin ionisoida liki mitä tahansa aina timantista alkaen. Koska Suomen poliisi ja sisäministeriö pitää Posivan kupari pullojen sisällä tapahtuvan säteilyn salaisen eroosion koetta rikoksena. En voi paljastaa tarkemmin yksityiskohtia. Mutta kaikki mitä näette. On maailman mitoissa kiellettyä IAEA ja sisäministeriön toimesta! Kun katsoo kuviani ymmärtää miksi \"mustikka jogurtiksi\" säteilyn eroosiossa muuntuvan massan tarkka kuvaaminen halutaan piilottaa vaikka väkisin kansan nähdä. Nyt näette silti kuvaamiani asiasta, kauhistelkaa vapaasti. Ensin kiinteä kupari, ionisoituu tunnissa siniseksi hattaran kaltaiseksi mössöksi:

http://kuvaton.com/k/YCKd.jpg
[img]http://kuvaton.com/k/YCKd.jpg[/img]
--

SÄTEILYraastettu kalan silmä
********************************

Mitä oliko huikeaa nähdä demoa kuparista? Ainakaan tällaisia totuuksia ydin alasta ette keneltäkään muulta saa nähdä. Jatketaan. Esitin varsin tunteeseen vetoavan kuvan siitä miten säteilyn energiat silpovat meidän kaikkien elimistöjä, erityisesti vaikka tärkeimpiä silmiä. Kaikkialle 10 kertaisena nykyään 1930 luvulta kasvaneena ikuisena säteilyn energian kertymänä. Kaihi on säteilyn sairastumisen ensimmäinen alun merkki. Saamme nykyään kaikki ihmiset sen täyttäessämme vähän yli 60 vuotta! Järkyttävä fakta!

IAEA salaa siksi tarkoin mistä ilmiössä on kyse. Jopa syntymättömät lapset Suomessa, Raumaa myöten saavat kaihen TVO Posiva ydin alan loputtomien päästöin. Nykyään chemtrailaamisen hakatessa säteilyn kertymän myrkyt yläilmasta IAEA toimesta kansan päälle. Kaihi on säteilyn eroosio mekanismi silmien mykiön valkuaisissa. Itse myös luulin, että kaihi muuntaa valkuaisen täysin valkeaksi. Mutta tehtyäni tämän todella järkyttävän kokeen kuolleella kalan silmällä. Jota ionisoin tunnin verran.

Huomasin tarkoissa kuvissani, että prosessi on paljon vaikeampi hahmottaa. Ionisoituessaan solukko myös mykiössä näyttää vapauttavan elimistössämme olevia metalli- ioneja. No katsokaa mitä mikroskooppi kuvassani sain talteen. (Myös silmää ei luonollisesti ole missään kohtaa lämmennyt huoneen lämpöä enempää.) Säteilyn ionisaatioin haavan ja valtavan sokeaksi tekevän tuhon katselu saattaa järkyttää. Mutta tämän tulette kaikki aikanaan omassa silmissänne kokemaan. Niin kauan kun IAEA ydinalan rikokset sallitaan. Katsokaa ja oppikaa.

http://kuvaton.com/k/YCKw.jpg
[img]http://kuvaton.com/k/YCKw.jpg[/img]

raijasivu

PLUTONIUMIA joka kotiin. I
_____________________________

* Kansainvälisen IAEA:n keskeinen tarkoitus on saattaa elinympäristömme niin pullolleen suoltamaansa ydinjätettä. Että kaikki mahdoliset ja mahdottomatkin elinympäristöt olisivat tappavaa ydinjätettä pullollaan. Ideana onkin \"vain turruttaa\" kansalaisiin lakoninen välinpitämättömyys kaikelle sille YDINvetoiselle tuholle, jota valtiomonpolit haluaa viranomaistensa suojaamana tehdä.

* Maailman sterilisoituminen tarkoittaa nyt jo 40% lisääntymisissä on ollut säteilymyrkyttymisten takia \"avustettua koeputkihedelmöityksin\" ja vastaavin. Säteilysyöpiemme 10- kertaistumisineen päivineen. Miltä tuntuisi tietää syövänsä ydinJÄTTEESTÄ tehdyltä lautaselta? Entä tuntuisiko hauskalta kuulla, että olohuoneessasi on yhdessä ja toisessa hyvässä turvailluusiopssa ostamissasi tuotteissa onkin kyse IAEA:n \"tavastaan\" varastoida ydinalan ongelmajätteitä jokaisen kotiin?. . .

Depleted Uranium Is Used in Golf Clubs – and It’s Legal! January 25, 2012
http://gaia-health.com/gaia-blog/2012-01-25/depleted-uranium-is-used-in-...
--

Köyhdytettyä uraania käytetään Golf Clubs - ja se on laillista! 25 tammikuu 2012

Koska hallitukset rasterointiasetukset siitä minne tallennetaan radioaktiivista köyhdytettyä uraania, he antavat sen hiljalleen levitä tuotteisiin. Ihmiset joutuvat siihen kosketuksiin päivittäin. Myös suosittu värikkäät emaloidut astioiyyen astiasarja on tieten saastutettu. jotkut kaikkein arvokkaimmat golfmailat nykyään käyttää uraanijätettä. FDA ei valvo köyhdytettyä uraania. EPA on huolissaan vain, jos se on ympäristössä, mutta ei ilmeisesti pidä kuluttajatuotteita osana ympäristöä. Itse asiassa he katsovat sen olevan vain matala-aktiivista jätettä, ei huolta.

Saatat ajatella, että köyhdytetyn uraanin kulutustavaroissa on suojattu niin, että olemme suojassa sen säteilystä. Se ei ole totta. Ei ole mitään suojausta. Itse asiassa se on keskittynyt suojelemaan meitä enempi ankarammalta säteilyltä. Se ei tee siitä turvallista, ongelmaan kohdistetaan vähemmän huomiota.

Tuotteita, joihin käytetään köyhdytettyä uraania
Köyhdytetty uraani, jäteainesta ydinreaktoreista, on arvostettu sen raskauden takia. Se on tihein luonnossa esiintyvä elementti. Siksi sitä käytetään high-end golfmailoissa. Vuonna 2006 Scientific American ilmoitti, että yksinkertaisesti käyttää sitä mailapään vaippana. Tulokset 20-40% pidemmät lyönnit kuin muilla ennen.

Tiheää köyhdytettyä uraania käytetään rutiininomaisesti liikennelentokoneissa antamaan painolastia. Sitä on käytetty Boeing 747s, 1500 kg (noin 3300 paunaa) käytetään yhden koneen sovellukseen. Erityisen pelottavaa on, että se hapettuu helposti tuleen, joka vapauttaa sen ilmakehään. Joten lentoyhtiöt vaikenevat säteilynsä vaaroista, jotka tapahtuvat hätätilanteissa. Voiko tämä olla syynä säteilyyn ja myöhemmin korkeaan kuolleisuuteen vastaajien keskuudesta on 9-11?

Onneksi köyhdytettyä uraania ei enää käytetä astioissa. Se oli aikoinaan varsin suosittu aine, koska se tuotti kauniin kirkkaan lasitteen keramiikkaan. Kuitenkin, ei pelkästään sen radioaktiivisuus. Uraani on myös raskasmetalli, ja siksi on hyvin vaarallista pelkästään tästä syystä. Et halua syödä ruokaa lautaselta lyijypohjaisin ??lasittein, tietenkin. Uraani on vieläkin enemmän toksinen, sekä kemiallisesti että radioaktiivisesti.

Plutonioumia joka kotiin II

Itse asiassa köyhdytetyn uraanissa perustuu paljolti sen toksisuuteen kuin sen radioaktiivisuuteen. Tutkimukset osoittavat sen tuhoisia vaikutuksia sekä eläimiin että ihmisiin joista tutkimukset on tehty. Vaikutuksiin kuuluu:

Liiallinen proteiinin erittyminen ja nekroottista soluja munuaisiin.
Heikentynyt henkinen suorituskyky, kuten ilmentää kognitiiviset kokeet ihmisillä. Eläimillä se on osoitettu kertyvän aivoihin, aiheuttavat elektrofysiologista aivoissa muutoksia, ja vahinkoittaa hermojen liikennöintiä. Raskauden ajan kasvaimia eläinkokeissa, ja tietenkin on todettu lisäävän syöpiä ihmisillä.
Estää hampaan luun muodostusta ja paranemista h. aavoissa.
Keuhkomuutoksia, fibroosi, turvotusta ja syöpää eläinkokeissa.

Ruoansulatuskanavan vaikutuksia ihmiseen, kuten oksentelua, ripulia, ja albuminuria.
Rasvainen maksa ja nekroosia eläinkokeissa.
Vääristymät biokemiallisten ja neuropsykologisia testeissä eläinkokeissa.
Assosiaatio kroonista väsymystä, ihottumaa, korva ja silmä ongelmia ihmisillä.
Vähennystä punasolujen määriin eläinkokeissa.
Köyhdytetty uraania on myös erittäin kova. Yhdistelmä kovuutta ja painoa tuo tuloksia tunnetuimpina tuotteina, jotka käyttävät köyhdytettyä uraania:

sotilasaseet. Sitä käytetään ammuksissa, koska sen painon avulla pystyy luomaan pieniä luoteja jotka voivat puhkaista panssaroituja laitteita. Kuten tankkeja, ja myös siksi, että se palaa helposti, joten se on erityisen tuhoisa ??säiliöitten ja bunkkereita vastaan. Sitä käytetään metalliseoksiin panssaroiduissa ajoneuvoissa. Aiheuttaen radioaktiivisuuden ja kemiallisen myrkyllisyyden, se ei voi olla mikään yllätys. Aiemmin tuntematon tila, Persianlahden syndroomasta on kärsinyt valtava määrät sotilaita. Ei myöskään pitäisi yllättää ketään, että lisääntymisterveyden ongelmat irakilaisille tapahtuu valtavasti. Nostaen erityisesti kuolleena syntymisiä, keskenmenoja, ja kauheita synnynnäisiä epämuodostumia.

Onneksi jotkut köyhdytetyn uraanin käyttötarkoitukset eivät enää sallittuja. Posliinia ja lasia ei enää väritetä sen kanssa. Tekohampais useain mukana köyhdytettyä uraania, koska sen kyky on hyvä toistaa hampaiden luonnollista fluoresenssiä. Tämä käytäntö loppui vuonna 1986, oli rutiinia 60 ja 70 luvuilla.
Ranskalainen yritys nimeltä Cogema myi keltaista emali jauhetta päättäjille emaloinnissa ja lasiin vuoteen 2000.

Teollisuusradiografiassa kameroihn aiheuttaan suuria gammasäteilyjä niihin, niin köyhdytetty uraania käytetään usein suojauksena. Ilmeisesti se on okei suojaamaan itseäsi säteilylähteiltä, joka on vähemmän radioaktiivista huolimatta vaikka olisi mahdolista käyttää säteilemätöntä lyijyäkin.

PLUTONIUMIAjokakotiin III

Ei ole vaikeaa valmistajan saada lupaa käyttää köyhdytettyä uraania tuotteissaan. Ensisijainen vaatimus on, että he suostuvat. Ei ole lakia estämään tai edes rajoittaa, köyhdytetyn uraanin käyttöä kuluttajatuotteissa.

Mikä on Köyhdytetty uraani ja miksi se on niin vaarallinen? Uraania on useita isotooppeja. Tämä tarkoittaa, että niillä on sama lukumäärä protoneja ja elektroneja, mutta neutronien lukumäärä vaihtelee. Joten, uraani on eritelty sen atomipainosta. Näin uraanin 234 neutroneilla on arvo kuten uraani-234. Köyhdytettynä uraanina tunnetaan uraani-238. Lisäksi se on yleisin tyyppiä luonnossa.

Se, että köyhdytetty uraani on identtinen uraani-238 kanssa joka on löydetty luonnosta on käytettäessä hyödyksi antamasa vaikutelman, että se on täysin turvallinen. Väite on, että uraania on kaikkialla. Joten se ei voi olla haitallista. Tämä tietenkään, ei pidä paikkaansa. Ilmeinen ero on, että köyhdytettyä uraani on keskittynyttä rikastetta. Se ei yksinkertaisesti ole osa taustasäteilyä. Se on merkittävä säteilyn lähde, jota on käsiteltävä vaarallisena.

Radioaktiivinen aine tuottaa radioaktiivisten hiukkasten ja-tai gamma-säteilyn, jotka kaikki ovat vaarallisia. Koska se puoliintuu, se vähitellen muuttuu eri elementeikseen. Kun köyhdytetty uraani säteilee, se muuttuu torium-234:si, joka vuorostaan ??muuttuu protaktium-243:si. Kullakin näistä on erilainen puoliintumisaika ja spews eri säteily. Näin ollen väite, että köyhdytettyä uraanin n säteilyn määrä on alhainen ei pidä, määrä tai tyyppi säteilyn elementtilähteenä se jättää taakse, eikä miettiä, miten tämä elementti muuttuu. Kun se lähettää säteilyä. Tässä on kaavio, joka antaa tiedon. Jokainen elementti muuttuu yksikön alla:

Elementti Puoliintumisaika Tyyppi
säteily
Uraani-238 4500000000 vuosi Alpha
Torium-234 24,1 päivää Beta Gamma
Protaktium-234 1 minuutti Beta Gamma
Uraani-234 245000 vuotta Alpha Gamma
Torium-230 76000 vuotta Alpha Gamma
Radium-226 1600 vuotta Alpha Gamma
Radon-222 3,8 päivää Alpha
Polonium-218 3,0 minuuttia Alpha
Lyijy-214 27 minuuttia Beta Gamma
Vismutti-214 20 minuutin Beta Gamma
Polonium-214 160 mikrosekuntia Alpha
Lyijy-210 22 vuotta Beta Gamma
Vismutti-210 5 päivää Beta Gamma
Polonium-210 138 päivää Alpha
Lyijy-206 Vakaa Ei mitään

Huomaa erityisesti, että väitteet matalan säteilyn köyhdytetyn uraanin okinaisuuksista ei koskaan sisällä koko kuva. Vaikka onkin totta, että köyhdytettyä uraanin säteily on melko vähäistä, kuten todetaan sen puoliintumisajassa. Aineina kaikkea muuta kuin hitaita säteilytuottajacvarastoina. Siksi altistuminen köyhdytettylle uraani:lle tarkoittaa myös altistumisen jokaisen radioaktiivista aineille koko luetteloon.

On todettava, että köyhdytetty uraani ei ole ainoa lähde säteilyaltistuksen useimmille ihmisille. Muita lähteitä ovat lentokentällä skannerit, julkinen ala skannerit nyt täytäntöön otettuina, lääketieteen diagnoosimenetelmien, kuten CT skannereiden, röntgenlaitteet, ja mammografiassa, matkapuhelimet, matkapuhelin mastot ja jopa sähköä. Vaikutuksia Kaikkia näitä lisäaineita.

Eli et voi yksinkertaisesti laskea riskien perusteella korkeinta yksittäistä altistumista. Jokainen altistuminen lisää yksilön elinikäkertymän riskiä. Vaikka suhteellinen riski altistumiseen köyhdytetylle uraanille on pieni jokaista esiintymistä, on tunnustettava, että se on lisäksi kaikki muut sille altistumisen ja muiden radioaktiivisten lähteiden. Tämän valossa, onko se mahdollisesti järkevää laittaa köyhdytetty uraania vaikka mailaan?

Ilmeisesti maailma on tiikerin hännässä, köyhdytettyä uraaniongelmineen. Se on otettava pois maasta, jossa se on pitkälti eristäytynyt lisäämään ympäristön säteilyriskejä. Se on nyt keskittynyt varastoihin ja leviää biosfääriin. Näin vallanpitäjät löytää tapoja tallentaa myrkkyä, jolloin sitä voidaan käyttää kulutustavaroissa.

Lähteet:
Tutkimuksen mukaan syöpävaara köyhdytetyn uraanin
Tässä ovat radioaktiivisen sivutuotteita köyhdytetyn uraanin (uraani-238)
Uusi golf club käyttää köyhdytettyä uraania
Uraania, joka sisältää Hammasproteesit (n. 1960, 1970)
Uraani pilaantumisen Amsterdam 1992 Plane Crash
Ominaisuudet: köyhdytetty uraani
Factsheet köyhdytetyn uraanin
Köyhdytettyä uraania Ammukset
Ohjeita Toimiala Pullovesi: Uraania Small Entity Compliance Guide
Vaaralliset millään annoksella
Köyhdytetty uraani
Köyhdytetty uraani voi postittaa terveysriski
Tutkijat vaatimaan kuori puhdistaminen siviilien suojelemiseksi
Huoltajan Erityiskertomus köyhdytettyä uraania (useita artikkeleita)
Köyhdytettyä uraania Threat
Tagged köyhdytetty uraani , köyhdytetty uraani kulutustavarat , köyhdytetyn uraanin kuluttajille tuotteita , köyhdytetyn uraanin vaara , köyhdytetyn uraanin golf club , köyhdytetyn uraanin säteily , golf club , golf club terveys , golf club säteily , säteily , uraani 238 , uraani 238 köyhdytettyä

http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=fi&prev=/search%3F... ixLGjm9-Al3-zm-ln4gUje8KGfrQ

annalampi

IONItuhon voimien viemäröinneistä.

Ydinteollisuus tekee mitä tahansa, jotta EI jäisi housut kintuissaan kiinni näistä seuraavista loputtomista rikoksistaan meitä, ihmiskuntaa vastaan. Eräs tarkimmin IAEA:n salaama fakta kun perustuu siihen, että kaikki maailman 440kpl toiminnassa olevaa reaktoria on jo alkujaan suuniteltu asennettavan tektonisesti epävakaaseen maaperään! Ei todellakaan mikään sattuma, että Fukushiman kaltaisten ydinvoimaloitten alta räjähtelee solkenaan tektoniset pommit ja metaanijääklatraatit varmistivat tuhon.

Jälleen kerran näytän teille sellaista legendaarista supersalattua silminnäkijäraportointia. Siis olen luonnollisesti i t s e ollut näkemässä paikan päällä, sekä OL-1 laitoksella, että OL- 2 laitoksella kyseiset \"erityiset säteilyn energioiden, neutroniviemäröintien titilat\" joista teille nyt maailman ensi-illassa viimein osaan ja ennen kaikkea u s k a l a n . Valtaisan IAEA/ POLIISIsensurointien läpi tuon päivänvaloon sensaatiomaista uniikkia dataa. Ottakaa näitä ihmeessä talteen sensuroijia ennen. Koska IAEA vetää herppeiset nämä nähdessään. Siis i h a n varmasti:

http://kuvaton.com/k/YUS7.jpg
[img]http://kuvaton.com/k/YUS7.jpg[/img]
--------

HOPEAA jogurtti IONEIKSI

Voi hyvänen aika tätäkin seuraavaa faktadataa. Oikeasti hopeaa käytetään, koska se jalona ja kestävänä metallina kestää miltei mitä vaan. Eräs erittäin raju käyttö hopealle onkin olla vastaanottamassa kiloampeerisia valokaaria kerta toisensa jälkeen. + 3 000C lämpöön hypähtäviä sähkön suoria valokaaren murskaavia iskuja. Joita epäjalommat metallit ei kestä. Sen se tekee teollisessa mitassaan jopa hyvin.

Mutta kestojen ehdoton raja tulee vastaan kun pitäisi kestää ydinteollisuuden syytämiä säteilyn ionisaation kaltaisia jatkuvia säteilyn eroosionsa tuhoja. Hopean Ag:n atomin valenssielektronin kyky sitoa ainetta on 7,7eV. Kun sen kriittinen atomikohtainen energiataso ylitetään, hopeakin ionisoituu elektroninsa menettäen kanavasäteilyn plasmakaasuksi. Sieto siis ylitetään, jolloin aineena muuttuu kiiltävän kestävä hopea hammastahnamaiseksi mössöksi muuntamassa hetkessä. Seuraava demoamani kiinteän hopean muuttuminen jälleen kerran maailman ensi-illassa. Katsokaa ja kauhistukaa. Koska kaikki tässä kerrottu tosiaan ON totta:

http://kuvaton.com/k/YU2V.jpg
[img]http://kuvaton.com/k/YU2V.jpg[/img]

raijasivu

Atomiräppärien reikäpäät alkaa olla ideariihistään ehtyneitä. Kas kun juoksutan esiin sellaista ionisaatiokuvaani, ettei etumus eunukeilla kesimättä kestä. Olkaatten tappikorvat intoa BOX. Kohta räväytetään entistä mykistävämpää ineen:

Päräyttävää KOIRANPUTKI!
-------------------------
-------------------------

Neterissä huseeravat kontrolimilitäärit ovat nyt ehdotellet vaikka mitä virhetietojaan selitellen upeita IONI- kuviani. Miloin se on paistettu tuhansien asteitten hehkukekäleillä. Milloin se on taas käsiin ruostutettua kovinta teräsruostetta. No toisinaan väitetään, että olen sen tehnyt litroittain lappoen ties mitä erikoishapotetta ja tykittäen mikroaaltouunia. Voi voi kun eivät voisi olla enempää väärässä!) Säteilytys kun ei e d e s TUNNU käteen suoraan! Siksi ihminen sitä ei näe, tunne ei haista, ei maistakkaan kun ionisoituminen on prosessi jossa edes hennoinkaan höyhen EI värähdäkkään!

Ei vaikka todellisuudessa aineen ionisoituessa ja kaasuuntuessa suoraaan kiintoaineesta kaasuksi. Menossa on megatuho, jota ihmisen aistit ei vaan rekisteröi. Koska se ON elämälle niin vieras ja tuhoisa. Olen jo aikoja sitten kertonut kykeneväni ionisoimaan tekniikallani aineen kuin aineen. Mietin jonkin sellaisen e r i t y i s e n siron, hennon ja heikon kohteen. Jota m i l l ä ä n nettikeisarien väärentämillä keinoilla ei tasan saa ionikuvattua! Siis jotain niin hentoista ja särkyvää, liekeissä ja ties missä hapoissa hetkessä katoavaa. Jotain semmoista joka tuhoutuu miltei kosketuksesta. Silti sen tulee olla tunnistetavassa muodossaan.

Niin tosiaan on kevät. Kaikkein hennoimmat kasvien lehdet puskeavat kuolemaa uhmaten maan kylmyyksistä. Niin siroina ja eteerisinä kuin olla ja voi. Siispä poimin tuuman mittaisen ohuenohuen koiranputken lehden. Päätin IONI- kuvata sen hennon \"A- kirjaimen mallisen rakenteen vielä lisäksi vinottain\". Mestari kun olen päätin näin korostaa kuvaamaani siroa lehteä kerroskuvauksen 3D viipaleena. Niin, että lehden hennon ruodin oikeanpuoleinen lape jää vasenta puolta etäämmälle katsojista. Juu tällaisen o s a a n ! Itse asiassa seuraava kuva on taideteos kuin jaloin koru! Jokainen tunnistaa lehden siitä. Ja mikä parasta. Tämä sensaatiomainen kuva on mykistävä debyyttini. Kaikesta siitä miten h u i p p u tasokkaita 3D- kuvia kykenen ottamaan preparaatista kuin toisesta. KUKAAN MUU EI TÄHÄN luonollisesti PYSTY! Silvublee, monivärinen, 3D ionisointikuva joka häikäisee ammattilaisetkin:

http://kuvaton.com/k/YUCm.jpg
[img]http://kuvaton.com/k/YUCm.jpg[/img]

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat