Bulgaria lasten kanssa

Etsiskelemme kivaa, edullista, turvallista ja aurinkoista matkakohdetta kolmelle 12-vuotiaalle tytölle ja kahdelle äiti-ihmiselle. Tytöt kaipailevat vesipuistoa, äideille riittää vesi ja aurinko. Bulgaria olisi halpa, mutta onko se myös turvallinen jne. Kiitämme kuorossa vastauksista!

Kommentit (3)

baraja

Bulgarian turvallisuus... Pitäis kai käydä katsomassa vaikkapa ulkoministeriön sivuilta, jotta virallinen kanta selviäis. Mutta jos minun tulis jotain sanoa, niin ei Bulgaria erityisen turvaton paikka ole. Ensimmäisenä tulee mieleen taskuvarkaat! Niitä siellä sanotaan olevan ja onpa asiasta omakohtaista kokemustakin. Ainoa paikka, jossa saman viikon aikana ehti olla parikin selkeää yritystä. Eivät onnistuneet. Toinen tilastollisesti arveluttavampi juttu on liikenne. Mutta ei kannata mennä esim. Turkkiin turvallisuussyistä Bulgarian sijaan. Ja tapahtuuhan huonolla onnella kaikenlaista Kreikassakin, Espanjassa, Suomessa jne.

Jos mieli tekee, niin ei muuta kuin Bulgariaan. Joka paikassa terve järki on syytä pitää mukana ja Bulgariassa sitten vielä ruuhkabusseissa yms. tosi tarkkana. Ne taskuvarkaat. Suosittelen mieluummin taksin käyttöä. Samaten markkinoilla jne. tarkkana. Voroja liikkuu, mutta niin monessa muussakin maassa, oli sitten Italia tms. Siis aika normaalia turistin elämää... ;)

Bulgariassa olen ollut pari kertaa ja aikamoiseen helleaikaan. Vatsaongelmia ei ole ollut kenelläkään seurueestamme. Mutta normaali käsihygienia yms. pidettävä mielessä, tietysti.

Sinänsä rantakohteet kuten Sunny Beach ja Varnan Kultahietikko eivät suuria kulttuurielämyksiä tarjoa, mutta jos vesileikit ja auringonotto ovat pääroolissa, niin asiahan on varsin ok. Hintatasoltaan nuo rantapaikat eivät ole erityisen halpoja. Joten esim. Kultahietikolta kannattaa käydä Varnassa ostoksilla. Hintaero on tuntuva! Rannalla on turistihinnat.

Bulgaria lasten kanssa

Kiitos vastauksesta! Kysyn vielä teiltä paikalla käyneiltä, että löytyykö maasta vesipuistoja, missä, millaisia, hintataso. Entäs all-inclusive-hotellit? Onko niissä ruoka ihan ok?Edelleen kiittelemme kuorossa vastauksista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat